Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
789
Cevap
69
Favori
67.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftalık deneyimim, s24 ultranın kabaligindan buna geçtim. Pil konusu çok tedirgin etsede, çok başarılı. Diger türlü ekran olsun, hızı olsun kamerasi olsun çok iyi. Çok memnunum. 256 gb modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 27 Aralık 2024; 17:53:7 >
  • psycho81 kullanıcısına yanıt
    Pahali aldik desene
  • Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

3 saat mobil veri gerisi wifi maşallah
  • malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt
    Güç Tasarrufunu kapatın, gerçekçi sonuçlar değil onlar.
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Kullanimi etkilemiyor ama güç tasarrufu performans gayet yeterli güç tasarrufunda
  • malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt
    Cihaz 60 hz ekran tazeleme hızına geçiyor, kullanımı etkilememesi için daha kötü ne olabilir? Ayrıca Cpu daki yüksek hızlı çekirdekler pasif duruma geçiyor yani cihazı öldürüyorsunuz. Bu şekilde kullanacaksanız 7-8 bin liraya da samsung cihazlar var.
  • Google kamera kullanan varmı arkadaşlar

• 256gb olan vatan bilgisayarda ziraat kredi kartı ile 27100e geliyor. Daha uyguna satılır mı dersiniz
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Denedim de düzgün çalışanı bulamadim
    Sosyal medya da gezerken işlemci yüksek olsa ne olacak zaten cok az bir kısmı yetiyor. Ekran 120 hz evet daha keyifli ona bir şey diyemem ama benim için batarya süresi önemli bu bile az geliyor bana m51 den buna geçtim.

Hocam bu güç tasarrufu kapalı halidir. Ve hep mobil veri. Çok iyi bence

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • Bende dün aldım 1 aylık 18500 e 256 GB kutulu faturalı
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Çok çok iyi fiyata almışsınız, güle güle kullanın.
  • gençler anneme bu telefonu aldık ama şarjı sanki çabuk bitiyor gibi, bi öneriniz var mı ayar vs şarj için?
  • telefonu kullananlar nasıl memnun mu s20fe den geçenler her açıdan bi değerlendirme yapar mı ?

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Sıfır yeni cihaz ise şarjın oturması 20 günü bulur

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Rahat 20 gün sürüyor tam sarj performansi
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Dünkü amazon indirimiyle 128 gb olana geçtim 1 hafta geçsin değerlendirme yapacağım hocam takipte kalın
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

23500tl çok iyiydi ya. Kaçırdım bunu. İki tane alacağım için uyguna gelecekti. Şimdi 25bin. 256gb olanı mediamarkta maxipuan ile 27600e geliyor. Arada 4bin çarpı 2 8bin tl uyguna alacaktım :) Arkadaşlar kampanya olursa benide etiketler misiniz.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.