Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
69
Favori
67.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustam ufs olayini cok takmayin 24 ün ve fe nin 128 gb liklqri ufs.3.1 256 liklari 4.0 normal bir kullanici bunu farkedemez sadece bir video convert edip dışa aktarma gibi işlemlerde 1 yada 2 sn farkediyor bende 128 lik var eşimde 256 lik normal kullanimda fark hissetmezssiniz hafızaya ihtiyacım var derseniz o ayri malum s24 serisinde arttırılabilir hafıza yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Bi ara baya düşmüş kampanya bittikten sonra yazmıştı millet. O yüzden sormanın zararı yok :) Birde bazen gözden kaçar atıyorum kulaklık hediyesi falan vardır söylenme ihtiyacı duyulmaz. Bi ihtimal soralımdaa..

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

O gece ilginç bir şeyler olmuş burada. Bir kullanıcı indirim kodu haberini paylaşmış ve sonra mesajı silinmiş. Paylaşılan %50 indirim kodu ile 3 adet S24 FE alan vardı.

• fan edition F kullanıcısına yanıt

hocam kasım indiriminde 128gb 23bin e geliyordu. o zaman bu muhabbetten dolayı almamıştım. şuanda 25bin tl. iki adette 4bin tl zarar :) keşke o zaman 128gb alsaydım diyorum.

• blkgl B kullanıcısına yanıt
    23000 e nerede düştü

Keske ustam ama yeniden kampanyalar duzenliycektir samsung takip etmenizde fayda var bence internet sitelerini

• Kampanyayı paylaşan olursa çok dua alır. Ben de tetikteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Bana 23bin e geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'daki fiyata (24875 TL) 128GB alınır mı?

Beklesem daha mı iyi.

Bir de telefon günlük kullanım için çok mu büyük?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortymeh -- 23 Aralık 2024; 12:51:5 >
  • Telefon titreşim seviyesi çok düşük gibi geldi. Cebimdeyken hiçbir aramayı yakalayamıyorum.

• sysarchitect kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

En alttaki açık mi

• sysarchitect kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Arama titresimine de bakin

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Cevap için çok teşekkürler. dediğiniz alanlarda en sondaydı ayarlar öyle gözüküyordu en azından. sonrasında tekrardan en aza çekip üç beş değiştirip yine sona aldım ve şuan hissedilir bir değişme var. sanırım UI bug gibi bir şey oluşmuş şuan normale döndü.

Teşekkürler,

Hocam iyi ki bu konuşmayı yapmışız sizinle. Dün gece sahibinden.com'da 256GB'lık model için 25.500 TL yazan bir ilana 24 bin lira teklif ettim ve satıcı kabul etti. Ürün şansıma dün Samsung'un web sayfası üzerinden sipariş edilmiş ve fatura tarihi bugündü. Satıcı arkadaş ürünün kargo paketini benim yanımda açtı hatta. Almayı düşünenler bu şekilde ilanları takip edebilirler.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Hocam samsung sitesinde 33bin, nasıl o fiyata almış. Yada o fiyata niye veriyor?

• controlf5 C kullanıcısına yanıt

Hediye çeki ile daha uyguna alıp çeki nakite çeviriyorlar hocam.

Çok iyi. 128den ucuza 256almış oldunuz. Gülegüle kullanın. Şahıstan mı aldınız. Birde elden aldınız sanırım. Aynı şehire bakmak lazım. Ben iki tane alacağım için o şekilde bakmadım. Belkide tek tek almak çok daha uygun olur.

anladım hocam teşekkürler

hediye çekini nerden buluyorlar, bizde alalım :)

Çok teşekkürler hocam. Geçtiğimiz ay kendime S24+ almıştım, bu telefonu da valideye hediye olarak aldım. Söylediğiniz şekilde şahıstan elden teslim aldım. Bazı satıcılar fiyatta diretebiliyor, o nedenle farklı ilanlara bakıp sormakta fayda var.

• 23.499 TL 128 gb amazonda

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.