< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (36. sayfa)
-
-
Kapasiteye göre teknoloji farkı olması çok saçma olmuş. Çok fark var mı acaba diğeri ile. Hız veya şarj kullanım süresi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 128 GB küfür gibi artık üretilmemesi gerekiyor. Şarj ve kullanım süresi farkı olmaz sadece uygama yükleme ve açılma hızları farklı olur. Almışken 256 GB olanı alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3000 tl farka bana göre değmez ama tercih sizin
s24 fe de çağrı kaydetmeyi açmanın bir yolu varmıdır acaba
-
CSC değiştirerek erişilebilir ama bir forumda güncelleme alamazsın diyor birisi o yüzden şahsen risk almamayı tercih ettim.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8-9 gün önce güncelleme yaptım telefon oyunlarda kasar hale geldi! Bu durumda ilgili bir tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılbaşından sonra zam geleceğini düşünerek çok acil olmasada almayı düşünüp alıp almamak arasında gidip geliyorum.. Ara ara burdanda soruyorum ama :) şuan 256 gb için aktif bir indirim, kampanya ek aksesuar vs varmı?
-
İndirim olsa emin ol burayı yıkarlar :)) bir kaç sayfa öncesinde olduğu gibi.
Her telefonun konusunu takip etmek gerekiyor mutlaka birileri fırsat kampanya olduğunda paylaşıyor.
S24 FE için konuşmak gerekirse, yılbaşından sonraki zamlarla birlikte en kötü şu anki fiyatını korur.
Çünkü her Samsung telefon çıktıktan 3 ay sonra ilk indirimini alıyor. Millet bıktı biraz bu konuda.
3 ay sonra telefonun kullanıcı kitlesi de oluşur, o zaman daha sağlıklı bir yorum yapılır telefonla ilgili.
-
256gb olan için 27bin tl fiyat nasıl. Daha fazla düşer mi acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 22 Aralık 2024; 11:56:48 >
gençler annem için telefon bakıyorum 128gblık ufs 3.1lik olanı alsam hızda problem yaşar mı? sosyal medya whatsapp harici pek bişi kullanmıyor.
Resmi satıcılarda gördüğü en düşük rakam 3 hafta önce 26.599 TL olmuştu, 25 bin seviyelerinde bir kampanya olması halinde anneme 256GB olanından almayı düşünüyorum ben de.
-
düşer mi sizce? yada bunun 128gb olanı iş görür mü acaba?
O fark günlük kullanımda anlıyacaganız bir fark degil hafıza ihtiyacınız olmuyorsa alın geçin
64lüğü olsa o bile işimizi görür.. çok hafıza ile işimiz yok yani. teşekkür ederim.
-
Yılbaşına kadar almam lazım aslında. 26500 iyi fiyattı. Neredeydi o fiyata. Takip ediyordum ama kaçırdım sanırım.
Ekran görüntüsü de paylaştım aslında ancak gözünüzden kaçtı hocam sanırım, Vatan'da gece indiriminde satıldı. Vatan ve MediaMarkt geç saatlerde bu tarz indirimler yapabiliyor.
-
Sahibindende 25bin e sıfır kapalı kutu 256gb yurtiçi faturalı baya ilan var. Birde telefoncu bunlar. Bu kadar telefonu bedava mı dağıttılar. Çok iyi fiyat. Amazon ve hb de hep 128gb satıyor.
Şimdi siz söyleyince kontrol ettim, fiyatlar dediğiniz gibi 25 bin TL seviyelerinde. Aslında yeni satın alınmış, kutusu hiç açılmamış ve büyük teknoloji mağazalarından faturalı olan bir tanesini almak düşünülebilir gerçekten.
Kendime geçtiğimiz ay Teknosa'dan 3 taksitle S24+ almıştım, aynı kampanya devam ediyor mu diye şimdi ödeme adımına gelip kontrol ettim ancak artık 0 faiz ile 3'e bölmüyor gözüküyor. Bu durumda Teknosa'da indirime girmesini beklememin bir anlamı kalmamış. Ya bu tarz 0 faiz ile 3 ay vadeli kredi kampanyası yapan bir mağaza denk getirilecek ya da sizin gördüğünüz ilanlardan birinden düşeş rakama alınacak.
-
Hocam ilandakiler faturalı zaten. Kapalı kutu. Ama bunlarda fatura kendi üzerlerine oluyor. Mağazanın üzerine yani. Muhtemelen kampanyalardan topluyorlar bunları. Yoksa bu fiyatlara olması imkansız. Şuanda ya bunlardan alacağım. 2tane lazım birde. Yada 128gb Amazon yada hb den. Ama 128gb ufs 3 ten dolayı iyi değil diyorlar. Ama s24 te de ufs 3 olduğu yazıyor. S24 yavaşmı ki. Şu ufs olayı olmasa Amazon yada hb den 128 olanı alır geçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X