Şimdi Ara

galaxy s3 icin wrapsol mu clearcoat mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Oncelikle amacim arka kapak korumaktir cunku asiri ciziliyor. Wrapsol ultra aldim fakat arka kapaga uygulamasi cok zor bir suru hava boslugu var ve golda iade edecegim. Clear coat kullananiz var ise arka kapak uygulamasi basarili oluyor mu hava boslugu istrmiyorum.bide genel anlamda ikisi arasinda bi yorum yaparsaniz sevinirim. Kullananlarin yorumlarini aldiktan sonra hareket edecegim. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyor cem

Merhaba arkadaslar. Oncelikle amacim arka kapak korumaktir cunku asiri ciziliyor. Wrapsol ultra aldim fakat arka kapaga uygulamasi cok zor bir suru hava boslugu var ve golda iade edecegim. Clear coat kullananiz var ise arka kapak uygulamasi basarili oluyor mu hava boslugu istrmiyorum.bide genel anlamda ikisi arasinda bi yorum yaparsaniz sevinirim. Kullananlarin yorumlarini aldiktan sonra hareket edecegim. Iyi forumlar

Bodyguardz markasının arka kasa ıcın karbonfıber kaplama on ekran ıcın Wrapsol ıle aynı Polıuretan malzemeden uretılmıs Bodyguardz Ultratough ekran koruyucudur.

Asagı resimlerini görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.