Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ErdemCirit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
65
Favori
56.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam ilanda daha satamadım
  • malikanesorumlusu M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, elinize ulaştığında resim atabilir misiniz?

• Feunard kullanıcısına yanıt
    Tabi ki firma ankara da ama hâlâ kargolamadı
    Zore markasının ürünü geldi gayet kaliteli Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• malikanesorumlusu M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, gerçekten çok güzel gmrünüyor, telefonu da çok kabalaştırmamış. Keşke şeffaf versiyonu da olsaymış telefonun orjinal rengini çok beğendim ben ama bunu alacağım gibi.

Kesinlikle tavsiyem ekran koruyucu bulamadim internetten rastgele uygununu sipariş ettim geçici olarak
  • Şuan bir ek indirim varmı 256 gb modeli öğrenci indirimiyle ne kadara geliyor acaba?

• Ekran koruyucu kullanmayı sevmiyorum genel olarak, bu zamana kadarda hiç ciddi çizik oluşmadı kullandığım telefonlarda, yine olmaz diye umuyorum.

Ama kklıf kesinlikle gerekiyor, ne kadar dikkat edilse de düşme çarpma vs. bir şeyler geliyor telefonun başına.

@****GhOsT**** Öğrenci indirimi ile hala 28050 lira , piyasada daha ucuzunu bulamadım ben.

Valla biraz daha makul olsa s23 fe elden çıkarıp almayı düşünüyorum ama şu fiyatlara gereksiz kalıyor..

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Ben s7 edge den beri telefon almadığım için artık şart oldu.

Son 1 yıldır onun pili öldüğü için boşa çıkan redmi note 8 proyu kullanıyorum, ne arayüz ne kamera olarak onun kadar bile tatmin etmedi.

Fe modelleri tam ihriyacımı karşılıyor benim f/p olarak, pil performansı sıkıntılıyken bu modelde onu da çözmüşler, bir kaza olmazsa yine uzun yıllar kullanırım.

Ziraat kartlar ile vatan uzerinden alinirsa 26.5 gibi bir rakama geliyor.

Geceleri 10 dan sonra 29 a iniyor cihaz.1500 tl indirim 1000 tl puan gelecek alisveristen sonra. Daha iyi bir kombo bilmiyorum.

• Merhaba arkadaşlar, bu telefonda elleri hiç kullanmadan hey Google diyerek rehberdeki herhangi bir kişiyi arayabiliyor muyuz?
  • Mylove kullanıcısına yanıt

Bende asistan kapalı ama telefon açıkken asistanı açıp şunu ara dediğimde arıyor. Ses tanıma fonksiyonu var, muhtemelen ekran kapalıyken de arar.

• mustaac M kullanıcısına yanıt

Merhaba, 256gb olan için mi bu fiyat. Ziraat kredi kartında mı var bu kampanya.

• blkgl B kullanıcısına yanıt

Evet hocam bankkart mobilden katilim yapilmasi lazim. Iki ayri kampanya,biri beyaz esya elektronik diger vatan kampanyasi. Ziraat kredi kartlari ile 256 gb s24 fe versiyon icin. Cuma gece 28990 liraydi. 22:15 te indirime girmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 17 Kasım 2024; 11:37:40 >
  • Cihaz 4 günlük. 2. şarj döngüsü. Pil takıntılı bir insanım. Güç tasarrufunda aldığım sonuç. Şarjı bitirsem yaklaşık 9,5 saat ekran süresi alacak.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • Mr.Dentistt M kullanıcısına yanıt
    Video izlerken pek harcamıyor ama mobil veri çok tüketim yapiyor tarayicida fazla gezince şarj dayanmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.