Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voqka35

CM13 üzerine gapps kurup çalıştırabilen varsa buradan bilgilendirebilirse sevinirim.

open_gapps-arm-6.0-pico-20160407.zip. Googlede bunu arat. Room flashladiktan sonra telwfonu acmadan bunuda flasla sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar,

Elimde Galaxy S3 bulunmakta ve içinde 4.3 yüklü. daha 1 hafta öncesine kadar 4.1.2 kullanıyordum ve fena değildi. ama 4.3 e yukselince beni kanser etmeye başladı.
    Telefon IMEI kayıtlı, Cyanogenmod mod yüklenmesi durumunda IMEI nin silineceği yönünde yazılar okudum. EFS yedeği ise orjinal kayıtlı telefonlar için kullanılabilirmiş.

Bu durumda Cyanogenmod nasıl yüklerim? yada içindeki mevcut IMEI silinmeden 4.1.2 ye dönüş yapabilir miyim?

Benzer durumda olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.
  • Beyler orjinal 4.3 rom kurup root yapın. Sonra samsunga ait bütün gereksiz programları silin. Cihazınızd 400 mb ram boşalacak ve paşalar gibi hızlı çalışan bir telefonunuz olacak. Rehber ve telefon aplikasyonlarını ise marketten ex dialer indirerek çok hızlı kullanabilirsiniz.
    Bu telefon daha 3-5 yıl sorunsuz kullanılabilir. Bataryanız hızlı bitiyorsa yenileyin. Ben simex marka batarya aldım orjinal performansı veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Korkmanıza hiç gerek yok rehberi takip ederek kurulumu yapın. Dosyaların güncel versiyonları olabilir(odin,root,cwm..) güncelleri kullanın. Efs yedeğinin amacı IMEI uçma durumunda stock roma dönüp işten zararsız sıyrılmaktır.

Sorun çıkmayacaktır. S3 kullanırken 1000in üzerinde root ve rom kurulumu yaptım. Kendi ve çevremdeki insanların cihazına forumda ki kullanıcılar da dahil.

• mertce kullanıcısına yanıt
    Zamanında elbette bunları da yaptım. Ömrü 2-3 hafta. Kanset etmeye yetecek kadar gene yavaşlar.

Tavsiyem sırasıyla:
    Blekota
    Cm
    4.1.2
    Miui
    Unofficial sürümler

• Yanılıyorsun dostum aylardır kullanıyorum problem yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Beyler orjinal 4.3 rom kurup root yapın. Sonra samsunga ait bütün gereksiz programları silin. Cihazınızd 400 mb ram boşalacak ve paşalar gibi hızlı çalışan bir telefonunuz olacak. Rehber ve telefon aplikasyonlarını ise marketten ex dialer indirerek çok hızlı kullanabilirsiniz.
    Bu telefon daha 3-5 yıl sorunsuz kullanılabilir. Bataryanız hızlı bitiyorsa yenileyin. Ben simex marka batarya aldım orjinal performansı veriyor

mertce
    Ace 2 telefonuma cm-11-20140807-UNOFFICIAL-codina rom, crono_kernel_r4.0 ile 444Current-Minimalist-DHO-GAPPs'ı kurdum. Bataryayı (2.450 mAh) bir günde (oyun oynamam) bitiriyor. 4.3.1 (cm10.2) romu mevcut romun üstüne mi kurmam gerekir?
    Kısaca kurulum sıralamasını (acemiliği henüz aşamadık) yazarsan 4.3.1'i denemek isterim.

• Ace 2 yi bilmiyorum kullanmadım.

• Bana en azından upload ederek rom, gapps ve kernel linklerini buraya atarsan denemesini yaparım. İsteyen arkadaşlar da denemek isteyebilir.
  • Arkadaslar s3 umu kardesim sabah acmis kapatmis felan telefonu bi actim hat cekiyor ama agda kayitli degil 4 cubuk cekiyor ama imei 0049 rom qs romu bir anda imei degisti simdi telefonu sifirladim acinca samsung yaziaindan sonra simsiyah ekran kilit tusuna basinca titriyor telefon archidroid kurdum 2 kere olmadi gene cozum nedir ?

• Yanlış anlamadıysam telefonun sanki imei no'su değişmiş. Doğru ise telefonunun imei yedeğini (efs) daha önce almış mıydın?
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    aldimda bi anda çekmedi felan res attım IMEI uçmuş anlamadim

• O zaman önemli değil. Telefonu rootladıktan sonra Es File Manager ile dosyayı orijinal yerine kopyalayıp telefonu yeniden başlat. *#06#'yi tuşla. IMEI no'sunun geri gelmiş olduğunu görürsün.
    Hocam bi kaç denedimde olmadı ya izinlerle alakalı sıkıntı var galiba

• Es File Managerde Mount R/W seçeneğinde yetkilerin hepsini RW yapmalısın. Aksi taktirde kopyalamana izin vermez.
    Sağ olun hocam deniyecegim birde şuanda telefon kapalı rom yüklü değil şöyle bi rom atıp uzun sure kullanmak istiyorum sizce hangisini yuklemeliyim valla lollipop romları güzelde tema vs atılıyor fakat ondada ses yükseltme xposed modülleri falan biraz kısıtlı sizin tavsiyeniz nedir birde preload cache ve external SD ne demek archidroid kurarken gordumde mb felan veriyorduk

• 4-5 aydır cm11 kullanıyorum. Grenify ile temalar kurabilir, değiştirebilirsin. Oldukça stabil bir rom. External SD demek parayla satın aldığın harici hafıza kartını (micro SD card) telefonun SD kart soket girişine takıp ilave hafıza oluşturarak istediğin programları SD karta kurabilirsin. Böylece telefonun kendi hafızasında yer açarak telefonun rahatça çalışmasını sağlayabilirsin. Daha önce telefonun hafızasına kurmuş olduğun programları SD karta (telefonun hafızasını SD kart olarak gösterme yöntemiyle) atarak telefonun hafızasında yer açabilirsin.
    Preload ve cache nedir o zaman birde yeni bir rom çıkmış xda da eclipse s6 note 5 karışımı bir rom

• cm11'den memnun olduğum için başka romlarla hiç ilgilenmedim. Preload nedir bilmiyorum. Cache ön bellek demektir.
  • Hocam sistem dosyalarini kopyalayamazsiniz diyor es dosya yoneticisinde nasil izin vericem

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.