Şimdi Ara

Galaxy S3 e Android 2.3.6 Yüklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mumkun mu arkadaslar. Ben sarj gitmesin diye 4.0.4 kullaniyorum. Daha cok gitsin diye soruyorm. Eğer varsa indirmem icin link atar misinz lutfenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cnyhpower61 C kullanıcısına yanıt
    Android sürümü düşünce daha fazla pil gidecek diye birşey yok.

Ayrıca 4.1.2 Türkiye ROM'u ile orta kullanımda bir günü çok rahat çıkartıyor.

S3 te en düşük 4.0 var.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Sarj suresi azaldi ve sarj biraz daha fazla gitmeye basladi. 4.1.2 de cok cabuk bitiyordu sarjim ve tam dolmasi da abartisiz 8 saat suruyordu. Pilin omrunu yedim ondan. Sarj aletinden kaynakli olsa suan hemen sarj olmazdi. 4.0 o bulmaya calisirim o zaman napalim :)

• cnyhpower61 C kullanıcısına yanıt
    4.0.4 te oncesi yok s3 te. 4.1.2 de 4.0 da. daha fazla harcamiyor 4.3 u deneyebilirsin. ama 4.1.2 oncesi kullanmani tavsiye etmem s3 teki telefonun anakarti ucurmasi acigi 4.1.2 ile kapatildi. telefon hersey normalken ertesi gun kullanilmaz duruma gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 30 Aralık 2013; 20:33:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    Bu kalsin o zaman yaa. Ne bilim suana kadar bisey olmadi olursa da canimiz sağolsun :D gunun birinde alirsam 3000.3500 mAh pil o zaman yuklerim 4.3 filan :)

• Kurun 4.3'ü keyfinize bakın. Pil zamanla kapasitesini kaybediyor ve 1 seneden fazla olduysa normal denebilir. Operatörünüzün vericileriyle de alakalı olabilir. cihaz az çektiğinde daha fazla yükleniyor bu da daha fazla tüketim olarak geri dönüyor.
  • senin ihtiyacın olan şey android versiyonunu düşürmek değil, saf android rom'u yüklemek bence.

S3'ü 7 ay kullandım. başlıca şikayetlerimden biri şarj süresi idi. hiç memnun değildim. sonra gmd incele fırsatım oldu, çok hoşuma gitti. rom'u fazla oynanmamış, saf android e yakın. hem ram'i sömürmüyor, hem de şarj süresi S3 e göre çok uzun (amoled ekranın pili su gibi içior olması da S3 ün büyük handikapı aslında) sonra ben de gmd aldım.

S3 de hergün şarj ederdin, çok nadiren 1 buçuk günü çıkarırdı ama çok nadir yani. şimdi gmd de nadiren 1 günde bitiyo pil, genelde en az 1buçuk gün olmak üzere, 2 gün gittiği oluyo. bi kez 3 gün kullandım:

mesela dün öğleden sonra şarj ettim telefonu, akşam 1 saat oyun oynadım, sabah işe giderken oyun+film, akşam işten dönerken net+film, şuanda bakıyorum 3saat 20dk ekran açık durmuş, ve şuanda pilim %50'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Aralık 2013; 21:17:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

senin ihtiyacın olan şey android versiyonunu düşürmek değil, saf android rom'u yüklemek bence.

S3'ü 7 ay kullandım. başlıca şikayetlerimden biri şarj süresi idi. hiç memnun değildim. sonra gmd incele fırsatım oldu, çok hoşuma gitti. rom'u fazla oynanmamış, saf android e yakın. hem ram'i sömürmüyor, hem de şarj süresi S3 e göre çok uzun (amoled ekranın pili su gibi içior olması da S3 ün büyük handikapı aslında) sonra ben de gmd aldım.

S3 de hergün şarj ederdin, çok nadiren 1 buçuk günü çıkarırdı ama çok nadir yani. şimdi gmd de nadiren 1 günde bitiyo pil, genelde en az 1buçuk gün olmak üzere, 2 gün gittiği oluyo. bi kez 3 gün kullandım:

mesela dün öğleden sonra şarj ettim telefonu, akşam 1 saat oyun oynadım, sabah işe giderken oyun+film, akşam işten dönerken net+film, şuanda bakıyorum 3saat 20dk ekran açık durmuş, ve şuanda pilim %50'de.

bendede gmd var bukadar dandik bi telefon gormedim hemen sattim s3 aldim kral harbiden kardes s3 var keyfine bak en azindan GMd gibi dandik deil

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

senin ihtiyacın olan şey android versiyonunu düşürmek değil, saf android rom'u yüklemek bence.

bendede gmd var bukadar dandik bi telefon gormedim hemen sattim s3 aldim kral harbiden kardes s3 var keyfine bak en azindan GMd gibi dandik deil

iyide ben gmd al demedim zaten.

