Şimdi Ara

galaxy s3 metal çerçeve hasar aldı sadece metal kasa değişirmi? resim eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
54.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonu alalı daha 1 ay oldu ilk defa bugun bi arkadaşım elinden düşürdü metal çerceve hemen bi üstten bi alltan sağ taraf acayip ezildi.. sadece metal çerçeve değişirmi acaba? bilgisi olan varsa tahmini fiyatıyla beraber memnun olurum.. benden size tavsiye alet çok nazik sakın benim gibi kılıfsız kullanmayın ilk düşüşünde bi şekilde hasar alacağından şüpheniz olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 16 Temmuz 2012; 16:39:45 >

• geçmiş olsun fotoğraf yüklemeniz mümkünmüdür acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

geçmiş olsun fotoğraf yüklemeniz mümkünmüdür acaba
    şu an yanımda başka telefon yok resim çekicek yarın koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

şu an yanımda başka telefon yok resim çekicek yarın koyarım

Alıntıları Göster
    hocam bende S var onun çerçevesi ile dokunmatik ekran birleşik aynı sorunu ben de yaşadım o yüzden çok pahalı oluyor tahminim s3'de öyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_metallica

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben de 1 kere düşürdüm şu ana kadar telefonu ama dik düşünce kötü oluyor kenarı gitti hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

ben de 1 kere düşürdüm şu ana kadar telefonu ama dik düşünce kötü oluyor kenarı gitti hemen

Alıntıları Göster
    kasa olarak benim en memnun kaldığım telefon şu an kullandığım Nokia C3-01 . Alet paslanmaz çelik ne çiziliyor ne bi halt oluyor. yandaki nikelajı bile deforme olmadı. Gerçekten çok kalitesli sağlam bi kasa. Keşke Galaxy s3 de öyle olsaydı ):

• quote:

Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR

kasa olarak benim en memnun kaldığım telefon şu an kullandığım Nokia C3-01 . Alet paslanmaz çelik ne çiziliyor ne bi halt oluyor. yandaki nikelajı bile deforme olmadı. Gerçekten çok kalitesli sağlam bi kasa. Keşke Galaxy s3 de öyle olsaydı ):

Alıntıları Göster
    Bende Galaxy Si düşürdüğümde kenarı ezilmişti. Değiştirmek için tüm kasa değişir dediler ve 200$ gibi bi fiyat çıkardılar önüme. S3te bu fiyat kimbilir ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

Bende Galaxy Si düşürdüğümde kenarı ezilmişti. Değiştirmek için tüm kasa değişir dediler ve 200$ gibi bi fiyat çıkardılar önüme. S3te bu fiyat kimbilir ne kadardır?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Çok kötü acıdır bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaRuleZ

Geçmiş olsun.Çok kötü acıdır bilirim

Alıntıları Göster
    arkadas gecen bı konu acmıstı adamın bırı dusurup panelı kırmstı sonra o adama verılen akıllar sonucu anladım sadece panel degısımı olabılıyordu yanı kasayla baglantılı degıl galıba sadece kasayı degıstırebılırsın
  • Daha 1, 5 ay olmasına rağmen çerçeve delik deşik oldu. Ha birde cizilmeyen gorilla glass 2'niz varsa hemen hallederim ;-) benim s3'te derin bir çizik var cebimde olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okcoolpeache

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    amacim fanboyluk yapmak degil ama s3 kullananlarin %40i kasadan cok sikayetci %60lik dilim daha elinden telefonu dusurmeyenler (hafifte olsa), applea bok atardik kasa cam bizde sgs var bisey olmuyor diye ama s3te bu isler terse donmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMullins

amacim fanboyluk yapmak degil ama s3 kullananlarin %40i kasadan cok sikayetci %60lik dilim daha elinden telefonu dusurmeyenler (hafifte olsa), applea bok atardik kasa cam bizde sgs var bisey olmuyor diye ama s3te bu isler terse donmus

