Şimdi Ara

Galaxy S3 Mini vs Xperia S Sarj Karsilastirmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Samsung Galaxy S3 Mini ile Sony Xperia S arasindan kaldim.

Benim icin en onemli sey sarj suresi. Bu iki telefonu kullanan varsa hangisinin sarjinin daha uzun gittigini ogrenmek istiyorum.

Not:Xperia S 1750 mAh pile sahip oldugunu biliyorum. Ama s3 mini'ye gore cok daha buyuk ve yuksek cozunurluklu bir ekrani var. Ve Xperia'nin sarj katili oldugu konusunda cok fazla sikayet var. s3 mini icinde bir cok sarj ovgusu var. Sizlere sormak istedim.

Not2: Lutfen Xperia'nin kamerasi soyle guzel islemcisi boyle hizli bilmemnesi soyle kral demeyin. Telefonun sarji bittikten sonra sizi uzaya cikarsa bile hicbir seye yaramiyor.

• Kucuk ekrani oldugu ve bundan dolayi daha az gpu harcadigi icin s3 mininin sarj suresi uzundur. Fakat onermem. Xperia S ile karsilastirilacak en iyi telefon HTC One Stir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia S ve S3 MİNİ kocaman kocaman yazıyorum mini olduğu belli olsun hocam karşılaştırdığın telefon Xperia P değil S.S'in tek kötü yanı güncelleme sıkıntısı yaşarsın çünkü S3 mini daha yeni.

Bu arada şarj katili olan tek Xperia P'dir kötü deneyimler sonucu öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 8 Nisan 2013; 19:30:17 >
  • Xperia s ile karşılaştırılacak bir telefon değil s3 mini hadi olmadı xperia o ile karşılaştırılır kaldıki normalde de p daha üstün s hayli hayli üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.