Şimdi Ara

galaxy s3 metal çerçeve hasar aldı sadece metal kasa değişirmi? resim eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
54.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar samsung galaxy S3 telefon sabah kalktıgımda kendini kilitledi sadece anakart arızalı
    telefonun ekranı kırılmış bir arkadaşlar görüşmek isterim ya ben telefonu satarım yada o kişi bana satar. tel 05514116545 ilgilenilirse sevinirim
  • Aynı sorun benimde başıma geldi. Gerekli olan parçayı buldum ama nasıl değişeceği hakkında bilgim yok bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-Kasa-Kapak-Beyaz-Orjinal__isp4934593 Sadece Kasa

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-Ekran-Lcd-Orjinal-Beyaz__isp6152627#imgd Kasa + LCD

• benim telefon yanlardan durduk yerde çatlamaya başladı nasıl değiştirebilirim kendim. garanti yok
  • Nasil hissetdigini biliyorum dostum benim arkadasim da dusurdu benim teli cerceve ezildi 180 TL dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde sıfır orjınal komple kasa var ekran ve dokunmati hariç sııfr telefonum suya düştü senin işin görülür benimle irtibata geçin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

merhaba

telefonu alalı daha 1 ay oldu ilk defa bugun bi arkadaşım elinden düşürdü metal çerceve hemen bi üstten bi alltan sağ taraf acayip ezildi.. sadece metal çerçeve değişirmi acaba? bilgisi olan varsa tahmini fiyatıyla beraber memnun olurum.. benden size tavsiye alet çok nazik sakın benim gibi kılıfsız kullanmayın ilk düşüşünde bi şekilde hasar alacağından şüpheniz olmasın..

Ben değiştirdim.

Değişiyor.

ne kadara değişiyor?

Fiyat 150 Türk Lirası Olmuştur. Benimle iletişime geçmek isteyenler birnotyaz@gmail.com email adresine mail atabilirler.

Teşekkürler.

mail attım cevap bekliyorum

• cevap yok konu ölü
  • Selamlar
    Çok titiz bir adamım, çizik olsa gözüme batar; en fazla 50cm'den yere düşen S4 kılıflı olmasına rağmen hasar aldı. İlk önce halıya düştü sonra kale bodura sıçradı tahminime göre nikelajı üzerine geldi ve 3-4mm' lik bir kısmı attı. Sadece nikelajı değişse değişirim ancak sanırım sadece nikelajı değişmiyorlardır.
    S4 almayı düşünen varsa aman uzak dursun; dünyanın en hızlı işlemcisi dediler, rehber'i çağırdığınızda sizi bekletiyor, yerim öyle hızlı işlemciyi.
    Benim gibi bir adamın daha iki taksitini ödemiş böyle nikelajı atmış bir telefonla yaşaması kötü. :(
    Samsung telefonalardan UZAK DURUN hiç sağlam değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierol1971 -- 6 Eylül 2013; 20:41:28 >

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-i9300-galaxy-s3-kasa-kapak-tus-full-set-94304888

70 tl gibi cüzi fiyatlardan komple kapaklar satılıyor ve değiştirmek için ise montaj setide dahil içinde
  • Ben s4 aldığımda kutunun içinden çıkardığımda olmuş böyle bir darbe farketmedim sonra geride vermedim tüm sensörleri kontrol ettim sıkıntı çıkmadı şansıma
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var S3'ün şarj girişi ve çevresinde kararma ve tam ortadan çatlama oldu kendi kendine, ilk başta yarıya kadardı sonra kendi kendine büyüdü çatlak. Güç tuşunun az üstünde de düşürmeden çökme oldu. Çerçeve değişimi yapılıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 8 Ekim 2013; 16:39:47 >

