Şimdi Ara

Galaxy S3 Sorunu Anlayamıyorum ??? LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum Galaxy s3 android sürüm 4.1.2 en son güncellemeler yapılı root lu değil arkadaşlar son zamanlar da tlefonda bi problem oluştu ne oldğunu çözemedim arkadaşlar bu problemleri anlaticam yardımlarınızı bekliyorum şimdidden teşekkürler. arkadaşlar sorun mesela herhangi bi arama yapıyorum hoparlörde konuşurken kendiliğinden ahize ye alıyor bildirim pençeresinden baktığım zaman hoparlör açık gibi görünüyor bu olay tango gibi diğer proramlarda da olur ayrıca bazen telefon ses açıkken ses gidiyo ses çıkmıyo aramalarda ama ses açık ve yaptığım hiç bir yolla sesi çıkaramıyorum telefonu kapatıp açınca ses tekrar düzeliyor alarm da da bu böyle oluyor bunun yüzünden bir çok kez okula geç kaldım arakaşlar lütfen bi çözüm önerisi... Şimdiden tekrar herkese teşekkürler

• Hocam hiç uğraşma yedeğini al fabrika ayarlarına döndür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap İçin Teşekkürler Deneyeceğim inşallah olur bi kaç soru daha sorayım yedeğini alıp fabrika aarlarına döndükten sonra telefona tekrar dosyaları atsam aynı sorun olur mu bi de sorun virüsten mi kaynaklı acaba
  • güvenli modda açıp dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm ama yine aynı sorun devam ediyor hoparlörü kapatıyor yine ama açık görünüyor
  • Bu sorunu büyük ihtimalle yeniden "Kies ile" güncelleyerek aşabilirsiniz. Birkaç defa denemiştim ve olumlu sonuç aldım çünkü Kies ile güncelleme yapıldığında yazılımı tamamen silip yüklüyor, cihaz üzerinden güncelleme her zaman sağlıklı değil sonradan format atılsa bile.
  • peki şimdi nasıl çözebilirim saedece 1 kez telefondan güncellemiştim eski sürüme dönüp tekrar mı güncellemem gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kies ile mevcut yazılımı yeniden yükleyeceksiniz. Üst sekmelerden birinde görürsünüz zaten şimdi tam hatırlamıyorum ama sorununuz bu yöntemle çözülecektir.
  • ilk yöntem olmadı yani fabrika ayarlarına döndüm ama yine aynı sorun Packie bi de senin dediğini yapayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.