Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
112
Favori
110.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun kronik sorunu mevcut mudur? GPS sorununu okudum herkeste mevcut mu bu sorun? Gündelik işler için alınacak. Teşekkür ederim.

• erkamacar kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş sorun yaşadığını söyledi. Ama ben böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıca sorun tamamen Google Maps ile alakalı. Artık kullanılan sürüm mü buna neden oluyordu yada güncellemeyle düzeltildi mi bilemem. Farklı forumlarda donanımsal bir sorun olmadığından hatta farklı navigasyon uygulamalarında herhangi bir sorun olmadığından da bahsedilmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkamacar kullanıcısına yanıt
    Yönü yanlış gösterme sorunu a54 ve a55de var. S24fe de çok deneyimleyemedim android otoda kullanıyorum sorun hissetmedim. Ama yürüyerek denemek lazım. En iyi öyle anlaşılıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaç saat ekran süresi aliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C00K kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1920 -- 3 Mart 2025; 23:47:15 >
  • Mert1920 M kullanıcısına yanıt

Sadece wifi mi karisik mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C00K kullanıcısına yanıt
    Günün 4 saate yakını mobil veri kalanı wifi fakat mobil verideyken aktif olarak kullanmadım cihazı.

• arkadaşlar, eşim için aldık birkaç gündür kullanıyor telefonu ancak şöyle bir şey farkettik,

sorun mu yoksa bir özellik mi anlam veremedik, size sormak istedim.

örneğin telefon arabada telefon tutucuda dururken tek parmakla dokunduğumda algılamıyor. ama başka bir parmağımla telefonun kasasına dokununca çalışıyor. ya da masadayken aynı durum oluyor. telefona hiç dokunmadan sadece ekrana tek parmakla dokunduğumda tepki vermiyor. Telefon eldeyken ya da kasasına dokunurken ekrana dokunduğunda çalışıyor.

kılıf var kılıf ile kullanıyor, kılıf kaynaklı olabilir mi? ekranda koruyucu cam var, o kaynaklı olabilir mi bilemiyorum.

şimdi bu bir özellik gibi ama değil gibi de. yaşayan var mı? neden olabilir? ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 4 Mart 2025; 8:58:8 >
  • Merhaba, 256gb versiyonu ile aranıza katıldım. Telefonun ahizesinde en yüksek seviyede cızırtı var gibi geliyor. Sizlerde durum nedir? telefon ile birlikte turkcell hatta geçtim eskiden tt kullanıyordum. Fark ondan da kaynaklanıyor olabilir mi bilemedim. Varmı cızırtı hisseden?

• Şarj konusunda hiç memnun değilim. Bütün uygulamalar derin uykuda. Sadece foruma belirli şeylere giriyorum. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Oyun falan oynanmıyorsa hiç normal değil, aydınlık modda hiç kullanmadığım için bilemiyorum tabi beyaz ışık çok enerji tüketiyor çünkü

• Bu ekran süresine bakış açısı biraz sakıncalı gibi. Şöyle anlatayım.

Bende Nothing Phone 1 var.

Sabah 8 de şarjdan çıkartıyorum ve akşam 10 da şarja takıyorum . arada hiç şarja takmıyorum. aldığım ekran süresi 3 saat

haftasonu evdeyim oyun oynuyorumv e sürekli sosyal medyadayım. ekran sürem 7 saat. ama gün içinde şarja takıyorum.

Bu ekran süresindeki bakış açısı nereden çıktı bilmiyorum ama hem tüm gün şarjda kalayım hem de 10 saat ekran süresi biraz ekstrem bir durum.

tabi buna bazı özel durumları katmıyorum. Siz uygulamaların pil tüketimlerine de bakın.

Bu arada benim telefonumda;

Ekran parlaklığı her zaman en yüksek. otomatik parlaklık kapalı

wifi açık

gps açık

bt açık

nfc açık

arkada güncellemeler açık

kapalı olan bir tek telefon sesi. telefonum her zman sessizdedir

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Şarja takıldığında grafikte görünüyor, tek şarjda olmasına dikkat etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar, eşim için aldık birkaç gündür kullanıyor telefonu ancak şöyle bir şey farkettik,

örneğin telefon arabada telefon tutucuda dururken tek parmakla dokunduğumda algılamıyor. ama başka bir parmağımla telefonun kasasına dokununca çalışıyor. ya da masadayken aynı durum oluyor. telefona hiç dokunmadan sadece ekrana tek parmakla dokunduğumda tepki vermiyor. Telefon eldeyken ya da kasasına dokunurken ekrana dokunduğunda çalışıyor.

kılıf var kılıf ile kullanıyor, kılıf kaynaklı olabilir mi? ekranda koruyucu cam var, o kaynaklı olabilir mi bilemiyorum.

şimdi bu bir özellik gibi ama değil gibi de. yaşayan var mı? neden olabilir? ne yapmak gerek?

arkadaşlar, eşim için aldık birkaç gündür kullanıyor telefonu ancak şöyle bir şey farkettik,

bu durumu yaşayan başka arkadaş yok mu? fikir verebilecek?

• Mert1920 M kullanıcısına yanıt
    Karanlık mod kullanmıyorum. Oyun hiç yok. Sadece Instagram Facebook onlarda 30 dakka falandır. Yani 100 şarjla öğlen 15 kalıyor bence bir saçmalık var çözemedim. Olmazsa hard reset mi atsam diye düşünüyorum.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• Google Play Hizmetleri %38.5. çok çok anormal bir durum var. Hard reset atın düzelmezse servise gönderin

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

telefonunuzu en son ne zaman kapatıp açtınız?

google playe gidip arkada bekleyen güncellemelere bakın bazıları takılmış olabiilr ve güncellemeye zorlayabilir siz elle yapın.

%38 google play hizmetleri çooooooooook anormal.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Dün akşam. Güncellemelere bir bakayım.

• 28 uygulama güncellemede bekliyor. Ama bu kadar şarj yer mi alakası var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.