Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
69
Favori
66.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S24u dan sonra kamera tatmin etti mi? Eksikliğini aradığınız bir şey var mı?
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

Öyle çok resim video çeken biri değilim. Oyun zaten yok. Şarj ondan daha iyi ilginç olan. Performans ve akıcılik farksız. Ilk basta 24ultra zoomu olmayınca eyvah dedim, sonra baktim zaten gerek yok çoğu zaman. Pişman değilim. Ekranlarını üst üste koydum, köşeleri hariç aynı.

• En son ki bayarya/ekran sürem. Çok başarılı. Oyun olmaz bende, WhatsApp genelde, sonrası video veya müzik ve konuşma.
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 31 Aralık 2024; 15:26:26 >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt

valla hocam senin bu attığına göre 9.30 kadar bi ekran süren var ki parlaklık konum 4.5g aod vs ne durumda. ki mükemmel bir rakam bence. benim s20fe güö tasarrufu herşey kapalı parlalık %50bile değil 6 saat civarı ancak alıyorum 6 değil 8 alsam telefon değiştirmiycem o kadar yani

• crashris kullanıcısına yanıt

Sabah 7 de şarjdan çıkarıyorum. Akşam 20 ye kadar mobil veri. Sonra wifi. Aod kapalı güç tasarrufu kullanmam, ekran huzi berbat geliyor 60 herzde. Yaptığım tek ayar, banka ve WhatsApp haric diger uygulamalri derin uykuda tutuyorum. Parlaklik otomatik. Bu telefonu alırken çok gittim geldim. S23fe berbattı. Sonra 24 ultraya geçtim. Ogluma da a55 aldim. A55 de benzer süreler verince işlemci ile ilgili şüphelerim bitmeye basladi. Ben de böyle bir perfrmans bejlemiyordum açıkçası. Kasasıda guzel, kilifsiz kullaniyorum, jiket gibi sadece ince ekran koruyucu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 1 Ocak 2025; 9:37:36 >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gayet açıklayıcı ve yeterli süreler. Tek anlamadığım 60 120hz mı kullanıyorsunuz ekranı?
  • Selamlar cihaz bugün elime ulaştı testlerimi yapıyorum. Kamera ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Bilgisi olanlar bilgilendirirse çok mutlu olurum.

Normal kamera uygulamasından fotoğraf çekiyorum kalite vs. harika. Fakat instagram story kısmına ekleyince daha edit ekranında inanılmaz bir kalite sorunu oluşuyor. Kaliteli veri vs. ayarlarını yaptım insta tarafında ama sinir bozucu bir problem çözemedim.

• NeDiyemMahmutMuDiyem kullanıcısına yanıt

Bir de şu şekilde dener misiniz;

Fotoğrafı Instagram story tabından seçmeyin.

Galeri içerisinden paylaşmak istediğiniz fotoğrafa basılı tutarak paylaş seçeneklerinden Instagram story seçin.

• önce xiaomi sonra oneplus kullandım. ilk defa samsung'a geçtim. bunlarda uygulama kilitleme ve 3 parmakla ekran görüntüsü alma yok mu, bulamadım bir türlü?

• mortymeh M kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsünü aşağıdaki videodaki yöntemler ile alabilirsiniz.

Uygulama kilitlemeyi; son kullanılan uygulamaları görüntüleyip hangi uygulamayı kilitlemek istiyorsanız en üstteki uygulama simgesine tıklayıp açık tut u seçin.

MetRayoutube
    Samsung ekran görüntüsü almak için neler yapmanız gerektiğini bu videoda detaylı bir şekilde anlattım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. #shorts #short #shortvideo
    https://www.youtube.com/shorts/1ZbAU01u_kM?feature=shared

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 3 Ocak 2025; 21:14:26 >
  • szm428 S kullanıcısına yanıt

Bu yöntemleri biliyordum da 3 parmak çok pratik oluyordu. Bir türlü alışamadım tüm elle yapmaya. Uygulama kilitleme derken şifre koymaktan bahsediyordum hocam kusura bakmayın açık yazmamışım. "Secure Folder" diye bir şey var ama yine kullanışlı gelmedi direkt şifre koyup parmak izi veya desenle açma yok herhalde.

