Şimdi Ara

galaxy s3 metal çerçeve hasar aldı sadece metal kasa değişirmi? resim eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
54.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metal çerçevesi ince(et kalınlığı) ve altı boş olunca böyle oluyor, altı boş derken yine metal olsun manasında söylemedim herhangi bi dolgu malzemesiyle doldurabilirlerdi bakın tüm düşen gs3lerde aynı durum sözkonusu anında kaporta gibi içeri göçük oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Temmuz 2012; 18:19:41 >
  • S3 alana kadar S kullandım, telefonda kılıf kullanmam, defalarca düştü, telefondur düşebilir hiç hasar almadı diyemem ama S3 2 haftada S'in 2 senede geldiği hale geldi. Çerçeve hassas demek bile iltifat olur sırf bu yüzden aldığıma bin pişmanım, hassas olurda bu kadar olmaz sadece çizilmiyor eziliyorda üstelik bir kere yan cebimden 30-40cm den betona düştü, dersiniz üzerinden tır geçmiş... İddaa ediyorum 100$lık çin telefonları bu kadar dandik değiller daha zaten almam samsung felan...

S3 almayın aldıysanız KESİN kılıfla kullanın ben telefondan soğudum satmayı düşünüyorum...
  • BU arada servise fiyat sordum 550TL istediler, komple dokunmatik dhil değişiyormuşlar, madem malzemeyi dandik yaptın ayrı bişe yapta 40-50 liaraya değişsin!!!
  • arkadas sen bu alete 2 mılyar verdın performansı ıcın en cok o zaman 25 30 mılyon daha werde bı slıkon kılıf al kız gıbı ben gorunusu ıcın ıstıyodum dıyosan gıt 500 600 tl ye kızların sırf tıpıne bakarak aldıgı telefonlardan al 25 mılyona cok guzel slıkon bı kılıf aldım turkcele de 18 tl bayılmak enayılık dıe gıttım 10 tl ye de ekrana koruma taktırdım tıkır tıkır suan telfon 1 kere uyurken yataktan dusurdum n73 um bıle dustugunda hasar almıstı ama bunda slıkon sayesnde bısı olmadı bahane yaratmıs olmak ıcın burda mıllete maval okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurkes

arkadas sen bu alete 2 mılyar verdın performansı ıcın en cok o zaman 25 30 mılyon daha werde bı slıkon kılıf al kız gıbı ben gorunusu ıcın ıstıyodum dıyosan gıt 500 600 tl ye kızların sırf tıpıne bakarak aldıgı telefonlardan al 25 mılyona cok guzel slıkon bı kılıf aldım turkcele de 18 tl bayılmak enayılık dıe gıttım 10 tl ye de ekrana koruma taktırdım tıkır tıkır suan telfon 1 kere uyurken yataktan dusurdum n73 um bıle dustugunda hasar almıstı ama bunda slıkon sayesnde bısı olmadı bahane yaratmıs olmak ıcın burda mıllete maval okumayın

• Geçmiş olsun
    Hocam galaxy serisi telefonlarda çerçeve ekran ile vakumlandığı için tek başına değişemiyor servis sizden 700 tl gibi bi fiyat isteyecektir çünkü ekran da değişecektir. Siz ebaydan çerçeve alıp kendiniz takabilirsiniz ama ustalık gerektirir ve ekrana toz kaçar. Ama bir silikon kılıf alırsanız o görüntüyü görmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevai -- 18 Temmuz 2012; 16:44:12 >
  • walla ben ebaydan bir aliminyum birde silikon bumper sipariş ettim beklemedeyim gelince foto koyarım
  • Merhaba,

Ekran kasaya yerleşik olduğundan oldukça fazla para isteyeceklerdir. Tahminen 500-600 TL arası onarım ücreti isteyecekler.

