Şimdi Ara

galaxy s4 aldım üzerinde ekran koruyucu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefoncudan s4 aldim 7zerinde ekran koruyucu var ikinci el diye şupheleniyorum s4 lerde orijinal fabrika cikisinda ekran koruyucu olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ffidan264 F kullanıcısına yanıt
    Sıfır S4'ün ekranında üzerinde telefonun özelliklerini belirtilen yazılar olan şeffaf bir koruyucu oluyor. Zaten o koruyucuyu çıkarmadan telefon ekranını görüp kullanamıyorsunuz. Normal ekran koruyucu yapışık vaziyette ise telefonunuz yüksek ihtimal ikinci el olabilir.
  • Bu Mayıs ayında kız arkadaşıma S4 aldık. Açılmamış tazecik S4 üzerinden parlak jelatin çıktı eski mail sildim ama samsung.com/en üzerinden iletişime geçerek bilgi aldım.

Sonuç: belli dönemden sonra üretilen S4lerde jelatin fabrikadan takılarak çıkıyor. Sizinki bilmem ama kaliteli bişi
  • mustiki212 kullanıcısına yanıt
    Olabilir benim gördüğüm sıfır S4'lerin üzerinde ekran koruyucu film yoktu. Sonradan çıktıysa demek.
  • Yok benim dediğimin üzerinde yazılar yok normal kullanilabilir ekran koruyucu

• Yani 0 olma ihtimali var deilmi ?

• hocam jelatin ile ekran koruyucu filmi ayırt edebiliriz sanırım..:)

Evet 0 olma ihtimali ikinci el olma ihtimali kadar fazla. Telefoncudan almışım dediğiniz için 2.el olma ihtimalide var yoksa direk teknosa vs gibi yerden aldıysanız 0 diyebilirim aksi halde direk cihazı değiştirebilirsiniz. Bu arada ben ilk çıkan s4lerden aldım bendede yoktu jelatin. 2. telefon teknosadan alınma ki bahsettiğim gibi fabrikasyon jelatinli çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ İPHONE EKRAN KORUYUCU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temmuz da vatandan aldim s4 black edition. Ekraninda ekran koruyucu filmi vardi, sonradan taktiklarimiz gibi reklamsiz. Sonradan koruyucuyu değiştirmek istedim sökerken çok uğraşmistim. Koli bandını ekran koruyucusuna iyice yapıştırıp öyle çıkarabilmistim

• Teşekkürler

• Benimde 6 ay önce aldigim s4 de vardi. Fabrika da takiliyor sorun yok.

• Yeni uretilenlerde ve ozellikle paralel ithalat olan cihazlarda hep bu sekilde bi uygulama var.note 3 lerdede bu durum var diye biliyorum

• Yeni üretllen S4 cihazlarda fabrikasyon olarak ekran koruyucu mevcut. Benim cihazımda Eylül 2014 üretimi ve jelatin mevcut. Bazı arkadaşlar bilip bilmeden yorumlarda bulunmuş
  • Arkadaşlar bende de benzer bir sorun var kliksa'dan ithalatçı firma garantili s4 aldım kutunun etrafı naylon ambalajlıydı ama samsung etiketi yırtılmıştı, içine dönüşütürücü fiş ve türkçe kullanım klavuzu koyulmuş ilk başta bu nedenle açılmış olabileceğini düşünmüştüm fakat telefonun normal, üzerinde özellik resimleri olan jelatini yoktu onun yerine sadece ekran koruyucusu takılıydı tabi durum böyle olunca acaba telefon kullanılmış mı diye soruyor insan?
  • Telefoncularda 1000 tane numara vardır. Kardeşime sıfır diye kullanılmış telefon sattılar.

Aldığınız telefon kutusu şeffaf ambalajla kaplı mıydı? Kenarlarında açılmadığını gösteren bantlar var mıydı? İlk açtığınızda sıfırdan kurulum ayarları geldi mi? Yoksa direkt ana menü mü geldi? Hepsini geçtim telefon kapalı kutuda değil açık şekilde sergileyip sana "sıfır" diye verdiyse sıfır olmama ihtimali çok yüksek. Ama gerçekten sıfır olabilir. Ben Samsung'dan daha önce ekran filmi takılı olan telefon geldiğini hiç görmedim Arkadaşlar var demiş. Onlara güvenerek olabilir diyorum.
  • Yeni veya en fazla 1 yıllık S4'lerde fabrika çıkışlı kendinden koruyucu film var. Bunun üzerine ek bir koruyucu taktırmak gerekir mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mayıs 2015; 21:04:29 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Gerek yok onun çıkması gerekir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Gerek yok onun çıkması gerekir zaten.

"Çıkması gerekir" derken? Koruyucu film zaten korumak için üzerine fabrikada monte edilmiş.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok onlada ben olsam yaptırırdım ne olur ne olmaz diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.