Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: derinn35 , Cevirme , Cevirme Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.356
Cevap
111
Favori
110.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garip bir mevzu bilmiyorum daha önceki cihazlarda hiç yaşamadım. Telefon titreşimdeyken titreşim bazen hiç çalmıyormuş gibi geliyor. Veya seslide ama titreşimde açık hiç hissetmeyebiliyorum veya duymayabiliyorum bazı aramalarda. Sizde de hiç yaşayan oldu mu acaba?

• sysarchitect kullanıcısına yanıt
    Titreşim gayet güzel çalışıyor ama şiddeti kişiden kişiye göreceli olarak değişebilir. Bu ayarları kontrol ettiniz mi?

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S24 FE 128 GB 22.000 liraya geliyor sizce alınır mı yoksa 10 unda amazon indirimleri başlıyor daha da düşer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcologicBullet kullanıcısına yanıt
    düşmez artık aldın aldın

• Samsung A36 ve A56 serisini duyurarak S24FE serisini bitirmiş oldu. Özellikle A56 Exynos 1580 işlemci ve 5000 mah batarya ile şarj süreleri konusunda S24FE'den daha iyi bir konumda olacak. Üstelik gelen ilk bilgilere göre 256GB versiyonu 12GB RAM ile gelecek ve 6 yıl hem işletim sistemi hem de güvenlik güncellemesi alacak. Cihazda materyal olarak alüminyum çerçeve ve ön tarafta Corning Gorilla Victus koruma ve arka panel güçlendirilmiş cam olarak geliyor. Ağırlık olarak S24FE'nin 213 gramlık ağırlığına karşılık 198 gram ve kalınlık olarak 7.4 mm ile tasarım olarak daha iyi bir konumda. Stereo hoparlör ve IPX7 seviyesinde suya karşı dayanıklılık da mevcut. En büyük farklardan bir tanesi ise 45W hızlı şarjı destekleyen bir cihaz olarak gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 8 Mart 2025; 15:15:41 >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Daha fazla düşmez mi diyosunuz

• bora_kalender kullanıcısına yanıt
    Exynos 1580 antutu 800000 küsür 2400e ise 1500000 küsür arada ciddi işlem gücü farkı var, örneğin a56 dex desteklemiyor, kamera paketi s24fe kadar iyi değil. Kısacası muadili değil bu cihazın. Muhtemelen s24 serisinde olduğu gibi a56 geldiğinde fe fiyatı yuları çekilecek samsung Türkiye de muhtemelen 12 ram ile getirmez a55 serisini getirmediği gibi

• Mert1920 M kullanıcısına yanıt
    İşlemci konusunda evet S24FE'den geride ancak batarya da aksi yönde 5000 mah olarak geliyor. Çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duymayanlar için orta seviye işlemci, yüksek kapasiteli batarya ve 45w hızlı şarjla birlikte tam ayarında bir cihaz olmuş. Samsung A serisinde plastik kasa ve arka kapaktan alüminyum kasa ve cam arka kapağa geçmiş. Tabii burada fiyat politikası en büyük etken. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 8 Mart 2025; 15:22:45 >
    22 bin nerde hocam 24500 den aşağı yok ,2500 indirimden bahsediyorsaniz o bende cikmiyor ,cikksa hemen alacagim

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Evet 2500 indirimden bahsediyorum. Herkese çıkmıyor mu ilginç ben herkese var sanıyordum

Amazon sağı solu belli olmaz ama çok çok 500 lira düşer beklemeye değerse bekleyin

Çıkmıyor malesef bekliyorum bakalim

• Sayın kullanıcılar, S24 FE'nin 256 GB modeli 27.000 TL/3 taksit olarak alınır mı sizce? S21 FE Exynos'dan geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat.

• bora_kalender kullanıcısına yanıt

Bende 24+ var hocam, satıp alasım geldi FE'yi. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

• 128 de olsa 22 çok iyi fiyat keşke ihtiyacım olsa da alsam 😁

• 22 ye aldım poco f4 den geçiş yaptım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum :)

• Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Amazonda gün içinde bu fiyata düştü bir tane de ben sipariş verdim. Exynos ve 8 gb ram den dolayı almayı düşünmüyordum ama fiyat 22 bin liraya kadar düşünce denemek istedim. İnşallah üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_conq -- 9 Mart 2025; 0:32:0 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.