Şimdi Ara

SAMSUNG S3 uygulamalar arası geçiş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ilk Android telefonu S3 5-6 aydır kullanıyorum,
    söyle bir sıkıntım var örnek olarak facebook uygulamasını açtım kapattım, sonra opera tarayıcısına girdim çıktım daha sonra orta tuşa basılı tutarak açık olan programları listeledim ve açık olan facebook uygulamasına tekrar girdim. her açtığımda bu uygulamalar arasında geçiş olduğunda herseferinde sayfayı yeniden yüklüyor...
    bu sorun RAM azlığından mı yoksa S3 ün çalışma prensibi midir yada benim yüklediğim bir program mıdır?
    S4 yada diğer android telefonlarda olmadığını gördüm bende bunun yazılmda olan bir eksik sanıyordum...
    Yardımınızı bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel...:((

• konuyu görünce bıyık altından öyle bir güldüm ki.

yanlış anlama yani ben de S3 sahibiyim, S3 kullandığımda samsung düşmanı olup birdaha asla samsung marka hiçbirşey almamaya yemin etmiştim. nedeni de bu S3 denen aletin uygulamaları arası geçişte olsun, ana ekrana dönüşte olsun inanılmaz hantallığı idi. beni delirtiyodu resmen. tarayıcıda iken watsapp'daki mesaja cevap yazmak için watsapp'a girip tarayıcıya geri döndüğümde tarayıcının sıfırdan yüklendiğini bilirim

eğer başka hiç android telefon kullanmamış olsa idim bunun androidin sorunu olduğunu zannederdim.

herneyse, lafı uzatmadan, S3 ü kardeşime verip gmd satın aldım, akıcılık cillop gibi, uygulamalar arası geçişler S3'e oranla ışınlanma gibi hızlı, ram yönetimi harika ana ekrana dönüşte ana ekranın sıfırdan yüklenmesi gibi bişey asla olmaz.

SAMSUNG S3 uygulamalar arası geçiş sorunu

telefonu açtıktan bi süre sonra ve sürüyle program açtıktan sonraki ram kullanımları. ramde boş yer çok olduğu için bazen 7-8 program açsam bile ilk açtığımı ram'den silmiyor. S3 de 3 uygulama açsam ana ekranı ve klavyeyi ram'den sildiğini biliyorum

bir de S3 de 830mb toplam ram gösteriyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Aralık 2013; 14:21:38 >

• aslında çözümü çok basit ama samsung diretiyor yapmamakta. uygulamaları sürekli çalıştırabileceğimiz bir uygulama ile bu sorunu çözebiliriz tasker ile yapmıştım ben yani ram yetmese bile uygulamayı kapatmıyordu ama root gittiği için şimdi yapamıyorum. tasker deneyin ordan programı sürekli çalışması için komut yaratın sorun kalmaz. ama bu sadece s3 sorunuda değil note2 dede var aynı şekilde 4.1.2 den kaynaklanıyor 4.3 de yapmıyor.. s3 hariç tabiki.
  • Gereksiz seyleri devre disi birakirsan ve ram in sismesine izin vermezsen (telefonu yeniden baslatip) benim gibi 400/830 mb seklinde dolasabilirsin sorununda ortadan kalkmis olur. Root ve custom kernel ile ise zram yaratarak istemedigin kadar uygulama acabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplar için...
    Ben de bu farkı arkadaşımın S4'ü kullanınca farkettim..... Sizce S4 te bu olay hiç oluyor mu?
    Sırf bu olay için gözünü sevdiğimin IOS u diyorum....

• kknd2kknd2 K kullanıcısına yanıt
    S4 te ee bolca oluyor. Daha az ihtimalle tabi. Ios icinse gecen cumadan beri ipad air kullaniyorum safaride 2 sayfa acinca digeri ya kapatiyor yada direk safari cokuyor 5 gunde 20 kere coktu en az suan asiri bir sorun var daha iyi diyemem pek. Ios 6 daki ipad 2 im air dan daha iyi calisiyor suanda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

S4 te ee bolca oluyor. Daha az ihtimalle tabi. Ios icinse gecen cumadan beri ipad air kullaniyorum safaride 2 sayfa acinca digeri ya kapatiyor yada direk safari cokuyor 5 gunde 20 kere coktu en az suan asiri bir sorun var daha iyi diyemem pek. Ios 6 daki ipad 2 im air dan daha iyi calisiyor suanda...

acaba iphone 5 yada 5S te durum nedir IOS 7 ile mi alakalı bu sorun sizce?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.