Alıntıları Göster
    2 ker dusurdum kılıflı olarak hıcbır hasar almadı ıns almazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    utanmadan bırde nasıl kullandıgımı bılıyormusun yazmısın ben hoyrat kullandıgım halde bu telefonda bısı yoksa sızın nasıl kullandıgnız benı ılgılendırmıyo
  • 300-400 LİRAYI CEPTEN ÇIKARMAYA HAZIRLAN DOSTUM :( GEÇMİŞ OLSUN . DOKUNMATİK EKRNIDA DEĞİŞMEK ZORUNDA BİRBİRİNE YAPIŞIK BİR ŞEY ÇERÇEVE VE CAM ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

300-400 LİRAYI CEPTEN ÇIKARMAYA HAZIRLAN DOSTUM :( GEÇMİŞ OLSUN . DOKUNMATİK EKRNIDA DEĞİŞMEK ZORUNDA BİRBİRİNE YAPIŞIK BİR ŞEY ÇERÇEVE VE CAM ..

kardes camı catlatan arkadaslar war onlar sadece camı degstrıo kasayı degıl yapısık degıller bıldıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

Iki sene ip4 kullandım defalarca düşürdüm kılıflı ve kılıfsız hiç bir şey olmadı. Bu zıkkım 2 kere düştü sandalye hizasindan çerçeve delik deşik. Ve cebimde de nasıl olduysa çizilmiş. Tırnakla çok rahat hissedilen derin bir çizik hemde. Keşke diyorum satmasaydım il4'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

Iki sene ip4 kullandım defalarca düşürdüm kılıflı ve kılıfsız hiç bir şey olmadı. Bu zıkkım 2 kere düştü sandalye hizasindan çerçeve delik deşik. Ve cebimde de nasıl olduysa çizilmiş. Tırnakla çok rahat hissedilen derin bir çizik hemde. Keşke diyorum satmasaydım il4'ü.

Alıntıları Göster
    sen telefonu 2 kere dusurmusun bıde gelmıs burda s3 u kotuluyosun bırak Allah ını seversen sen once telefonu elınde tutmayı ogren ondan snra burda ahkam kes

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kcoolpeache

sen telefonu 2 kere dusurmusun bıde gelmıs burda s3 u kotuluyosun bırak Allah ını seversen sen once telefonu elınde tutmayı ogren ondan snra burda ahkam kes

Alıntıları Göster
    (okcoolpeache) eger su resımde gorudugun bıyer hasar aldıysa bu resımkıde hersey komple degısıyor. ve servıs 725 tl fıyat bıcmıs bu parcaya sana tavısyem bu sıtelerden yada baska bı sekılde satın alıp bı telefoncuda tamır ettırmen cok daha ucuza kapatırsın bolelıkle

http://www.ebay.co.uk/itm/Original-FULL-LCD-Display-Touch-Digitizer-Samsung-Galaxy-S3-S-3-III-i9300-White-/221058122993?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item33781744f1#ht_1664wt_1270
    (onay verınde adamın ısını gorsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0kcoolpeache -- 16 Temmuz 2012; 16:31:03 >

• quote:

Alıntıları Göster
    panpalar sakin olun insanlık hali bende düşürdüm s2 mi ama bişi olmadı şans işi bu üstüne gitmeyin arkadaşın ayrıca nie üstüne gidiyorsunuz yahu adam soru sormuş alla alla:))
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bir kez kilifsiz olarak cekyattan iki kez de uzerinde silikon kilif varken 1 metre mesafeden(cepten cikarirken) beton zemine dusurdum,hem de biri direk ekran ustu dustu birakin ezilmeyi cizik dahi yok.Telefonu tamamen saran ve ekranin biraz iceride kalmasini saglayan guzel bir silikon kilifla kullanmak sart.Orta siddetli dusmelere kadar cihazi korur.Ama kilifsiz kullanimda hafif bir dusmeyle gidebilir alet
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.