Şimdi Ara

galaxy s3 u nasil bozabilirim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba telefonu garantiden degistirip satmak istiyorum daha once telefonla konusurken sesim gitmedigi icin degistirdim .
    Simdi telefonu nasil teknik bir ariza yapipda degistirebilirim ufak bir cizik var telefonda yenisin alip saticam .
    Not turkiyede degilim garanti sorun cikarmaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al eline bi magnet sağlam bişey , telefonun üstünde gezdir biraz , sorumluluk kabul etmem
  • Tak cihazı odine tam framework yuklerken çek bunu bir kaç defa yap.muhtemelen anakart yanacak .kesin çözüm sana sorumluluk kabul ediyorum :)

• prizden 220V gönder. araya bi anahtar koy ki köfte olmayasın. Kardeşim hasta mısınız ya? İkinci elde düzgün cihaz satacağım diye elinizdeki cihazı tamamen kaybetmeyi göze alıyorsunuz. Zaten alacağınız en fazla 1100 lira. garantiden işlem görmüş cihazın fiyatı düşer. 900-950TL gibi ederine uygun bir fiyattan satın işte...Bir de yurt dışındasınız daha da ucuza gidecek. Boşuna o riske girmeyin. 50 lira ucuza satın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

prizden 220V gönder. araya bi anahtar koy ki köfte olmayasın. Kardeşim hasta mısınız ya? İkinci elde düzgün cihaz satacağım diye elinizdeki cihazı tamamen kaybetmeyi göze alıyorsunuz. Zaten alacağınız en fazla 1100 lira. garantiden işlem görmüş cihazın fiyatı düşer. 900-950TL gibi ederine uygun bir fiyattan satın işte...Bir de yurt dışındasınız daha da ucuza gidecek. Boşuna o riske girmeyin. 50 lira ucuza satın.

Yok kardesim bulundugum operator tamir yapmiyo direk yeni telefon veriyo burda galaxy s3 ikinci ele pek ragbet yok onun icin degistirmek istiyorum .
    Tesekurler yorumlar icin bir oluruna bakicam artik.

• Yeni telefon vermeleri de ilginçmiş. Bizdekiler bırakın yenisini vermeyi tamir etmemek için akla hayala gelmeyecek bahaneler buluyor. Yeni gelecek cihaz ile sizin cihaz arasında denk cihazların 2.el fiyatları arasındaki fark ciddi seviyede değilse bence uğraşmanıza değmez. Ha 200 lira falan olur o zaman yazılımsal birkaç oyun yapar değiştirirsiniz de değmez bana kalırsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.