Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
789
Cevap
69
Favori
67.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maşallah s24 fe şarjı 2 gün dayanıyor 120 hz mobil veri kullanım ağırlıklı olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 6 Ocak 2025; 22:31:13 >
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt

ama gsmarena testlerinde vs şarjı çok az gidiyor 16pro max dir oppo x7 vivo x100 e göre falan? şu an onui ve android sürümü kaç bu telefonda ?

• crashris kullanıcısına yanıt
    Son sürüm one ui 6.1 Android 14 Aralık güvenlik yamalı
  • S20 FE'den geçiş yaptım. Şarj konusunda mükemmel olmuş. Umarım güncelleme ile bozmazlar.
  • bora_kalender B kullanıcısına yanıt

hadi o kadar fark ediyor mu ben en çok şunu merak ediyorum 100 parlaklık 120hz 4.5g de ne kadar ekran veriyor çünkü bu dediğimi dışarda bu şekilde kullanmak zorunda kalıyorum oyun vs değil standart telefon sosyal medya iletişim vs

• crashris kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinizi benim test etmem imkansız. Standart bir kullanıcıyım. Ama size şöyle bir kıyas yapayım. S20 FE'de sabah yedi gibi şarjdan aldığım telefon 60hz ve otomatik parlaklıkta günlük telefon görüşmesi, WhatsApp, Instagram, Facebook, YouTube, biraz oyun WiFi ve mobil internet v.b. karışık günlük kullanımda akşam sekiz gibi eve girdiğimde yaklaşık %30 şarjı kalıyordu. S24 FE'de ise Adaptif ekran yenileme ve otomatik parlaklıkta benzer senaryoda yaklaşık %50-55 civarında şarjım kalıyor.
  • Merhaba. S23 FE kullanıyorum şarjı maalesef çok iyi değil. Hanıma telefon bakıyorum kamerası iyi olan. S24 FE sarj konusunda üzere mi acaba?

• bora_kalender B kullanıcısına yanıt

S20FE eski bir telefona göre S24FE'den daha iyi performans göstermiş gibi.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.