• mortymeh M kullanıcısına yanıt

Evet 3 parmak ile ekran görüntüsünü almak daha kolay ve kullanışlı geliyor banada.

Galaxy Store üzerinden Good Lock uygulamasını indirip içerisinde, alt kısımda yer alan life up sekmesinde bulunan RegiStar uygulamasını/eklentisini indirip ayarlarsanız telefonun arkasına üç veya iki kez hızla dokunmayla ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Registar kullanımı örnek

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]TechnoProzyoutube
    Use Back Tap Action On Samsung Galaxy!!
    https://www.youtube.com/shorts/UdU3JsMafPo?feature=shared

Güvenli klasör mevcut.

Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Daha Fazla Güvenlik Ayarı > Güvenli Klasör yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz. Seçenekleri az veya kullanımı farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 4 Ocak 2025; 10:31:38 >

• Merhaba arkadaşlar, S24 FE ile ilgili bir kaç sorum olacak. Rica etsem cevap verebilir misiniz lütfen 🙏

1 - Telefonu her şarja taktığımda şarj ünitenizi kontrol edin yazıyor! Ama şarj oluyor. Bu neden olabilir?

2 - Eski kullandığım Poco x3 Gt, S24 FE den oyun konusunda daha hızlı gözüküyor. Acaba ekstra bir özelliği mi açtım da böyle?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 4 Ocak 2025; 14:46:34 >
  • Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
    rekor bir ekran süresine doğru gidiyorum ne yapsam telefonun şarjı bitmiyor tarayıcı youtube oyun instagram karışık (mobil veri kullanmadım)
  • Arkadaşlar bu telefonda 7 yıl güncelleme garantisi olduğu söyleniyor doğru mu kullanan arkadaşlar öneriyor musunuz
  • Hocam aynı ikilemde kaldım bende, çok güzel telefon yalnız tek eksiği 8/256 olması bu yönü beni çok düşündürüyor, evet 7 yıl güncelleme alacak fakat gelen güncellemeleri hafıza ve ram kaldıracak mı bilemiyorum, gönlüm s24 ultra dan yana ama çok pahalı o kadar para veremem açıkçası, gerçi konuda bir arkadaş 24 ultra dan geçmiş gayet memnun, 22 Ocak ta s25 tanıtılacak 25 plus gelecek fiyatı ne kadar olacak bilmiyorum fakat 12/512 verisyonuda gelecek açıkçası kafamda deli sorular 🙂

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Evet 7 yıl güncelleme gelecek ama 7 yıl sonra 8 GB ram yeterli olmaz diye düşünüyorum. 7 yıl kullanmak gibi bir düşünceniz varsa s24+ daha doğru bir tercih olur.

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Samsung, zamanında yazılım güncelleştirmesi konusunda çok şikayet aldığı için eksik olduğu bu alana yatırım yaptı. Bir telefona 7 yıl güncelleme vereceğini taahhüt ediyorsa verir.

Apple ile yarışa giren bir marka taahhüdünden vazgeçme amatörlüğünü göstermez, böyle yaparsa da bunun uzun vadede zarar vereceğini, itibar ve müşteri kaybedeceğini bilir. Bir sürü alternatif marka var, rekabet var, bu riske girmezler.

Öte yandan Samsung yazılım güncellemeleri piyasaya yeni çıkan telefonlara ilk yıl her ay gelirken, sonraki yıllarda 3 ayda bir, 6 ayda bir, yılda bir ve iki yılda bir periyotlarla geldiğini de unutmamak lazım.

Samsung telefonların yazılım güncelleme takvimini Samsung https://www.guncelmiyiz.com resmi internet sitesinden sorgulayabilirsiniz.

• whobmyalive W kullanıcısına yanıt
    Ekran yenileme hızı otomatik de mi yoksa 60 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutCAN41

Ekran yenileme hızı otomatik de mi yoksa 60 mı?

60 hz ve güç tassarrufu açık

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.