Şimdi Ara

Galaxy S24 satışları S23 serisini geçti: İşte en çok satan model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S24 satışları S23 serisini geçti: İşte en çok satan model
    Yeni bir raporda Galaxy S24 serisinin çıkışından bu yana 31 milyon sattığı bildirildi. Satışların aynı dönemde Galaxy S23 serisine göre yüzde 17 arttığı tahmin ediliyor. Peki, en çok hangi model satıyor?

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24 serisi Amazon’da indirimde!

En çok satan model: Galaxy S24 Ultra

Serinin en çok satan modeli; Galaxy S24 Ultra. Ekim 2024 itibarıyla Galaxy S24, 10.94 milyon; Galaxy S24 Plus, 6.27 milyon ve Galaxy S24 Ultra, 14.65 milyon adet satışa ulaştı. Aynı dönemde Galaxy S23 serisi toplamda 27 milyon sattı; S23 Ultra, 12.6 milyon; S23 Plus 4.97 milyon ve S23, 9.69 milyon satmıştı.

Samsung katlanır telefon satışları da iyi durumda. Galaxy Z Fold 6, 1.81 milyon; Galaxy Z Flip 6, 2.47 milyon satışa ulaştı. Şirketin katlanan telefon satışları geçtiğimiz yıla göre yüzde 9 arttı. Z Fold 5, 1.44 milyon; Z Flip 5, 2.51 milyon satmıştı.

Samsung’un Galaxy S25 serisini 22 Ocak’ta tanıtması bekleniyor. Samsung S25 telefonlar, Snapdragon 8 Elite işlemciyle gelecek gibi görünüyor.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/11/28/samsung-galaxy-s24-ultra-surpasses-s23-ultra-sales/

• S23 kullanıyorum ve s24 almayı düşünmüyorum. Ultra modeli belki olabilir ama yine de geçmek için gerekli bir yenilik yok ortada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oxygen5011 O kullanıcısına yanıt
    S23 Ultra kullanan biri olarak katılıyorum ama değişim kampanyasında güzellik yaparlarsa değiştiririm s25 Ultra ile.

• oxygen5011 O kullanıcısına yanıt
    Zaten S25'e de şurada pek bir şey kalmadı hocam... Gerçi kamerada önemli bir gelişme olmazsa S25'e de geçmeye çok gerek olmayabilir, S23 hali hazırda gayet akıcı ve yeterli seviyede çalışıyor...

• S24 satmak için yapmadıkları takla kalmadı. Değişim indirim vs vs.

• tüm dünyada değişim bilmem ne kampanyalarıyla bedavaya s24 dağıttı. kâr bile edememiş olabilir bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24 kullaniyorum resimleri guzel cekiyor fakat whatsapp durumuna koyunca kalite duşuyor android problemi bu kaç yildir cozulemedi bir turlu

• Bütün s25 modelleri snapdragon x elite ile mi gelecek?

• Neden yalan söylüyonuz saydınız telefonlarda yazılim hatasıvar yazılım aldikdansonra son yazılım dansonra s23.s.serisi özellikle s24 plus şebeke sorunu oluşdu ben ise aldiğim telefonumu geriverip poco f6 pro aldım şahane bitelefon insanları bilgilendirin yanliş yönlendirme ricaediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.