Şimdi Ara

galaxy s3'üm hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha alalı 3 gün olmasına rağmen telefon açılmıyor, ne yeni bir yazılım denedim ne de telefonu yere düşürdüm, yada su kaçırdım. birden bire telefon açılmadı. ne yapacağımı bilmiyorum. belki sıkıntı bataryasındadır dedim kardeşimin telefonundakiyle değiştirdim (o da galaxy s3 aynı anda aldık hatta) yine aynı sonuç telefon açılmıyor. mecbur servise götüreceğim ama 1 ay telefonsuz kalmak da istemiyorum. bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v_jml -- 3 Ocak 2013; 21:17:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: v_jml

daha alalı 3 gün olmasına rağmen telefon açılmıyor, ne yeni bir yazılım denedim ne de telefonu yere düşürdüm, yada su kaçırdım. birden bire telefon açılmadı. ne yapacağımı bilmiyorum. belki sıkıntı bataryasındadır dedim kardeşimin telefonundakiyle değiştirdim (o da galaxy s3 aynı anda aldık hatta) yine aynı sonuç telefon açılmıyor. mecbur servise götüreceğim ama 1 ay telefonsuz kalmak da istemiyorum. bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim

Eger dediginiz gibiyse cihazda buyuk ihtimalle donanimsal bir ariza vardir.Yenisini size vermek zorundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: v_jml

daha alalı 3 gün olmasına rağmen telefon açılmıyor, ne yeni bir yazılım denedim ne de telefonu yere düşürdüm, yada su kaçırdım. birden bire telefon açılmadı. ne yapacağımı bilmiyorum. belki sıkıntı bataryasındadır dedim kardeşimin telefonundakiyle değiştirdim (o da galaxy s3 aynı anda aldık hatta) yine aynı sonuç telefon açılmıyor. mecbur servise götüreceğim ama 1 ay telefonsuz kalmak da istemiyorum. bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim

iadesini isteyin. gelmesini beklemeden yenisini alırsınız.

• Daha 3 gün olmuş zaten 7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız var. Bir de buna cihazın tamamen kullanılmaz hale gelmiş olması eklenince diyebilecekleri hiç bir şey yok. Yasalar gereği o cihaz onarılamaz, size çalışmadığını onaylayıp doğrudan yenisini vermek zorundalar. Ancak yine de adım gibi eminim ki "servise gönderelim", "biz bir şey diyemeyiz", "değişim olmaz", "size yanlış söylemişler, kim söylüyor böyle şeyleri, gel kardeşim doğrusunu anlatayım; şimdi şöyle......" gibi bir sürü safsata sayacaklardır. Israr ederlerse bu söylediklerinin de bilinçli olarak tüketiciyi yanıltmak olduğunu, tüketici haklarını çok iyi bildiğinizi söyleyin ve gerekirse bu söylediklerine dair yazılı kağıt isteyin. Söyledikleri bütün bahaneleri bir kağıda yazıp altına imza atsınlar. Bunu da reddederlerse direk tüketici mahkemesine gidin. Yine de 3 günlük cihazı açtırmayın. Hem cihaza yazık hem de yalancılar kazanmasın..

Geçmiş olsun..

• Merhaba arkadaşlar ben 6 ay oldu s3 alalı hiç bir sorun yaşamıyordum taki bu güne kadar.

İşten geldim telefonu şarja taktım 4 - 5 saat sonra baktım telefona kapalı şekilde %100 şarj dolu işareti var. Kapanmış dedim açmaya kalktım durmadan reset atmaya başladı. Recorvery moda girdim. sdcard'a ulaşmaya çalıştığımda E:/can't mount /sdcard/ hatası veriyordu. Batarya'yı çıkarıp takayım dedim. bataryayı çıkardım taktım ve şuan hiç bir şekilde telefon tepki bile vermiyor. Garanti süresi dolmadı hala ancak. Telefon rootlu ve Rom yüklü olması ve count sıfırlama fırsatımda olmadı... Bu durumda garantiye yollasam nasıl bir tepki alırım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killing

Merhaba arkadaşlar ben 6 ay oldu s3 alalı hiç bir sorun yaşamıyordum taki bu güne kadar.

İşten geldim telefonu şarja taktım 4 - 5 saat sonra baktım telefona kapalı şekilde %100 şarj dolu işareti var. Kapanmış dedim açmaya kalktım durmadan reset atmaya başladı. Recorvery moda girdim. sdcard'a ulaşmaya çalıştığımda E:/can't mount /sdcard/ hatası veriyordu. Batarya'yı çıkarıp takayım dedim. bataryayı çıkardım taktım ve şuan hiç bir şekilde telefon tepki bile vermiyor. Garanti süresi dolmadı hala ancak. Telefon rootlu ve Rom yüklü olması ve count sıfırlama fırsatımda olmadı... Bu durumda garantiye yollasam nasıl bir tepki alırım acaba ?

Bu şekilde verirsen büyük ihtimal kullanıcı hatası diyeceklerdir.sd kart sorunlu olabilir farklı bir kartla dene orjinal stok recovery kurup Kies ile kurtarmaya çalış yada odinle stok rom at

• quote:

Orijinalden alıntı: killing

Merhaba arkadaşlar ben 6 ay oldu s3 alalı hiç bir sorun yaşamıyordum taki bu güne kadar.

Garantiye yollamaktan baska careniz yok hocam zaten. Telefon acilmadigina gore duzeltmeniz imkansiza yakindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.