Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba , bugün Samsung S3'e Cyanogenmod'un son sürümünü yükledim. Tüm adımlar sorunsuz gerçekleşti. Telefon açıldıktan sonra com.android.phone işlemi durdu hatasını aldım. Telefonu biraz kurcaladıktan sonra hatanın kaynağının Mobil şebekeden olduğunu farkettim. 3G bağlantıyı aktif ettiğimde Sinyal gücü tek dişe düşüyor ve sinyal gücü tamamen kaybolduğunda bu hatayı veriyor. 2G için kısa süreli test yaptım hatayı almadım. Mobil şebeke ile ilgili yaşadığım sıkıntıyı nasıl çözebilirim , benzer bir durumla karşılaşan veya fikri olan varmıdır?
  • serhatly kullanıcısına yanıt
    Bu hatayı bende almıştım. Son snapshot yada son nighltyden 1-2 öncekini kurabilirsin. Ben de farklı bir versiyon kurarak çözmüştüm
  • Son çıkan snapshottan bir öncekini kurdum yine aynı durum vardı , stable sürümün sonuncusunu kurdum yine aynı şekildeydi.
  • Beyler son nightly de bildirim ışığı mı çalışmıyor bilmediğim bi ayar mı var?

Bi de nightly yayınlanması ve telefon güncelleştirme bölümünde aktif hale gelmesi arasındaki süre ne kadar? Ayarlar ve programlar korunuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4SK1N -- 27 Kasım 2014; 23:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B4SK1N kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığı ilk kurulduğunda kapalı oluyor ama ayarlarda görüntü ve ışıklar (display and lights) dan aktif hale getirilebiliyor. İstersen farklı uygulamalara kendin renk atayabiliyorsun. Ama bazen (10 da 4) ışığın yanmadığı oluyor. İleride düzelecektir.

Nightly adı üstünde her gece yayınlanır. Güncelleyip güncellememek senin elinde. Benim önerim haftada bir güncellemen (ben öyle yapıyorum).
    http://www.cmxlog.com/11/i9300/
    Bu siteden hangi güncellemede hangi değişiklikler yapılmış takip edebilirsiniz. Önemli bir güncelleme değilse dil paketi güncellemesi gibi pas geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Kasım 2014; 2:39:27 >
  • Kamera icin lenovo super kamera kullanin ben resurrection remix rom kullaniyorum kamera olayini boyle cozdum orjinal kamera programi igrencti

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Bildirim ışığı ilk kurulduğunda kapalı oluyor ama ayarlarda görüntü ve ışıklar (display and lights) dan aktif hale getirilebiliyor. İstersen farklı uygulamalara kendin renk atayabiliyorsun. Ama bazen (10 da 4) ışığın yanmadığı oluyor. İleride düzelecektir.

Nightly adı üstünde her gece yayınlanır. Güncelleyip güncellememek senin elinde. Benim önerim haftada bir güncellemen (ben öyle yapıyorum).
    http://www.cmxlog.com/11/i9300/
    Bu siteden hangi güncellemede hangi değişiklikler yapılmış takip edebilirsiniz. Önemli bir güncelleme değilse dil paketi güncellemesi gibi pas geçebilirsiniz.

Hocam whatsapp ayarlarından bildirim ışığını aktif hale getirdim olmadı.

Bahsettiğiniz ekran ve ışıklar ayarlarından özel uygulama diyip whatsapp a ışık atadım yine olmadı.

24112014 nightly ye döndüm denedim yine olmadı :)

Şuan en son nightly deyim bu led bildirim ışıkları olmıcak galiba :D

İlerde düzelir dedğiniz sonraki nightly ler mi?

• B4SK1N kullanıcısına yanıt
    Evet sonraki nightly ler. Mesaj geldiğinde bir kez yanıp sönüyor bir daha yanmıyor. Telegramda, mesajlarda, cevapsız aramalarda sorunsuz bende. Sadece whatsapp sıkıntılı.
  • bro bende odindeki id:com yeri gelmiyo neden acaba ?
  • driverlerden kaynaklanıyordur. alttaki linklerde butun ayrıntılar var

http://forum.donanimhaber.com/m_99364832/f_//tm.htm#99364832 (odin resmi rom yükleme rehberi)

http://www.youtube.com/watch?v=3qBz5mTbJ1I&feature=youtu.be (uygulama videosu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 29 Kasım 2014; 20:16:57 >
  • Peki Nss ve retrica gibi uygulamalar durduruldu hatası veriyor bunların çözümü varmı yoksa stabil roma mı geçmek gerekir?
  • arkadaşlar s3 var elimde bu rom atmak istiyorum hangi versiyonu indirmem lazım nightly 2014-11-30 versiyonu nasıldır sorun var mı ben devamlı snapchat clash of clans vs kullanan biriyim sıkıntı cıkar mı ?
  • 10 gündür kullanıyorum telefon bariz hızlandı.güzel oldu yoksa satacaktım s3 ü

edit: selam mesajını gördüm.ben 10 gündür aşağıda belirttiğim snapshot sürümünü kullanıyorum.Gönül rahatlığıyla yükle.telefon çok değişip hızlanıyor.tarihe dikkat et son çıkan snapshot

i9300
    Samsung Galaxy S III (Intl) snapshot Send to ROMManager Direct Download: cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9300.zip
    md5sum: 96eae2df915067aa19b718d19e1c1c55 Short URL:http://get.cm/get/le2 212.88 MB 2014-11-15 05:33:17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 4 Aralık 2014; 1:45:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: disparity

10 gündür kullanıyorum telefon bariz hızlandı.güzel oldu yoksa satacaktım s3 ü

edit: selam mesajını gördüm.ben 10 gündür aşağıda belirttiğim snapshot sürümünü kullanıyorum.Gönül rahatlığıyla yükle.telefon çok değişip hızlanıyor.tarihe dikkat et son çıkan snapshot

i9300
    Samsung Galaxy S III (Intl) snapshot Send to ROMManager Direct Download: cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9300.zip
    md5sum: 96eae2df915067aa19b718d19e1c1c55 Short URL:http://get.cm/get/le2 212.88 MB 2014-11-15 05:33:17

teşekkür ederim rom atarken telefonda ki her şey sıfırlanacak mı?

• beyler kamera durduruluyor bende. Bu çok önemli değil de son iki haftadır arama sorunu var bende. Telefon edemiyorum herkese. Bazı kişileri arayabiliyorum sadece sorun ne olabilir.

• bigmod kullanıcısına yanıt
    evet sıfırlanacak.silinmesini istemediklerini sd karta at.birnevi format atmak gibi düşün herşey sıfırdan kuruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

beyler kamera durduruluyor bende. Bu çok önemli değil de son iki haftadır arama sorunu var bende. Telefon edemiyorum herkese. Bazı kişileri arayabiliyorum sadece sorun ne olabilir.

snapshot sürümü yükleyebilirsin.nightly sürümlerde bu tarz sorunlar oluyor.eğer snapshot yüklüyse wipe yapmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

beyler kamera durduruluyor bende. Bu çok önemli değil de son iki haftadır arama sorunu var bende. Telefon edemiyorum herkese. Bazı kişileri arayabiliyorum sadece sorun ne olabilir.

snapshot sürümü yükleyebilirsin.nightly sürümlerde bu tarz sorunlar oluyor.eğer snapshot yüklüyse wipe yapmayı dene.

Telefonda bir sürü uygulama var neyse mecbur wipe yapacağız artık. Titanium ile yedek alayım bari.
  • arkadaslar ekran alintisi nasil alabilirim bilen var mi?

• konuyu açan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.