Bildirim
Galaxy s3 sesli komutlarda türkçe sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihann23
Galaxy s3 üm var 2 aydır kullanıyorum. daha önceden kamera da sesli komutlarda çek, gülümse gibi türkçe kelimeler kullandığımda çekim yapabiliyordum. fakat güncellemelerden sonra kelimeler ingilizce oldu, tekrar nasıl türkçeye çeviririm yardım lazım pls
Svoice türkçe değil hocam sen nasıl yaptın telefonun anlayışlıymış galiba -
ya normal kameraya girip türkçe kelimeler kullandığımda çalışıyordu daha 2 hafta önce, güncelleme yükledim gitti :( yok mu bi çözümü bunun.quote:
Orijinalden alıntı: ozieekusquote:
Galaxy s3 üm var 2 aydır kullanıyorum. daha önceden kamera da sesli komutlarda çek, gülümse gibi türkçe kelimeler kullandığımda çekim yapabiliyordum. fakat güncellemelerden sonra kelimeler ingilizce oldu, tekrar nasıl türkçeye çeviririm yardım lazım pls
Svoice türkçe değil hocam sen nasıl yaptın telefonun anlayışlıymış galiba
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihann23 -- 16 Şubat 2013; 5:33:42 >
-
quote:
ya normal kameraya girip türkçe kelimeler kullandığımda çalışıyordu daha 2 hafta önce, güncelleme yükledim gitti :( yok mu bi çözümü bunun.
Svoiceden olmazdanda seslikomutten olabilir hocam -
Nereden aktif ediyoruz sesli komut ile kamera kullanmayı ?
Ayarlar>>Dil ve Giriş>>uyg için ses komutlar seklinde demişler internette ama,bende boyle bir seçenek yok o menüde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- a21s hard reset
- ihaleden.tr şikayet
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung ses yükseltme kodu
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a15
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X