Şimdi Ara

Galaxy S3 mü Htc One X mi ? Yardım edin kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bu iki telefondan birini alacağım ama ikisi arasında kaldım ikisininde özellikleri birbirine çok yakın, sizce hangisini tercih etmeliyim Samsung Galaxy S3 mü , HTC ONE X mi ?

• Hocam her ikisi de guzel cihazlar one x de kullandim s3te one x ele daha iyi oturuyo malzeme kalitesi iyi ayni sekil s3te iyi ondan asagi kalir yani yok stabillik ve hiz olarak s3 bi adim onde gibi buda belkide one x in ics 4.0.3 te olmasindandir yakin zamanda yeni guncellemeyle daha stabil olacaktir s3 sarj olarak birkac saat daha iyi ayrica gunes altinda one x daha iyi gibi geldi tercih sizin hangisini alirsaniz pisman olmazsiniz benim tavsiyem s3 olur eger illa bir tercih yapacak olursam ama one x de tavsiye ederim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera performansı olarak hangisinden memnun kaldınız ?
  • tabiki s3 daha iyi.
  • Foto olarak hemen hemen aynilar ama videoda s3 daha iyi

• Ikisi de birbirine çok yakın cihazlar. Pisman olmazsın neden diğerini almadım diye. Wifi bağlanma sorunu yasayacagin bir one x gelmesin sansina da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6 mı Galaxy C7 mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış hatırlamıyorsam Mesut Çevik'te Htc One X almıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Yanlış hatırlamıyorsam Mesut Çevik'te Htc One X almıştı

Yani ??
    Çok merak ettim ne demek istediğinizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

quote:

Yani ??

Mesut Çevik bu işlerde uzmandır vardır bir bildiği diye düşündüm.Ayrıca Htc One X,S3 karşılaştırmasını One X kazanmıştı.Videosunu izleyebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

quote:

Yani ??

Mesut Çevik bu işlerde uzmandır vardır bir bildiği diye düşündüm.Ayrıca Htc One X,S3 karşılaştırmasını One X kazanmıştı.Videosunu izleyebilirsin.

Videosunu izledim. Sayfada yorumlarim da var. Başka yerlerde de video izledim.
    Yanılmıyorsam s3 çıkmadan önce aldı telefonunu.Mesut beye güvenim tamdı taki o başlığa kadar.
    Neyse uzatmaya gerek yok. Bu forumu çok sevmeme rağmen one x s3 tartışmaları boş artık. Iki telefonu da eline alıp bak. Yorumlar videolar aldatıcı olabiliyor. Mesela bir çok kişi tasarım, ucuz malzeme hissi diyor s3 için. Bir de eline alıp bak telefonu. aynı şekilde one x in daha kaliteli denilen ips ekranını gör bakalım sadece parlak mi yoksa ciddi bir fark var mi?
    Başlığı açan arkadaş da umuyorum öylesine baslik acanlardan değildir.

• One X alırsam Wi-fi bozuk gelme ihtimali yüksek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar775

Yarın bu iki telefondan birini alacağım ama ikisi arasında kaldım ikisininde özellikleri birbirine çok yakın, sizce hangisini tercih etmeliyim Samsung Galaxy S3 mü , HTC ONE X mi ?

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0629/samsung-i9300-galaxy-s3-quad-core-16-gb S3

• S3 öneririm bende one x ile s3 arasında kaldım baya araştırma yaptım ve
    S3 aldım ve mutluyum
  • bataryası iyi olsaydı kesinlikle one x derdim ama şarjı bitince bi anlamı kalmıyor
  • batarya çıkmaması artırıkmaz hafıza ve micro sim

iphoneden çalıntı bunu kimse inkar etmesin htc doğru yolda ilerliyor yalnız s3 ezer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.