Saygılar, NomadCRY.
  • yazık olmuş yeni telefon diye parçaları da pahalıdır bence 200 den yukarı kesinlikle
  • Merhaba,
    Bende telefonumu dün akşam masadan metal zemine düşürdüm. Aşağıdaki linkteki metal çerçevelerden kullanan var mıdır? Böylelikle hem aynı sorunu yaşamayı engelleyebilir, hemde aldığı darbenin izleri gizlenmiş olur.

http://www.aliexpress.com/item-img/High-quality-Deff-Full-Cleave-Aluminium-Metal-Bumper-frame-Case-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-free/610182450.html
  • O çelik dediğiniz kasa aslında sert plastik olduğu için bu olay başımıza gelmiş
  • kılıflı kullanmayi sevmeyen birisi daha benim gibi
  • arkadaslar ekranda hasar yok sadece gri çercevede biraz göçük var komple değişimden baska secenek yokmu simdi
  • Kasa değişimi ararken bu konuya denk geldim.

Bir olaya sinirlenip araba ile hareket halindeyken arabanın camından dışarı fırlattım s3 ü, belediyenin temizlik görevlisi bulmuş telefon açtı telefonunuzu buldum diye gittim aldım. Telefon çalışıyor, kasanın 4 tarafında ezik var sadece buyrun resimler aşağıda, telefonun pili ve arka kapağı kayıp, bulan kişi bi telefoncudan pil takarak rehberden kardeşime ulaşmış, kardeşimde bana söyledi, Yeni pil ve flip cover kapak ile telefonun son hali bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binbirbit -- 17 Ekim 2012; 12:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Kasa değişimi ararken bu konuya denk geldim.

Bir olaya sinirlenip araba ile hareket halindeyken arabanın camından dışarı fırlattım s3 ü, belediyenin temizlik görevlisi bulmuş telefon açtı telefonunuzu buldum diye gittim aldım. Telefon çalışıyor, kasanın 4 tarafında ezik var sadece buyrun resimler aşağıda, telefonun pili ve arka kapağı kayıp, bulan kişi bi telefoncudan pil takarak rehberden kardeşime ulaşmış, kardeşimde bana söyledi, Yeni pil ve flip cover kapak ile telefonun son hali bu

Aman hocam sakin, relax, derin derin nefes al sende de benim gibi sinir durumları mevcut sanırım, bende 4S attım arabadan ama getiren olmadı maalesef

• Yav arkadaş ben bir yerden çıkarken 50 defa kontrol ediyorum telefon cepte mi, bir yerde bırakmadım değil mi, kardeşime bile vermiyorum düşürür diye siz camdan fırlatıyorsunuz.
  • Adam zengin olunca böyle oluyor
  • cam çatladı s3 de benim fiyat ne olur ???
  • Selamlar,

Arkadaşlar ben de S3 'ün çerçevesinden sıkıntı çekenlerdenim :) Çerçeve iddia edildiği gibi metal değil, plastik. Hem de en adisinden! Geçen gün telefon elimden düştü ve kılıf olmasına rağmen alt mikrofon deliğinin kenarında hasar oluştu. Baktım durum kötü. Servise gittim, çerçeveyi nasıl değiştireceğimi sordum. Çerçeveyle ekranın bütünleşik olduğunu, sadece çerçevenin ayrı olarak satılmadığını söylediler. Fiyatının ise 550 TL olduğunu duyunca epey asabım bozuldu. Bu kadar uyduruk bir plastik malzemenin nasıl olup ta ekranla birleşik yapıldığını anlamadığımı söylemem üzerine (bu uyduruk malzemeyle ekranı bütünleşik yapmanın tek izahı ticari kurnazlıktır), sayın servis yetkilileri o malzemenin plastik değil metal olduğunu, şiddetli darbe neticesinde böyle olmuş olabileceğini söylediler. Ben de gözlerinde bir bozukluk olduğunu, bu malzemenin kesinlikle metal olmadığını söyledim. Hatta bir ara, kamera şakası filan mı yapıyorlar diye düşündüm :) Baktım durum ciddi, beni resmen enayi yerine koyuyorlar ve ciddi ciddi malzemenin metal olduğunu tartışıyorlar, hodri meydan ulan dedim ve çerçevenin zedelenen kısmını çakmakla yakmaya kadar vardırdık işi :)) Böylelikle, parçanın mum gibi eridiğini gören ileri zekalı servis çalışanları malzemenin metal olmadığını anladılar :)) Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Benzer durumla karşılaşanlar varmı diye araştırırken bu başlığı gördüm ve durumu sizlerle paylaşayım dedim.

• s3 de kapak ve çerçeve kalitesi çok düşük olduğundan herkes bu durumdan münzarip :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.