Şimdi Ara

Galaxy s3 sesli komutlarda türkçe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy s3 üm var 2 aydır kullanıyorum. daha önceden kamera da sesli komutlarda çek, gülümse gibi türkçe kelimeler kullandığımda çekim yapabiliyordum. fakat güncellemelerden sonra kelimeler ingilizce oldu, tekrar nasıl türkçeye çeviririm yardım lazım pls

• quote:

Orijinalden alıntı: cihann23

Galaxy s3 üm var 2 aydır kullanıyorum. daha önceden kamera da sesli komutlarda çek, gülümse gibi türkçe kelimeler kullandığımda çekim yapabiliyordum. fakat güncellemelerden sonra kelimeler ingilizce oldu, tekrar nasıl türkçeye çeviririm yardım lazım pls

Svoice türkçe değil hocam sen nasıl yaptın telefonun anlayışlıymış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Galaxy s3 üm var 2 aydır kullanıyorum. daha önceden kamera da sesli komutlarda çek, gülümse gibi türkçe kelimeler kullandığımda çekim yapabiliyordum. fakat güncellemelerden sonra kelimeler ingilizce oldu, tekrar nasıl türkçeye çeviririm yardım lazım pls

Svoice türkçe değil hocam sen nasıl yaptın telefonun anlayışlıymış galiba

Alıntıları Göster
    ya normal kameraya girip türkçe kelimeler kullandığımda çalışıyordu daha 2 hafta önce, güncelleme yükledim gitti :( yok mu bi çözümü bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihann23 -- 16 Şubat 2013; 5:33:42 >

• quote:

ya normal kameraya girip türkçe kelimeler kullandığımda çalışıyordu daha 2 hafta önce, güncelleme yükledim gitti :( yok mu bi çözümü bunun.

Svoiceden olmazdanda seslikomutten olabilir hocam
  • Nereden aktif ediyoruz sesli komut ile kamera kullanmayı ?
    Ayarlar>>Dil ve Giriş>>uyg için ses komutlar seklinde demişler internette ama,bende boyle bir seçenek yok o menüde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.