Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serhatace , samil422 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
1.357
Cevap
112
Favori
110.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaç saattir sepette duruyordu, alayım mı diye bir sürü araştırdıktan sonra stok bitti, şansıma benn...

• deepzelan kullanıcısına yanıt

Hb de ikibin tl kupon veriyor 22.999 grafit rengi. Almak istersen oradan dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f_conq kullanıcısına yanıt

eyvallah, nasıl olduysa stok açıldı sipariş verebildim, teşekkürler yine de. umarım memnun kalırım s24 ultradan geçeceğim :) nakit ihtiyacından sebep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 9 Mart 2025; 1:26:22 >
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    sanki topraklama sorunu var gibi geldi bana. aynı problem a9 tabletimde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar,bugün itibariyle a55' den s24fe'ye geçiş yaparak aranıza katılmış bulunmaktayım

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    F5 den geçtim gayet memnunum , güle güle kullanın...

• Arkadaşlar merhaba. En ucuz hangi metod ile alabilirim ? Amazon hesabıma 1150 tl lik indirim yapıyor sadece 24799 oluyor, hepsiburada 500 tl lik kupon veriyor 24500 oluyor. 22bin tl civarlarına nasıl alabilirim ?

hesabınız prime mı ? 2560 lira inidirim için ne yapmamız gerek :) sık alışveriş yapar mısınız o hesapta ?

• torquehp kullanıcısına yanıt

Amazon kendi sattıklarına yapıyordu indirimi, stoklar bitmiş. Sabah vardı 15-20 tane yeşil renk ama bitirmişler.

• S24 FE ile birkaç ay uzun uzun bakıştık. Donanımsal olarak parasının karşılığını fazlasıyla veren bir cihaz, fakat işlemciden ve bazı estetik kaygılardan dolayı maalesef tav olamadım ve S25 Plus aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 9 Mart 2025; 19:45:9 >
  • Mert1920 M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. 24 saatle kaçırdık :( stoklar yenlenir mi sizce kısa zamanda ? kupon herkese geliyor mu ?

Düzelteyim hocam. Sizdedikten sonra 2 saattir araştırıyorum yeni hesaplar açıyorum. Aslında 2bin tl ye kadarmış indirim, telefonun fiyatına göre değişiyor. s24 fe ye 500 tl veriyor. 24,5k oluyor. 85 bin tl lik telefona 1000 tl kupon veriyor

• torquehp kullanıcısına yanıt
    Sabah öyle değildi bende de vardı aynı kupon 24500'e FE modeller vardı sepette 22000'e düşüyordu. 2400 mü 2500 mü ne indirim vardı 2000 değildi hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1920 -- 9 Mart 2025; 21:40:30 >
  • Mert1920 M kullanıcısına yanıt
    2500 indirim veriyordu

• Evil Belief kullanıcısına yanıt

bence geçme hem fiyat çok hem de elindeki telefon hala iş görür. güncelleme de alıyor one uı 7 de gelecek.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.