S3 benden uzak allaha yakın olsun. beni bukadar tahmin edemeyen bi akıllı telefon olmadı. pentile ekranı, rezil ram yönetimi, rezil pil ömrü, rezil olmayan akıcılığı... S3 benim gözümde çöpün çöpünün çöpünün çöpünün çöpü dür. bana bu rezil rüsva aleti kaktırmış olduğu için samsung a az beddua etmedim zamanında S3 ana konusunda.

sen S3 ile mutlu isen kolay gelsin, saygım sonsuz. kalkıp da sana: "sat lan o çöpü" diyecek değilim. sen gmd yi beğenmemiş sin, ben ise okadar çok beğendim ki anlatamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

iyide ben gmd al demedim zaten.

S3 benden uzak allaha yakın olsun. beni bukadar tahmin edemeyen bi akıllı telefon olmadı. pentile ekranı, rezil ram yönetimi, rezil pil ömrü, rezil olmayan akıcılığı... S3 benim gözümde çöpün çöpünün çöpünün çöpünün çöpü dür. bana bu rezil rüsva aleti kaktırmış olduğu için samsung a az beddua etmedim zamanında S3 ana konusunda.

sen S3 ile mutlu isen kolay gelsin, saygım sonsuz. kalkıp da sana: "sat lan o çöpü" diyecek değilim. sen gmd yi beğenmemiş sin, ben ise okadar çok beğendim ki anlatamam.

sen ne dusunuyorsan s3 e aynisini gmd dusunuyorum ben

• benim S3 ve gmd hakkında ne düşündüğümü bildiğini sanmam.

ram yönetimi
    aynı anda çok program açabilme
    ekran çözünürlüğü (ekran netliği, pentile nedeniyle S3 ekranı=çöp benim için, zaten telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz iğrenme nedenimden ilkidir)
    akıcılık (programlar arası geçişlerin yavaşlığı ve az kullanılabilir ram miktarı nedeniyle aynı anda 3-4 uygulamayı asla açamaması, birinden diğerine geçerken tekrar başlatması telefondan iğrenmemin ikinci nedeni)
    pil ömrü (S3 de hergün şarj ile 3:30 saat ekran belki görüyodum, gmd de iki gün götürüyo ekran 5-5:30)

bu konularda gmd s3 ü tokat manyağı yapıyor. bu fikrim değil, gözlemim. karşılaştırmam.

S3 ün iyi olduğu yönler;

ekran renkleri (amoled ile siyahı verebilme)
    malzeme kalitesi (aslında S3 de çok kötü malzeme kalitesine sahip ve bu konuda ün yapmış durumda ama gmd ondan da kötü)
    orjinal yedek batarya şarj cihazı bulabilme (avantaj)
    kamera (ben kamera kullanmam ama gmd kalitesinin kötü olduğunu söylüyor herkes)

bu konuları ters çevirip gmd hakkında bunları düşünebilmenin imkanı yok.

benim gibi kamera kullanmayan biri isen, isteğin: net-berrak-prüzsüz ekran, yüksek akıcılık ve yüksek batarya ömrü ise gmd S3 den çok daha başarılı değil, kıyaslanmayacak derecede daha başarılı, barşa bir dünyadan. aslında bunun nedeni gmd nin iyi bi telefon olması değil, S3 ün (genelde srock rom kaynaklı nedenlerden dolayı) berbat olması. 512 ram 1ghz işlemcili xperia ray bile S3 den daha akıcı.

ama: kamera isterim, malzeme kalitesi berbatın berbatı değil berbat olsun (gmd=berbatın berbatı, S3=berbat) gece karanlıkta film izlerim ve ekran siyahları tam versin, harici batarya şarj cihazı isterim diyosan S3 alıp custom rom kuracan. S3 stock romunu zaten kökten eliyorum.

• Şarj yönünden s3 gayet iyi 1 saat muzik dinliyorum şarjım %5 %8 arası azalıyor. Bazen 3 saat nfs most wandet oynadığım oluyor ama şarj yine günün 4de3 ünü kurtarıyor.

Bataryayla ilgili sorununda olabilir ne kadar kullanıyorsun bilmiyorum ama bataryayı kullandıkça ömrü azalır. Şarjı tamamen bitirip kapatırsan, şarjdayken kullanırsan (bu genelde ısınır şişme yapar) vs vs. Sorunun bataryada olduğunu düşünüyorsan 2100 mah değilde 3000 yada 3500 mah batarya, bataryalı kılıflar alırsan rahatlarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.