• Selamlar. öncelikle bugün itibariyle samsunga veda etmiş ve iphone 5 e dönüş yapmış biri olarak samsung telefonlar ve servislerinin berbat olduğu anafikriyle yazdığımı belirteyim.
    Arkadaşlar bilginiz olsun garantili diye aldığınız cihazlarda ekran touchpad i ya da telefon çerçevesiinde ufak bir ezik çizik gören servis yetkilileri telefonunmda yazılımsal bir problem var dediğim halde darbe var granti dışı onarım yapılacak diyerek beni insanlıktan çıkarmış ve sonrasında s3 mini telefonuma 530 tl fiyat çıkararak utanmadan bir de mesaj atmışler.
    Bilginize yurtdışı sitelerde ebay ya da aliexpress te s3 komple kasalar 15 $ üst touchpad derseniz 5- 6$ lcd ekranlar ise ki kolay kolay kırılmaz 70 - 80 $ arası. bu fiyatlara paypal ödeme yöntemiyle satın alın kapınıza kadar gelsin hiç uğraşmayın buradaki absürb rakamlarla. servisteki hatun telefonumun touchpadi nin üst köşesi çatlak olduğu için henüz 3 aylık cihazımın ekrannı yüzünden garanti dışı olduğunu söylemesi üzerine özellkle servis kağıdına ekran değil touchpad yazacaksınız dediğmde bir çokbilmiş çıkıp komple birleşik touchpad ve ekran dedi ve komple değişir diyerek beni ifrit etti:) Sonuç olrak;
    1- samsung telefonlarda ekranda ya da kasada oluşacak en küçük çizik çatlar darbe cihazın garantisini sonlandırıyor bu samsung servislere özgü bir durum netten mağdurlara göz atabilirsiniz.
    2- ekran ve touchpad yapıştırılmış kasaya eğer kendinz açacaksanız ki bence yapabilirsiniz bir saç kurutma makinasıyla ekranı ısıtıp yapışkan banttan ayırın bunun videoları youtub da fazlasıyla mevcut lcd removal diye aratın tonla var.
    arkadaşım resimlerde belirttiğin bölüm orta kasa ekran çerçevesi bunu "middle housing bezel" olarak ya da frame olarak yabancı sitelerde bulabilirsin. s3 mini için 7$ a kapına kadar gelir .
    3. cumartesi note 2 cihazın ouchpadini söktüm ekran arızalıydı s3 misali bir cihazz ve ekranı yurtdışında bile 170 $ lardan başlıyor bilginize lcd ekrana çok dikkat edin
    4. bu tip telefonlarda ekran önemliyse ve en ufak bir çizikte bile garanti dışı kalıyorsa garantili cihaza para vermeyin gidin daha ucuz olanına bakın zaten garanti ekran için geçerli olmadığı sürece başka da bir işe yaramıyor. yazılımı kendiniz güncelliyorsunuz anakarta zarar vermeniz için suya falan düşürmeniz lazım e yine garanti dışı derler, kasada sorun olursa darbe almış deyip yine garanti dışı bıraktıklarına göre boşu boşuna fazladan para verip garantili cihaz almayın.
    5. hiçbir samsung cihazın ekranı touchpadle ya da kasayla komple değildir bu fiziki olarakta imkansızdır bu yüzden herkese inanıp uçuk rakamlar vermeyin dediğim gibi touchpad de lcd ekranda kasa da ayrı ayrı sadece çift taraflı bant ile yapıştırıldığından sökerken ısı vermeniz gerekiyor birbirinden ayrılması için videoları izleyin.
    6. yurtdışı sitelerde nasıl ararım nasıl getiririm de demeyin evinize kadar getirirler eğer beceremeyecek arkadaş olur sa da buraya yazsın yardımcı olayım 6$ lık şeyi burada 60 liraya alıp ayrıca da mağdur olmasın.

• Arkadaşlar lazım olur diye "tiunra" arkadaşla yaptığım yazışmaları da ekliyorum. Kendisine çok teşekkürler.

slm hocam ebaydan bir kaç ürün buldum ama bu işin detayları nedir bilmiyorum. sadece komple kasa ve ön cam olan kırmızı seriye bakıyorum.ben bu sondakini alıcam ekran camıda var diye sizce nasıl.

http://www.ebay.com/itm...770&hash=item3cd2a70f84

http://www.ebay.com/itm...ols&hash=item2585f894b5

http://www.ebay.com/itm...102&hash=item27d9a013ec

tiunra;
    üstadım slm. ürünlere baktım. sanırım telefonunuzun kasasında problem var. şunu belirteyim. üst camı belli bir ısı derecesinde ısıtıp kırarak çıkartmanız gerekiyor youtube da bu konuya ilşikin birçok video mevcut. yalnız sonra üzerine ön camı monte ettiğinizde çift taraflı bant kesinlikle kullanmayın dokunmatik hassasiyetini azaltıyor. ısıtarak cam üzerindeki slikonun yapışmasını sağlayın. bir de orta kasa lcd ekrana yapıştırılmış 3m bantla. çok dikkatli olun ekran elinizde kalabilir. bence orta kasayı da önce üzerindeki diğer malzemeleri çıkarıp kasayı kırarak çıkarın. minik parçalar halinde ve çok dikkatli olun. ekranı kaldırarak çıkarmaya çalışırsanız kırabilirsiniz. ön camı da yanlış hatırlamıyorsam 280 derecede falan ısıtmanız gerekyor. şu an müsait olamadığımda arayamadım sizi gündüz de aklıma gelir ya da gelmez o yüzden yazayım dedim. baktığınız ürün elinize ulaşır sıkıntı olmaz fiyatı da iyi feedback te iyi umarım yardımcı olabilmişimdir.

halil5;
    Çok teşekkür ederim hocam. Evet kasamda soyulmalar başaldı. Üst cam zaten çıkıyor benim. Ekranı da baktım da ısıtıp kağıt şle çıkarıyorlar. Sabahtan videolatın hepsini izledim. Ama kısrıp çıkarırken kasa daha sağlam olacağı için ekranın kırılma risli dahs fazla değilmi. Şu anki ekrsn camım yapışmıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil5 -- 30 Kasım 2013; 12:38:15 >

• Arkadaşlar dokunmatik çalışmıyor diyince ekranın filmi değişiyor o zaman yan taraf da mı yenilenmiş oluyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.