Şimdi Ara

Galaxy S3 su kaçdı acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar S3 telefona su kaçdı çok az bişey ne yapmam lazım sölermisiniz lütfen çok acil müdahale edim telefoncuya götürdüm telefoncu garantiye götür dedi. Belli bi ücret karşılığı yaparlar dedi sizce ne yapmalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petra052 -- 21 Şubat 2013; 17:15:59 >

• nereye kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

nereye kaçtı

Ya açıkcası bende bilmiyorum anlatsam gülüceksiniz + sen salaksın diceksiniz ama ben olayı anlatıyorum;

Okulda telefon araması oluyordu telefonları her seferinde çöp kutusuna atıyorduk bu seferde aynı şekil yapdık en altta benmki vardı milletinkini çıkardı birz salladı poşeti telefon aşşa kaçdı çöpün altınada 1 şahız su dökmüş o sırada su girdi telefonun içine sanırsam..

Telefonu ilk elime aldımda dokunmatı felan çalışıyordu. Arkadan bataryayı çıkardım hemen sonra temizledim sildim etrafını hoca aldı 1 saat önce aldım telefonu telefoncuya sordum garantiye götür dedi.. Telefonun arkasında kab vardı. Bide şuanda telefonun Galaxsy S3 gt-19300 bu şekil gelen yazı geliyor gidiyor.

• garantiye gonder kardeş
  • Garanti kabul edermi dersiniz su kaçmasında kabul etmiyor diye duymuşdumda ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petra052

Garanti kabul edermi dersiniz su kaçmasında kabul etmiyor diye duymuşdumda ben.

ediyor zaten onlra bi su var pamukla sistemin yanlarını temizliyor en fazla 1 haftada geri gelir
  • Teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler :)

Ben Tesekkür Ederim Umarım En Kısa Sürede İşlemlerin Yapılır ... İyi Forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkaragul

quote:

Teşekkürler bir sorum daha var size ben telefonu verdim telefoncuya noldu buna dedi su kaçdı heralde dedim heralde degil su kaçmış dedi :D Yarın garantisini getir yolluyalım dedide yapamazlarsa nolucak? Bide ben benim nasıl suya düşürdümü desem bana söverler yollarlar sonra :D nasıl bişey desem bu çöp kutusu olayını anlatmasamda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petra052 -- 21 Şubat 2013; 18:52:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bir sorum daha var size ben telefonu verdim telefoncuya noldu buna dedi su kaçdı heralde dedim heralde degil su kaçmış dedi :D Yarın garantisini getir yolluyalım dedide yapamazlarsa nolucak? Bide ben benim nasıl suya düşürdümü desem bana söverler yollarlar sonra :D nasıl bişey desem bu çöp kutusu olayını anlatmasamda?

agzına tokat vuracaklar degil ya su döküldü dogal bisiy bu her kullanıcının basına gelebilir garanti büyük ihtimalle yapar telefonu eger su dokulduıgu an hemen kapatıysn bisiy olmamistir telefon hic acilmiyorsa korkmya gerek yok büyük ihtimal içindeki sigortalar atmıstır basıma gelmisti :) allah baska arıza vermesin umarım fazla bisiyi yoktur

• quote:

quote:

quote:

quote:

agzına tokat vuracaklar degil ya su döküldü dogal bisiy bu her kullanıcının basına gelebilir garanti büyük ihtimalle yapar telefonu eger su dokulduıgu an hemen kapatıysn bisiy olmamistir telefon hic acilmiyorsa korkmya gerek yok büyük ihtimal içindeki sigortalar atmıstır basıma gelmisti :) allah baska arıza vermesin umarım fazla bisiyi yoktur

Umarım yokdur yeni telefon yollamazlar demi :D

• ne kadar süre oldu alalı
  • quote:

ne kadar süre oldu alalı

Temuz 27 olması lazım faturanın kesildi tarih :S
  • :S yaparlar yenisini sanmam gönderceklerini :D
  • bence garantiye yolla kabul ederler
  • Nese bakalım inşallah yaparlar.
  • ins kardeşim hayirli haberler bekliyorz
  • Telefonu fazla açık birakma bence devreleri daha fazla zarar görebilir ondan hemen garantiye ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart uçmamış sen ona sevin. Okulda arama oluyorsa orta okul falandır. Adam akıllı bir anadolu-fen lisesinde öyle bir şey olduğunu hiç duymadım.(ki biz doya doya kullanıyoruz)

Ne diyelim geçmiş olsun. Daha düzgün bir yere koysaydın keşke. Dolap arkası, tanıdık hoca vs. Artık olan olmuş. Sıvı teması garanti kapsamında değildir. Tamamen kullanıcı hatasıdır. Hiç bir açıklaması olamaz. Ya bir rom atarlar ya da öperler. Şayet öperlerse sağlam öperler... Eşşek-su ilişkisi. Bu da sana ders olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

anakart uçmamış sen ona sevin. Okulda arama oluyorsa orta okul falandır. Adam akıllı bir anadolu-fen lisesinde öyle bir şey olduğunu hiç duymadım.(ki biz doya doya kullanıyoruz)

Ne diyelim geçmiş olsun. Daha düzgün bir yere koysaydın keşke. Dolap arkası, tanıdık hoca vs. Artık olan olmuş. Sıvı teması garanti kapsamında değildir. Tamamen kullanıcı hatasıdır. Hiç bir açıklaması olamaz. Ya bir rom atarlar ya da öperler. Şayet öperlerse sağlam öperler... Eşşek-su ilişkisi. Bu da sana ders olsun.

Yok orta okul değil lisede nasıl bir liseyse ilde hiçbir lisede arama yokken bizimkisi yapıyor :) Öperlerden kasdığın ücret oluyor sanırsam? Bu ücret ne kadar olur senin tahminince?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.