Hocam link paylaşabilirmisin? |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (63. sayfa)

-
-
www.hepsiburada.com
Spigen Galaxy S24 Fe Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear - Fiyatıhttps://app.hb.biz/k1Bed5arXcQSwww.hepsiburada.com
Spigen Galaxy S24 Fe Kılıf Ultra Hybrid Magfit Özellikli Fiyatıhttps://app.hb.biz/G7IRV8slwF97
-
Beyaz renkli olan mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa temu dan alışveriş yaptım.
2 adet s23 kılıf
1 adet m52 5g kılıf
1 adet s24 fe kılıf
Toplam, kargo bedava, vergi dahil 425 tl.
Şu an Türkiye uçağına girmek için havaalanındaymış.
17 marta kadar teslim edilecekmiş.
Merak ettiğim şu: teslim alırken de herhangi bir ücret ödeyecek miyim?
Ödenmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim.
-
Siyah 30W
Beyaz renkli 30W olanını kullanıyorum, 1 saat 20 dakikada sıfırdan yüze şarj ediyor.
Bunu kaçırmışım, haftalardır fiyat takip ediyorum. Şu anda da n11 de farklı satıcılarda var ama kuponlar telefona kullanılamıyor. Bu nasıl olmuş kaçmış
-
Evet diğer satıcılarda geçerli değil kuponlar, kurumsal mediamarkt,n11 fln gelirse onlarda geçerli oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sysarchitectS24 FE bence bu fiyatlara benim bütçem bu Samsung harici telefon kullanamam demiyorsanız eğer alıncak bir cihaz değil.
Cihazı bayadır kullanıyorum. Deneyimlerimi belirteyim.
* Navigasyon kesinlikle stabil değil. Google Maps ile zorlanırsınız artık sensörden mi uygulamadan mı bilmiyorum.
* Şarj konusunda 67W hızlı şarj sunan muadillere göre çok farklı bir tecrübesi var yani çok iyi değil ama çok kötü de değil tabii. Ancak 2025'de iyi bir performans yok.
* Batarya, bir takım özellikleri kapatır kontrol altına alırsanız cihazı, kaldı ki bu emek isteyen bir şey yani bakıp sürekli ne tüketiyor ne oluyor vs. bakacaksınız (8 yıl iPhone son nesil cihazlarını kullandım hiç böyle bir araştırmaya girmek zorunda kalmadım.) Ona göre uygulamaları kapatacak veya tüketim engelleyeceksiniz. Google Maps sürekli navigasyon vs. konum sürekli açık bırakıyordu oraya gir buraya çık zar zor bir yerlerden kapattım düzeldi sayılır.
* Yapılacak çok şeyi elle kendiniz yapmalısınız yani çoğu şeyde olabilecek şeyler birçok kullanıcının aradığı şeyi sizde araştırıp zar zor buluyorsunuz bunun en basit örneklerinden birisi 4 haneli şifrede OK tuşuna basmadan şifrenin algılanıp kilidin otomatik açılmasıydı ve bunun için Reddit'te 3 sayfa okudum ayrıca video izledim en son buga sokarak yapılabiliyormuş bu şekilde yapabildim?
* Cihaz animasyonlar şu bu açtığınızda gerçekten kasıyor bildiğin kasıyor yani akıcılık asla yok. Bu yüzden animasyonlar kapalı vs. şekliyle kullanıyorum. Hani telefonu yoruyorsun vs. diyenler olacak da kesinlikle böyle bir şey de yok. Çözebilmiş değilim. Reddit'de yazdım adam diyor ki animasyonları kapat. Kardeşim eyvallah gerçekten çok yardımcı oldun.
* Parmak izi sensörü ve yüz tanıma gerçekten vasat altı hani farklı cihazlar kullandım bunlar amiral gemileri değildi ve bu cihazdan fersah fersah ötedeydi parmak izi okuyucu ve yüz tanıma sensörleri. Her gün her an kilit açmak için o gecikme vs. zamanımızdan çalıyor çok net bir şekilde. Çünkü çok ağır ve hantal bir yapı.
* Beş para etmeyen Samsung uygulamaları bir çoğunu kapatmak zorunda kalıyorsunuz. Hemen Google servisleri ve uygulamalarıyla değiştirme ihtiyacınız oluyor. Ara ara bir yerlerden sürekli Samsung reklamları bildirimleri vs. pırtlıyor. Kapat kapat hala bunları bitiremedim galiba 5-6 ay olacak.
Arkadaşlar sonuç olarak kağıt üstünde bu cihaz öyle uçan böyle kaçan bir cihaz olsa da sonuca varacağımız nokta UCUZ ETİN YAHNİSİ bu kadar oluyor.
Hani iyi noktaları var mı? derseniz. Kamera görece iyi sayılabilir. Batarya performansı en azından beni çok üzmüyor idare ediyor.
Ben bir daha bu cihazdan sonra da Samsung'a asla bulaşmayı düşünmüyorum şu OneUI 7 güncelleme fiyaskosu bile bu durum için yeterli zaten. OnePlus, Pixel veya Xiaomi kesinlikle tercihlerim arasında olacaktır.
Navigasyon sorunu devam ediyor tüm S24 serilerinde olduğu söyleniyor.
Petal maps falan kurdum onda da aynı.
OneUI 7 gelmesi beklenen tarihler. Bu da ayrıca bir rezalet.
-
18 Nisan erken olmuş. Şöyle 2026'nın ortalarına atsalarmış ya.
Google Maps GPS sorunu ile ilgili olarak ben bu sorunu yaşamadım. Ancak Samsung forumunda böyle bir sorundan bahsediliyor. Hatanın kesinlikle Google Maps ile alakalı olduğu Yandex gibi farklı uygulamalarda sorun olmadığı yazılmış. Bir kullanıcı sorunu Google Maps güncellemelerini kaldırarak çözdüğünü, diğer bir çok kullanıcı ise Ağ Ayarlarını sıfırlayarak bu sorundan kurtulduklarını yazmış.
Yeni ara yüz benim hoşuma gitmedi. Özellikle uygulama simgeleri. Eski sürümde kalma şansımız var değil mi?
Güncellememe şansınız var ama güvenlik güncellemelerini de alamazsınız. Themepark'tan zaten eski simgeleri seçebilirsiniz. Ben de tam tersini yaptım şu ankileri sevmediğim için yeni simgeleri şimdiden yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert1920 -- 27 Şubat 2025; 16:53:13 >
Sistem uygulamaları Galaxy Store'da güncellenirse yine aynı hesaba denk gelecek galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 27 Şubat 2025; 16:53:54 >
Goodlock Themepark modülü kurarsanız istediğiniz ikon paketini kurabiliyorsunuz tamamen eskiye çevirebilirsiniz oradan.
Teşekkürler bilgilendirme için.
ui güncellemesi geldi yaptım az önce ama bir değişiklik olmadı telefonda
-
1 Şubat'taki güvenlik güncellemesi. Arayüzü değiştirecek olan nisanda gelecekmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X