Şimdi Ara

Galaxy S3 Cyanogenmod 11 [4.4.4] Kurulum ve Kullanım Rehberi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
28
Favori
96.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güç tuşuna basılı tutun orda ekran resmi var. Menüde seçenek yoksa ayarlar>tuşar>güç menüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

Güç tuşuna basılı tutun orda ekran resmi var. Menüde seçenek yoksa ayarlar>tuşar>güç menüsü

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera hatasi aliyorum arkadaslar,cozumu varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ???

S4 resmi sürüm 5.0 a Ocak ayında güncellenecek. Kurcalamanıza gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

merhabalar s4 sahibiyim 4.4.4 dağıtılacakmı yoksa kendimiz mi yükleyeceğiz yükleyenler memnun mu birde ???

S4 resmi sürüm 5.0 a Ocak ayında güncellenecek. Kurcalamanıza gerek yok

eyvallah o zaman kalsın
  • Anlatım için teşekkür ediyorum. Acaba cyanogenmod ile kullandığınız launcher, dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, rehber, sms vb. uygulamaların isimlerini paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 7 Aralık 2014; 11:04:19 >
  • Archidroid in V.3.0 çıkmış. Portlu 4.4.2 ler stabil gelmedi bana. Bunu yüklesek kamera dahil sıkıntı çeker miyiz acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO

Anlatım için teşekkür ediyorum. Acaba cyanogenmod ile kullandığınız launcher, dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, rehber, sms vb. uygulamaların isimlerini paylaşabilir misiniz?

Launcher - Google Now Launcher / Nova

Dosya Yöneticisi - Solid Explorer / ES File Manager / Root Explorer

Telefondan telefona dosya göndermek için - SuperBeam
    Telefon Bilgisayar arasında - Airdroid

Zip rar dosyası için - B1 Free Archiver

Uygulama kırıntılarını silmek için - CCleaner

Reklam engellemek için - Adaway (root)

Uygulama Yedekleme, dondurma, silme - Titanium Backup (root)

Spirit UL (root) - Gerçek radyo dinlemek/kaydetmek için

Touchpal Keyboard/Swiftkey - Cyanogenmodda kullanabileceğin en iyi iki klavye

Recovery flashlamak için - Flashify (root)

Flashify ile yüklediğim recovery - TWRP

TWRP den sonra flashladığım ilk şey - Boeffla Kernel (apk sini yükleyip ayarlarını kurcalamak çok iyi, hele ses kalitesi)

Her boku otomatik hale getirmek için - Tasker + Secure Settings (root) + Autoalarm + AutoApps + AutoLaunch ....

GPS daha çabuk kilitlesin diye - FasterGPS (root)

Daha cok şey yapabilmek için - Xposed Framework (root)

Xposed yükledikten sonra
    Amplify (wakelock azaltıcı, batarya dostu)
    Greenify (Uygulamaları uyutur ama dondurmaz, batarya dostu)
    .....

Rehber ve SMS - Cyanogenmod'dan başkasını kullanmam :)

Ek olarak Dashclock Widget, Easy Voice Recorder Pro, PowerAmp, gReader Pro, Clean Calendar Widget, Camera FV-5, MX Player...

Sen ne sormuştun ben uçmuşum :))

• Teşekkürler hocam, son bir şey soracağım. CM11 ile gelen varsayılan rehberde kişinin üstüne tıklayınca direk arama yapıyor, bunu touchwizdeki gibi bir profil görünümü yok mu?
  • FFAKO kullanıcısına yanıt
    Soldaki resmine tıklayacaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Soldaki resmine tıklayacaksın :)

Üzücü :D aosp contact ve dialerıymış gelen uygulamalar cm ile, ayarlarını falan çok karıştırdımda bulamadım :( cidden yok mu çözümü?
  • FFAKO kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi ciddi kontak resmine tıklayacaksın. Resmi yoksa o resmin olduğu boşluğa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Hocam ciddi ciddi kontak resmine tıklayacaksın. Resmi yoksa o resmin olduğu boşluğa.

Cidden öyleymiş :D Keşke ismin üstüne tıklayınca da öyle olsa. Teşekkür ettim tekrardan.
  • Nasıl son sürümler varmı bir gelişme cm11 de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Nasıl son sürümler varmı bir gelişme cm11 de ?

Ben de merak ediyorum.

1- Kamera sürekli göçüyor mu?
    2- Bildirim Led'i çalışıyor mu?
    3- BEklenmedik çökmeler yaşanıyor mu?
    4- Batarya sömürmesi (wakelock) var mı?
  • Az önce yükledim fazlasıyla hoşuma gitti fakat rehberi titanium backup ile yedeklemiştim geri alamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Edit:Gayet hızlı ve kullanışlı. Nightly sürümünü kullandığımdan şarj ederken bildirim çubuğunu indirince kasma oluyor ama büyük ihtimalle düzelecektir. Kesinlikle orjinal rom'dan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgnakgn -- 13 Aralık 2014; 19:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgnakgn

Az önce yükledim fazlasıyla hoşuma gitti fakat rehberi titanium backup ile yedeklemiştim geri alamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Edit:Gayet hızlı ve kullanışlı. Nightly sürümünü kullandığımdan şarj ederken bildirim çubuğunu indirince kasma oluyor ama büyük ihtimalle düzelecektir. Kesinlikle orjinal rom'dan daha iyi.

Rehberi dediğim şekilde yedeklemeliydiniz
  • cyanogenmod dosyasını sd karta atmamız şart mı ACİL!!!
  • zufi Z kullanıcısına yanıt
    Değil ama komple wipe yapmak yerine sadece system ve data (+dalvik cache +cache) wipelarsanız iç hafızaya attığınız resimler müzikler ve rom kurulum dosyaları silinmez.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.