Bildirim
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (40. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
ama gsmarena testlerinde vs şarjı çok az gidiyor 16pro max dir oppo x7 vivo x100 e göre falan? şu an onui ve android sürümü kaç bu telefonda ?
-
Son sürüm one ui 6.1 Android 14 Aralık güvenlik yamalı -
S20 FE'den geçiş yaptım. Şarj konusunda mükemmel olmuş. Umarım güncelleme ile bozmazlar. -
hadi o kadar fark ediyor mu ben en çok şunu merak ediyorum 100 parlaklık 120hz 4.5g de ne kadar ekran veriyor çünkü bu dediğimi dışarda bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorum oyun vs değil standart telefon sosyal medya iletişim vs
-
Bu dediğinizi benim test etmem imkansız. Standart bir kullanıcıyım. Ama size şöyle bir kıyas yapayım. S20 FE'de sabah yedi gibi şarjdan aldığım telefon 60hz ve otomatik parlaklıkta günlük telefon görüşmesi, WhatsApp, Instagram, Facebook, YouTube, biraz oyun WiFi ve mobil internet v.b. karışık günlük kullanımda akşam sekiz gibi eve girdiğimde yaklaşık %30 şarjı kalıyordu. S24 FE'de ise Adaptif ekran yenileme ve otomatik parlaklıkta benzer senaryoda yaklaşık %50-55 civarında şarjım kalıyor. -
Merhaba. S23 FE kullanıyorum şarjı maalesef çok iyi değil. Hanıma telefon bakıyorum kamerası iyi olan. S24 FE sarj konusunda üzere mi acaba?
-
S20FE eski bir telefona göre S24FE'den daha iyi performans göstermiş gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X