Selamlar, max 35k bütçeyle bu telefonu almak mantıklı mıdır? Uzun süre kullanım deneyimine sahip olanlar ekran, kamera vs. bilgilendirebilir mi? (Telefonda önceliğim uzun süreler güncel kalması, stabil bir sistem, iyi bir ekran ve kamera) |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (62. sayfa)

-
-
Çok mantıklı fazla parada cebinde kalır herşeyi çok stabil telefonun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır, çok teşekkürler. Ekranı hakkında kötü yorumlar gördüm 8bit olmasından dolayı. Muadillerine kıyasla nasıl sizce?
-
Ekran A serisi kıvamında. Ben de ikisi de var. Ekranından çok bir şey beklemeyin. Parlaklık olarak iyi ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben İphone 13 kullanıyorum uzun zamandır da iphone kullanıcısıyım ama açıkçası sıkıldım artık,s24 fe ye geçmek istiyorum değer mi böyle bir değişime kıyalanacak cihazlar mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, telefonu eşime almak istiyorum. Sosyal medya, fotoğraf video belge düzenleme hariç bir ley yapmaz. Tavsiye eder misiniz, max bütçe 25 bin civarı. Bir de bu modeldeki yapay zeka ile ne yapılıyor? S25 serisindeki yapay zeka ile farkı var mı? Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kılıf önerisi olan var mı? spigen baktım ama stoklarda yok
-
Temudan 400 TL ye kendime ve eşimin telefona kılıf, ekran koruyucu aldım. Kılıflar güzel kaliteli, kamera için özel çıkıntısı var. Bakın beğendiğinizi getirtin max 20 güne geliyor. Burada sadece bana gelen kılıfa 500 TL isteniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Pcye yükleyebileceğim bir program vs. var mıdır? Önerilen yapılması gereken ayarlar nedir? Teşekkürler
-
Anladım idareten şeffaf silikon kılıf alayım o zaman
-
128 ufs3 ile 256 ufs4 arasında hız farkı var mı bariz 128 bana yetiyor ama 256usf4 ne gibi farkı olur
-
Youtube'da test videoları var. Aralarında ciddi hız farkı var.
Almayı düşünen varsa şuan Graphite 256GB N11 satıcısında 26.799 kuponlar geçerli bende 2binTL kupon vardı 24799TL ye sipariş verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburadaya 2 çeşit spigen kılıf gelmiş. Ultra Hybrid Crystal Clear amazonda da var.
Amazonda mobil uygulamadan ilk alışverişe 200 tl indirim kodu var APP200, onunla 600'e geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorvine -- 25 Şubat 2025; 15:25:10 > -
Diğer çeşit hangisi hocam ben rugged armor matte kullanıyorum bu cihaz için de almak istedim ama ne yurtiçi ne yurtdışı gelen opsiyon bulamadım
Ekranı göz yoruyor mu arkadaşlar?
Ultra hybrid ve onun magfit olanı var hocam herhalde şimdilik bunlar gelmiş. Aceleniz yoksa zamanla eklenir bence, diğer modellerin tüm çeşitleri var neredeyse.
-
guzel fiyat
Aynı şekilde ben de aldım. İnşallah memnun kalırız.
Amazondaki spigen şarj aleti nasıl kullanan var mı? Kaç dakikada şarj ediyor? Eski iPhone şarjı ile uyumlu değil yavaş modda 3 saatte doluyor çok can sıkıcı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X