Şimdi Ara

Galaxy S3'de ses sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, Android 4.1.2 sürümlü Galaxy S3 kullanıyorum. Benim sıkıntım şu, ben telefonumun kulaklıkla verdiği müzik sesinden pek memnun değildim yani ses seviyesi çok düşüktü (IOS'dan geçtiğim için olabilir.). Telefona root attım, ses gayet yükseldi ancak ses de aşırı bozulmalar oldu. Ses seviyesini Max. yaptığım da Cızırtılar başlıyor (Özellikle müziğin bass olan bölümlerinde). Sorun kulaklığınından dediler, İphone kulaklığı aldım 100 Liraya. Ancak bu sefer müzik dinlenmez hale geldi. Ses aşırı arttı, cızırtı o biçim ve kalite yerlerde. Kulaklığı İphone 5'de denedim ve sonuç gerçekten beni tatmin etti. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kullanmadığım Muzik playerı kalmadı. Şuan N7player satın aldım. Biraz daha iyi gibi ancak beni tatmin etmiyor. Bass seven biri değilim. Aradığım sadece yüksek ve kaliteli ses. Yani Apple ürünlerindeki gibi. Bu Samsung'a tanıdığım son şans eğer bir çözüm bulamazsam İphone 5S'e geçmeyi planlıyorum (S4 çok hoşuma gitsede..). Sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Apple'a kısıtlamacı diyorlar birde, Bu samsung'un yaptığı nedir ? Afedersin de sanane benim yüksek müzik sesimden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimiga -- 27 Eylül 2013; 16:05:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.