Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
71
Favori
71.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 adet ekran koruyucu 1 adet arka karbon koruyucu 1 adet lens koruyucu almıştım gayet memnunum lazım olan varsa degerlendirebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Çerçeve kalınlığı dert edilecek konu değil. Bazısı bilhassa "çağdaş" saymadığı için çok dert ediyor, tercih meselesi. Samsung'un esasında alıcıya söylediği çerçevesiz ekranlı S24 isteyen S24 Plus veya düz versiyonun maliyetine katlanmalı ama bütçe S24'ü istiyorsanız buyrun, çerçeveli ekranıyla S24 FE. Çerçeve Samsung için S olarak anılan üst segment serilerini alt kategorilere bölmenin ifadelerinden bir tanesi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Bugün S24FE'yi deneyimleme fırsatı buldum. Elimdeki S10 Lite ile kıyas yaptım. Çerçeve maalesef biraz daha kalın, göreceli olmakla birlikte en azından S10 Lite ayarında olabilirmiş. Bu, siyah tema ve kılıfla biraz kamufle edilebilir desek, beni en çok rahatsız eden şey telefon kalınlığı oldu. Bu arada sadece S24FE için konuşmuyorum. Samsung'un amiralleri de kalınlaşmış.

Bunun dışında ekran deneyimi, malzeme hissiyatı, kamera vs. hoşuma gitti. En azından benim için kıstas, mevcut telefonumun standartlarını koruyabilmek. Ses konusunda da tizler biraz daha belirgin çıkıyor.

Daha ince, belki biraz da küçük ekranlı (6 inç şahane olurdu) ve ekonomik bir alternatifim olsaydı keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zamandan beri S24 FE kullanıyorum. Her konuda yeterli bir cihaz. Bugün eline S23 geçti. Parmak izi okuyucuları arasında devasa bir fark var. S23'te Qualcomm'un sensörü, S24 FE' de iste Goodix markasının parmak izi okuyucusu kullanılmış. S24 FE S23ün yanına yaklaşamaz.S23 kullandıkça s24 FE sensörü inanılmaz göze batıyor. Alışkanlık meselesi tabi bir süre sonra alışılır ama yine de alacakların bilgisi olsun. S23'e alıştıktan sonra S24 FE için bozuk bile diyebilirsiniz fark o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strum4 -- 15 Aralık 2024; 1:36:28 >
  • Strum4 S kullanıcısına yanıt

çünkü hocam s23 kırpılmamış amiral model iken s24fe özellikleri kırpılmış orta üst seviye diye geçer bundan sebeple s23 de ultrasonic parmak izi sensörü kullanılmış, s24 fe de ise optik sensör.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Hayır. Fold 6 ve Flip 6 larda da goodix kullanılmış. Samsung muadil ucuza yönelmiş. Bundan sonra da öyle devam edecek gibi.

• Strum4 S kullanıcısına yanıt

hocam mevzu goodix değil ki mevzu ultrasonic kullanıp kullanmamak. z fold serisinde samsung yandan sensör kullanıyor ama s serisinde ekrandan parmak izi. fe ler haric s10 serisinden beri ultrasonic kullanıyor.

• S24 FE'den memnun kalanlar var mı, pil kullanımı nasıl, performans olarak memnun kalanlar var mı, telefon genel olarak tasarım kötü diyorlar, sizin fikirleriniz nedir.

S24+ ile S24 FE arasında kaldım.

• Mehmet Boraks M kullanıcısına yanıt

para önemli değilse s24 plus alın. s24fe bu zamana kadar ki en iyi fe cihaz bence tek sıkıntısı bezellerin bir tık kalın olması.

İkisini de kullandım plus için o fiyat farkını vermeye gerek yok günlük kullanımda hiçbir fark hissetmezsin. 256 GB olan FE versiyonu alın.

• Yurt dışından ekran koruyucu söyleyecek arkadaşlar, fe için fazla seçenek yok ama ben s24 plus için aldım. Neredeyse hiç fark yok. Tam oldu.

128 lik 25000 tl 256 lik 27000 tl ye bulursan alınabilir daha fazla farka değmez bence bende 128 lik var 24664 e aldim Amazondan

• serkanky kullanıcısına yanıt

iPhone 11'den geçeceğim inşallah.

• malikanesorumlusu kullanıcısına yanıt

Samsung Shop'ta Öğrenci indirimiyle 28049 tl idi hatırlıyorum eğer zamlanmadıysa biraz pahalı mı olur?

Kesinlikle 256 GB olanı al ufs 4 var çünkü. Veri işleme hızı daha yüksek 128 GB olana göre.

• s20 fe 128 gbdan geçilir mi sizce ya ne düşünüyosunuz benim için en önemli şey batarya diğer şeyleri s20 fe ile aynı olsa bile yeter bana

şu an full 120 hz bluetooth bütün gün açık watch 4 + buds 2 pro bağlı çift simli bi tanesi turkcell ve çekmiyor hep mobil veri açık şekilde 4 saat ekran süresini bataryayı %100 bitirince görüyor. s24 fe bu şartlara 7-8 saat dayanır mı ona göre geçeceğim yoksa geçmeye gerek yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaimaN -- 19 Aralık 2024; 7:57:37 >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt

S20 fe 865 den geçtim , bence s24 fe işlemci multitasking olayı ve ekran renk doğruluğu harici her anlamda üstün.

Mesela youtubedan 4k video izleyince arka planda instagrama felan girince kasıyor telefon ve işlemciden kaynaklı cızırdama sesi yapıyor aynı senaryoda s20 fe de herhangi bir problem olmuyordu.

S20 fe de 4.5 saat olan ekran süresi 7-8 saat aralığına çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 19 Aralık 2024; 8:41:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 128gb olan için mi yazdıklarınız.

• Arkadaşlar bu telefondan almayı düşünüyorum. Ama 128gb ile 256gb olanı arasında kaldım. 128gb 25bin tl. 256gb 28bin tl. Aradaki farka değer mi. Normalde 128gb ta yeterli ama almışken 256 mı alsam. İkisi arasında depolama alanı dışında fark var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkgl -- 19 Aralık 2024; 9:0:21 >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt

işte hocam ya o kadar para bayılıp bi de mevcut telden daha güçsüz bir şey almak istemiyorum o kötüymüş biraz, s23 ultra 512 gb 50 bin tl amazonda o aklımı çeliyor diyorum ki 256 gb fe ye 29 bin vereceğime neredeyse upgrade olmayacağına 23u alayım tam upgrade olsun kafasındayım

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.