Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tahuhutu

Hocam cm13 snapshot yüklemeye çalışıyorum ancak status 7 hatası alıyorum neden acaba? Bozulmasından korktuğum için wipe yapmadım ondan olabilir mi?

Cm 11 denedim ve oldu sorun kalmadı
  • cm13 android 6.01 kurdum s3 e. sorun gapps da çıktı sunucu iletişim hatası veriyor nasıl çözebiliriz
  • cm13 6.01 son sürüm için gapss bulum arkadaslar yükledim çalıştı.
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64442985&postcount=2 burdan indirdim
  • arkadaşlar merhaba

2 gün önce cm-13.0-20161021-NIGHTLY-i9300 sürümünü s3 üme kurdum.

telefon gerçekten coştu. stok a göre çok çok stabil ve hızlı oldu. aspalt 8 indirdim oynadım 1 gram donma olmadı.

küçük bir not: root yaparken usb hata ayıklamayı açmayı unutmuşum. kapalı iken rootladım ama root sırasında hiç bir sorun çıkmadı.

sorunları : galeri donup kapanabiliyor..
    kamere donup kapanabiliyor..
    şarj %90 da şarjda iken. tamamen doldu işiği yakıyor.
    şarj süresi stoktan daha kısa geldi bana ( aynıda olabilir.)
    ses çok az çıkıyor. artık arayan oldugunda duymuyorum telefonu

şimdi sizden istediğim şarj süresini nasıl uzatırız çabuk bitiyor pil. saatte (%10) düşüyor.
    en önemliside ses. bu sesi nasıl yükselteceğiz.
    birde cm13 snapshot güncellemesi geldi. güncellesem mi acaba. deneyen oldu mu ?
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeVaLieR -- 25 Ekim 2016; 9:49:49 >

• arkadaşlar yardım lütfen.
    2 sene olmüş cyanogen moda geçeli. Hiç güncelleme yapılmamış şimdiye kadar. Güncellemeleri kontrol edeyim dedim. bir baktım 3 farklı güncelleme var. Bu işlerden pek anlayan biri değilim.
    dedim ki sırayla kurayım. sonuncusunu kurduktan sonra google play hizmetleri hatası ve sürekli trebuchet durduruldu hatası vermeye başladı. Ben de bir önce yüklediğim güncellemeyi tekrar yüklersem düzelir diyerek tekrar kurdum. Şimdi telefon sürekli resetliyor.
    sorum şu: bu durumdan en az hasarlı nasıl kurtulurum?
    lütfen yardım edin. Telefon bir yakınıma ait. Benim olsa daha az üzülürdüm.
  • Beyler, ispanya 4.3 stock rom kurdum gece. Rootlayıp gereksizleri kaldırdım. Gayet stabil gidiyor. Pil kullanımı da güzel gibi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam slm
    Klon imei kullananlar bu romu yüklemesin mi
    Yüklesek oluşabilecek sorun şebeke sorunu mç
    Çözüm var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum nedir? Bir arkadaşımın telefonuna yüklemek istiyorum. Ses sorunu, kamera sorunu, batarya sorunu olmayan kasmayan donmayan mümkünse en güncel hangi sürümü tavsiye edersiniz?

En son stable sürümü yükledim gapps uyumsuzluğundan galiba şarjı su gibi içti ve sesi da az çıkıyor telefonun. Pil istatistiklerinde en çok kullanan olarak google play servisleri görünüyor

Sonra cm 13 yükledim o daha derli toplu ama sanki diğerine göre biraz ağır kalıyor pek seri değil ve onun da sesi az.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.