Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 adet ekran koruyucu 1 adet arka karbon koruyucu 1 adet lens koruyucu almıştım gayet memnunum lazım olan varsa degerlendirebilir
  • Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Çerçeve kalınlığı dert edilecek konu değil. Bazısı bilhassa "çağdaş" saymadığı için çok dert ediyor, tercih meselesi. Samsung'un esasında alıcıya söylediği çerçevesiz ekranlı S24 isteyen S24 Plus veya düz versiyonun maliyetine katlanmalı ama bütçe S24'ü istiyorsanız buyrun, çerçeveli ekranıyla S24 FE. Çerçeve Samsung için S olarak anılan üst segment serilerini alt kategorilere bölmenin ifadelerinden bir tanesi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Bugün S24FE'yi deneyimleme fırsatı buldum. Elimdeki S10 Lite ile kıyas yaptım. Çerçeve maalesef biraz daha kalın, göreceli olmakla birlikte en azından S10 Lite ayarında olabilirmiş. Bu, siyah tema ve kılıfla biraz kamufle edilebilir desek, beni en çok rahatsız eden şey telefon kalınlığı oldu. Bu arada sadece S24FE için konuşmuyorum. Samsung'un amiralleri de kalınlaşmış.

Bunun dışında ekran deneyimi, malzeme hissiyatı, kamera vs. hoşuma gitti. En azından benim için kıstas, mevcut telefonumun standartlarını koruyabilmek. Ses konusunda da tizler biraz daha belirgin çıkıyor.

Daha ince, belki biraz da küçük ekranlı (6 inç şahane olurdu) ve ekonomik bir alternatifim olsaydı keşke.

• İlk çıktığı zamandan beri S24 FE kullanıyorum. Her konuda yeterli bir cihaz. Bugün eline S23 geçti. Parmak izi okuyucuları arasında devasa bir fark var. S23'te Qualcomm'un sensörü, S24 FE' de iste Goodix markasının parmak izi okuyucusu kullanılmış. S24 FE S23ün yanına yaklaşamaz.S23 kullandıkça s24 FE sensörü inanılmaz göze batıyor. Alışkanlık meselesi tabi bir süre sonra alışılır ama yine de alacakların bilgisi olsun. S23'e alıştıktan sonra S24 FE için bozuk bile diyebilirsiniz fark o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strum4 -- 15 Aralık 2024; 1:36:28 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.