Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cm-11-20140726-UNOFFICIAL-codina romu neredeyse 5 aydır kullanıyorum. Kitlenme v.s gibi sorun yaşamıyorum. Yanlız şarjı biraz hızlı tüketiyor gibi geldi bana. Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutuyor, açık kalanları da Fast Reboot Pro ile kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 22 Haziran 2016; 15:05:28 >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Batarya 3. yılında ise normaldir.
  • Orijinal bataryayı çoktan çöpe attım. İki yıl önce Ebaydan iki tane 5v-2450 mAH batarya almıştım. Artık onlarda pek şarj tutmuyor. Telefon uykudayken bile bataryanın verimi düşüyor. Herhalde yeniden 5v-2450 mAH sipariş edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Orijinal bataryayı çoktan çöpe attım. İki yıl önce Ebaydan iki tane 5v-2450 mAH batarya almıştım. Artık onlarda pek şarj tutmuyor. Telefon uykudayken bile bataryanın verimi düşüyor. Herhalde yeniden 5v-2450 mAH sipariş edeceğim.

Link verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/e3/b4/ff/e3b4ffac78f3e836099311393ac72780.jpg
    rehberdeki şu görselde, com7 yazması gerektiği söyleniyor, benim odunde com5 yazıyor. bu ne demek? devam etmelimiyim işlemlere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

https://store.donanimhaber.com/e3/b4/ff/e3b4ffac78f3e836099311393ac72780.jpg
    rehberdeki şu görselde, com7 yazması gerektiği söyleniyor, benim odunde com5 yazıyor. bu ne demek? devam etmelimiyim işlemlere?

COM sayısı önemli değil, devam edebilirsiniz
  • teşekkürler, bugün kurulumu gerçekleştirdim şimdilik sorunsuz kullanıyorum.
  • Download modda teli açıp pcye bağladığımda ne pc ne de odin teli görmüyor.
    Şöyle bir hata alıyorum, denemediğim yol kalmadı neredeyse ama çözemedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözen var mı ?

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi
  • https://store.donanimhaber.com/e3/b4/ff/e3b4ffac78f3e836099311393ac72780.jpg üstteki 0COM7 yazısı cıkmıyor

CWM YUKLEMEYI ANLAMADIM zaten ındırdıgım dosyanın ıcınden recovery diye bir dosya var. yardımcı olucak varmı ?
  • yükledik de sürekli rehberden kişi siliyor birer ikişer. geri orjinal rom kurmaya çalışacağım.
  • KaburgaNecmi kullanıcısına yanıt
    Google sunucularıyla iletişimde bir sorun oluştu diyor hesap eklemek istediğimde. Bunun çözümü hakkında bilginiz var mı acaba?
  • Ayrıca sürekli müzik durduruldu diyor kendi kendine.. Pişman oldum yüklediğime, geri de alamıyorum...
  • Rehberdeki numaralar benim LG G2'de de siliniyordu.
    Ayarlar-Hesaplar ve senkronizasyon'daki otomatik senkronizasyon kutusundaki işareti kaldırın. Rehberde numaraların hepsini google değilde rehberinize kaydederseniz bu hatayı artık vermez. Bu işlemler bittikten sonra rehberinizin yedeğini almayı unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Google sunucularıyla iletişimde bir sorun oluştu diyor hesap eklemek istediğimde. Bunun çözümü hakkında bilginiz var mı acaba?

Böyle bir sorun daha önce duymamıştım. Son sürümlerle alakalı olabilir. Hangi sürümü kurdunuz bilmiyorum ama Megawipe ardından cm11in stabil sürümlerinden birini kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan klon imeili 4.3 var telefon çok kasıyor.CM nasıl yükleyebilirsiniz?

• ulassboluk U kullanıcısına yanıt
    Arkadasim lolipop yuklendi su sitede ara bulursun
    http://www.babakebilisim.blogspot.com
  • rehberi hazırlayanın eline sağlık. antutudan stock romla 15k alan s3üm şimdi 21k alıyor. bataryam yeni olmasına rağmen şarjı çok yiyor ama telefonun o eski halini düşündükçe hiç dert etmiyorum.
    bu arada çoklu ekran özelliği yok sanırım bu romda, ya da ben göremedim?
  • cm 13 snapshot da gelmiş bu arada
  • Hocam cm13 snapshot yüklemeye çalışıyorum ancak status 7 hatası alıyorum neden acaba? Bozulmasından korktuğum için wipe yapmadım ondan olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.