Şimdi Ara

Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı: Kamera tasarımı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı: Kamera tasarımı nasıl?
    Geçtiğimiz günlerde Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı ortaya çıkmıştı. Yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip olan telefonun tasarımı genel olarak beğenilmişti. Yeni sızıntı, telefonun arkasını dolayısıyla kamera tasarımını ilk defa gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy S25'in tasarımı ortaya çıktı

X platformundan @OnLeaks kullanıcısı ve AndroidHeadlines tarafından ortaya çıkarılan render görüntülerine ve viedoya baktığımızda, kamera tasarımının genel olarak S24 Ultra ile benzer olduğu görülüyor ancak kamera lenslerinin etrafında belirgin bir siyah halka yer alıyor. Aynı zamanda kamera çıkıntısının arttığı görülüyor.

Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı: Kamera tasarımı nasıl?
    Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S25 Ultra, 8,2 mm ile selefinden 0,4 mm ince olacak. 6,9 inçe çıkan ekran boyutuna rağmen incelen çerçeveler sayesinde S24 Ultra'dan biraz daha küçük ebatlara sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Exynos 2500 gizemli bir cihazda ortaya çıktı: Galaxy S25'te kullanılacak mı?

Donanım tarafında, Snapdragon 8 Gen 4 çipseti, 12 GB/16 GB RAM, 1 TB'a kadar depolama alanı ve 45 W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryanın yer alması bekleniyor. Kamera tarafında ise, 200 MP ana arka kamera, 50 MP ultra geniş kamera, iki adet 50 MP telefoto kamera ve 12 MP selfie kamerasının yer alacağı söyleniyor.

Kutudan Android 15 tabanlı One UI 7.1 ile çıkacak olan S25 Ultra, daha güçlü yapay zeka özellikleri, yeni kullanıcı arayüzü ve yeni animasyonlara sahip olacak. Telefonun önümüzdeki senenin başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://www.androidheadlines.com/samsung-galaxy-s25-ultra

• WOW SONY XPERİA!!!

• Çok sıkıcı görünüyor. İPhonelardan bile sıkıcı. Kamera kısmını simetrik yapsaydınız bari o da yok. Xperialara tuğla diyenler koşa koşa alır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy S24 Ultra tasarımı kesinlikle çok çok daha iyi. Bu çok sıkıcı ve basit görünüyor sanki toplama gibi…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphxdj07 -- 10 Eylül 2024; 22:23:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S pen yok mu ben mi fark edemiyorum.

• başıma bir iş gelmeyecekse beğendim.

• yine dandik batarya dandik şarj.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 kamera az olmuş samsung 10 tane koysaydın keşke, çıkıntılarıda gözümüze soksaydın, arkası çok kötü gözüküyor almayı düşünüyordum ama vazgeçtim, yazılım özürlü çinlilere para vermek istemiyorum, samsung kalas gibi telefonlar yapıyor, iphone desen ucube, alacak telefon yok resmen piyasada.

• graphxdj07 kullanıcısına yanıt

S24 ultra aldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam yakın tarihte aldın bir de muhtemelen. O gudubet tasarımı başka türlü övmezsin çünkü. Alıp sıfır ergonomi dolayısı ile sattım gidip düz s24 aldım onu kullanıyorum. 25 ultra da doğru yola girmişler tebrik ediyorum Samsung'u...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s-peni farkettim de aşağı sol tarafta ama sim kart yuvasını farkedemedim?

• Üstünde Samsung yazmasa Samsung olduğu belli olmaz. Bildiğin Replika telefonlara benzemiş. Sony bile bundan bin kat daha şık gözüküyor. Samsung'un en iyi tasarımına sahip modelleri S21 Ultra ve S23 Ultra modelleridir bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt
    sen çöpple 17 al 3 tane kameralı... pixel pro çakması olmuş...

• ÇİN markası çöpple muridleri çamur sıvamaya gelmiş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.