Şimdi Ara

galaxy s3 metal çerçeve hasar aldı sadece metal kasa değişirmi? resim eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
54.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3' ü alırken benimde en büyük korkum buydu. Neyseki şu ana kadar bi sıkıntı olmadı ama daha önceki Samsung cihazlarda buna benzer sorunlar yaşadım malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdogan74

Selamlar,

Arkadaşlar ben de S3 'ün çerçevesinden sıkıntı çekenlerdenim :) Çerçeve iddia edildiği gibi metal değil, plastik. Hem de en adisinden! Geçen gün telefon elimden düştü ve kılıf olmasına rağmen alt mikrofon deliğinin kenarında hasar oluştu. Baktım durum kötü. Servise gittim, çerçeveyi nasıl değiştireceğimi sordum. Çerçeveyle ekranın bütünleşik olduğunu, sadece çerçevenin ayrı olarak satılmadığını söylediler. Fiyatının ise 550 TL olduğunu duyunca epey asabım bozuldu. Bu kadar uyduruk bir plastik malzemenin nasıl olup ta ekranla birleşik yapıldığını anlamadığımı söylemem üzerine (bu uyduruk malzemeyle ekranı bütünleşik yapmanın tek izahı ticari kurnazlıktır), sayın servis yetkilileri o malzemenin plastik değil metal olduğunu, şiddetli darbe neticesinde böyle olmuş olabileceğini söylediler. Ben de gözlerinde bir bozukluk olduğunu, bu malzemenin kesinlikle metal olmadığını söyledim. Hatta bir ara, kamera şakası filan mı yapıyorlar diye düşündüm :) Baktım durum ciddi, beni resmen enayi yerine koyuyorlar ve ciddi ciddi malzemenin metal olduğunu tartışıyorlar, hodri meydan ulan dedim ve çerçevenin zedelenen kısmını çakmakla yakmaya kadar vardırdık işi :)) Böylelikle, parçanın mum gibi eridiğini gören ileri zekalı servis çalışanları malzemenin metal olmadığını anladılar :)) Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Benzer durumla karşılaşanlar varmı diye araştırırken bu başlığı gördüm ve durumu sizlerle paylaşayım dedim.

Keşke iddaaya girseydin :)

• youtube'da S3 ün ekran değişimiyle ilgili bir kaç video izledim. İzlediğim videolarda, kalitesiz plastikten üretilen gri çerçeve ve ekran bütünleşik değil. Videoda, hasarlı ekranı yenisi ile değiştirdiler ve bu esnada çerçeve hiç yerinden bile oynamadı. Yani iddia edildiği gibi ekran ve çerçeve bütünleşik değil. Dışarıda kime sorsam ekranla birlikte değişiyor deniyor. Bir tuhaflık var bu işte. Bizi mi kerizliyorlar acaba?
  • benimkide hasar gördü üstelik daha ilk hafta.. hic kafaya takmiyorum.. ona göre bir kilif alirsin belli bile olmaz böyle ufak tefek seyleri kafaya takmak dogru degil ilerde bosuna 1 cizik yüzünden telefonu zararina satmaya kalkarsin.. benim bildigim metali degistiremiyorsun komple ön cami degistirmek lazim ön camin yedek parcasida displayi icinde birlikte satiliyor avrupa fiyati 160€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 13 Kasım 2012; 14:52:35 >
  • bende düşürdüm teli bende sadece metal kısım renk attı yani siyah oldu. bendehttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-s3-i9300-tpu-bumper-kilif-3-film-72583068?urvid=1484202 bunu aldım enazından görün müyor

• Geçmiş olsun.
  • Ekranın orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır peki ?
  • nerde değiştiriyorsun ve ne kadara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

quote:

Orijinalden alıntı: smeriç

nerde değiştiriyorsun ve ne kadara

PM attım.

Ustad benimde kasa degisecek iletisim bilgilerini atarmisin
  • Kasa değişimi yapıldıktan sonra kenarlarda açıklık falan oluşmadı değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Kasa değişimi yapıldıktan sonra kenarlarda açıklık falan oluşmadı değil mi ?

Eğer bana yazdıysanız herhangi bir açıklık oluşmuyor.

Tamam teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam teşekkür ederim.

Daha dün değiştirmiş olduğum bir telefon var isterseniz akşam PM den foto atabilirim.

Tamam olur merak ettim doğrusu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam teşekkür ederim.

Daha dün değiştirmiş olduğum bir telefon var isterseniz akşam PM den foto atabilirim.

hocam yeni konu açtım. orada resim var bakabilirsin. galaxy note ile ilgili.

Tamam teşekkür ederim.

• Benim yan taraf metal degil telefonun rengi mavi ama benimkisi dusmeden once bi soyuk olmustu ama sorun yok kilifin icinde gozukmuyo fakat nasil oldugunu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

merhaba

telefonu alalı daha 1 ay oldu ilk defa bugun bi arkadaşım elinden düşürdü metal çerceve hemen bi üstten bi alltan sağ taraf acayip ezildi.. sadece metal çerçeve değişirmi acaba? bilgisi olan varsa tahmini fiyatıyla beraber memnun olurum.. benden size tavsiye alet çok nazik sakın benim gibi kılıfsız kullanmayın ilk düşüşünde bi şekilde hasar alacağından şüpheniz olmasın..

galaxy s3 metal çerçeve hasar aldı sadece metal kasa değişirmi? resim eklendi

Ben değiştirdim.

Değişiyor.

ne kadara değişiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam teşekkür ederim.

hocam yeni konu açtım. orada resim var bakabilirsin. galaxy note ile ilgili.

Hocam konunun linkini verebilirmisinis

• Hocam pm atamıyorum size 536 947 80 05 nolu telefonumu arayabilir misiniz benim de ekranım kırıldı ve yardımcı olursanız çok sevinirim
  • bende dün akşam 50 cm yükseklikten düşürdüm ve gri çerçeve resmen içine göçtü bi kaç yerden bu nasıl dandik bir malzemedir Allahm :/
  • Allah telefoncuların eline düşürmesin. Hepsi aynı bunların, yolunacak kaz arıyorlar.
  • Kılıf kılıf kılıf

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.