Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam ilanda daha satamadım -
Teşekkür ederim, elinize ulaştığında resim atabilir misiniz?
-
Tabi ki firma ankara da ama hâlâ kargolamadı -
-
Teşekkür ederim hocam, gerçekten çok güzel gmrünüyor, telefonu da çok kabalaştırmamış. Keşke şeffaf versiyonu da olsaymış telefonun orjinal rengini çok beğendim ben ama bunu alacağım gibi.
-
Kesinlikle tavsiyem ekran koruyucu bulamadim internetten rastgele uygununu sipariş ettim geçici olarak -
Şuan bir ek indirim varmı 256 gb modeli öğrenci indirimiyle ne kadara geliyor acaba?
-
Ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum genel olarak, bu zamana kadarda hiç ciddi çizik oluşmadı kullandığım telefonlarda, yine olmaz diye umuyorum.
Ama kklıf kesinlikle gerekiyor, ne kadar dikkat edilse de düşme çarpma vs. bir şeyler geliyor telefonun başına.
@****GhOsT**** Öğrenci indirimi ile hala 28050 lira , piyasada daha ucuzunu bulamadım ben.
-
Valla biraz daha makul olsa s23 fe elden çıkarıp almayı düşünüyorum ama şu fiyatlara gereksiz kalıyor..
-
Ben s7 edge den beri telefon almadığım için artık şart oldu.
Son 1 yıldır onun pili öldüğü için boşa çıkan redmi note 8 proyu kullanıyorum, ne arayüz ne kamera olarak onun kadar bile tatmin etmedi.
Fe modelleri tam ihriyacımı karşılıyor benim f/p olarak, pil performansı sıkıntılıyken bu modelde onu da çözmüşler, bir kaza olmazsa yine uzun yıllar kullanırım.
-
Ziraat kartlar ile vatan uzerinden alinirsa 26.5 gibi bir rakama geliyor.
Geceleri 10 dan sonra 29 a iniyor cihaz.1500 tl indirim 1000 tl puan gelecek alisveristen sonra. Daha iyi bir kombo bilmiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, bu telefonda elleri hiç kullanmadan hey Google diyerek rehberdeki herhangi bir kişiyi arayabiliyor muyuz? -
Bende asistan kapalı ama telefon açıkken asistanı açıp şunu ara dediğimde arıyor. Ses tanıma fonksiyonu var, muhtemelen ekran kapalıyken de arar.
-
Merhaba, 256gb olan için mi bu fiyat. Ziraat kredi kartında mı var bu kampanya.
-
Evet hocam bankkart mobilden katilim yapilmasi lazim. Iki ayri kampanya,biri beyaz esya elektronik diger vatan kampanyasi. Ziraat kredi kartlari ile 256 gb s24 fe versiyon icin. Cuma gece 28990 liraydi. 22:15 te indirime girmisti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 17 Kasım 2024; 11:37:40 > -
Cihaz 4 günlük. 2. şarj döngüsü. Pil takıntılı bir insanım. Güç tasarrufunda aldığım sonuç. Şarjı bitirsem yaklaşık 9,5 saat ekran süresi alacak.
-
Video izlerken pek harcamıyor ama mobil veri çok tüketim yapiyor tarayicida fazla gezince şarj dayanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X