![]() ![]() ![]() Arkadaşlar hangi uygulamaya girsem bu şekilde ekranın ortasında yükleniyor işareti çıkıyor müşteri temsilcisi de sunduğu önerilerle bunu gideremedi, sizin bir fikriniz var mı acaba, en son kullandığım uygulamaları da sildim fakat olmadı, müşteri temsilcisi telefonu sıfırlamam gerektiğini söyledi fabrika ayarlarına geri dönmeden sıfırlama işlemi yaptık ama yine düzelen bir şey yok, problem 2 gündür bu şekilde daha öncesinde bir şey yoktu. Telefon 256 gb s24fe. Son güncellemeler ve uygulama güncellemeleri sorunsuz tamamlandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (64. sayfa)

-
-
Erişilebilirlik kısmından animasyonları azalt ayarı açıksa kapatın. Geliştirici seçeneklerinden süre ölçeğini sıfıra çektiyseniz eski haline getirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1920 -- 1 Mart 2025; 15:44:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Süre ölçeği 1 deydi öyle bıraktım. Diğer ayarı da yaptım şimdilik çıkmıyor. Geliştirici seçeneklerini tamamen kapatmak gerekmiyor değil mi. Sadece dediğiniz özelliği yapmış olsak yeterli sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır geliştirici aeçeneklerini kapamaya gerek yok.
Beyler kafam karışık. S24 FE az daha dar ve hafif bir telefon olsa 1 dakika bile durmayıp sipariş edeceğim.
Arasında kaldığım 3 cihaz var:
S25 Plus, S24 Plus ve S24 FE. Fiyat olarak geniş bir aralık diyeceksiniz, doğrudur. Psikolojik olarak üst limitim 58-60 bin lira civarı ama elbette ne kadar az ödeme yaparsam, o kadar iyidir. Mesela S25+ ile S24+ arasında bir işlemci farkına karşılık, 20.000 TL kadar fark var. Bu noktada 45 bin küsür lira verip, S24+ alayım diyorum. Derken, S24 FE'nin 24 bin küsür lira oluşu aklıma geliyor, ona yöneliyorum.Eni ve ağırlığı biraz daha iyi olsaydı hiç düşünmeden satın alacaktım.
Şu anda S10 Lite kullanıyorum. Bir telefondan beklentilerim: 6.7 inçi geçmesin, çok geniş olmasın ve ağır olup da pantolonun cebini aşağı çektirmesin. Bunun dışında S10 Lite standartlarının üzerinde olan ve parasını hak eden herhangi bir Samsung'a razıyım.
Değerli fikirlerinize açığım. Beni S24 FE'ye ikna edebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 1 Mart 2025; 22:46:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S25 Plus genişliği 75.8mm S24 FE ise 77.3mm aradaki fark 1.5mm, artan paraya gidip bir tane de tablet alabilir evdeyken telefonun bataryasından da yememiş olursunuz.
kucuk telefon ariyosan duz s25 alabilirsin hocam plus modeliyle fazla fark yok bildiğim kadarıyla onceki seneler gibi.
Ağırlık çok fark ettiriyor mu? S24 FE 213 gram.
Ekran büyüklüğü açısından rahatsız değilim de keşke S24 FE de biraz daha hafif olaymış. S24 FE'nin bilinen, rahatsız edici bir problemi yok değil mi hocam? Önceki sayfaları karıştırma fırsatım olmadı hiç.
Navigasyon sorunlu diyen bazi kullanicilar gordum ama ben hic sorun yasamadim kullanirken. Onun disinda parmak izi okuyucu amiral gemisi modellere gore biraz yavas kaliyor ama is gorur seviyede yine de. Tasarim olarak cihaz biraz takoz gibi sen de belirtmissin zaten. Bunlar disinda ben memnunum fiyatina gore gayet guzel bir cihaz.
S25 plus almayacaksan s24 fe al en kötü 1 sene kullanırsın büyük/ağır gelirse satıp s25 veya bir sonraki seriye geçersin. Hem diğerlerinin fiyatı kırılmış olur, uygun fiyatlı olanı aldığın için de al sat makasın düşük olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabali -- 2 Mart 2025; 7:45:41 >
1 saat önce S25+ 256GB siparişi verdim hocam. Önerin için teşekkür ediyorum. Ben hiç al-sat yapmadığım ve telefonu en az 5 sene kullandığım için şartları zorlayayım dedim.
Hayırlısı olsun, en günceli en iyisidir
Teşekkür ederim hocam. Şu anda koruyucu cam arıyorum da. Kılıf olarak Spigen Rugged Armor ön siparişteydi ve 1.600 lira fiyat çekiyordu. 900 küsür liraya Spigen Liquid Air Matte Black aldım. Kılıf fiyatları uçmuş. Camlar da öyle.
Camlar noktasında da kılıfla uyumlu mu emin olamıyorum. Kılıfı takınca cam havaya kalkmasın diye araştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 2 Mart 2025; 10:13:59 >
Ben de spigen baktım ilk bulamayınca çarşıdan dandik silikon kılıf alayım dedim magsafeli arkası sert plastik yanlar silikon kılıf buldum 180 liraya, cam filmine de 110 dedi ikisini 250'ye ver alayım dedim filmi de çok simetrik yapıştırdı çok memnunum kılıftan, magsafe de iyi yapışıyor düşmedi bozuk yolda bile. Ekranı zaten asıl koruyan çerçeveyi saran kılıf o yüzden çok üzerinde durmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ağırlık konusunda iPhone 16 Pro Max daha ağır bir cihaz örneğin, bence önemsiz bir detay. El küçükse iyi kavranamadığı için yoruyor olabilir büyük cihazlar fakat Sultan Kösem değilseniz zaten tek elle tutmayacaksınız telefonu hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1920 -- 2 Mart 2025; 12:24:46 >
Merhabalar 3 harlifli marketlerde ki şarj aletlerini kullanan varmış şarj aleti almam lazım.
Bu konuda idareten bir şey alıp temudan sipariş verebilirsiniz. İster koruması yüksek ister şık çeşit çeşit ürün var ben hem kendime hem eşimin telefona kılıf ve ekran koruyucu aldım. aynı ürünler burada tane 600-700den başlıyor bizim toplam o kadar tuttu.
Hocam, kılıf ekranı sarsa da koruyucu cam da dikine darbelerden koruyor. Ben sağlam bir şey almakta fayda görüyorum. Gerçi bugüne kadar hep Mobilcadde'nin Dafoni camlarını kullandım. Çok da sağlamdı, birçok badireyi atlattı. MagFit/MagSafe kılıfların mıknatısı telefonla etkileşime geçmiyor değil mi? Biraz araştırdım. Mıknatıs tek taraflı olarak, dışa etki ediyormuş. Batarya ve telefonun diğer aksamları için sorun çıkaracak durumda değilmiş ama yine de MagSafe özelliği olmayan Spigen kılıf aldım. Zaten özelliğe ihtiyaç duymuyorum.
Bu arada dediğim gibi S25 Plus aldım fikrimi değiştirip. S10 Lite'ı tek elle kullanıyordum. Benim eller büyük biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 2 Mart 2025; 12:49:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X