Şimdi Ara

Galaxy s3 whatsapp yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun once samsung galaxy s3 aldim yurtdisi cihazi pasaport kaydi yok imei kayıtlı.2 gundur whatsapp yuklemeye calisiyorum deli olucam bi turlu yuklenmedi.uygulamayı indiriyorum wifiyle sonra telefon nomu yaziyorum sonraki falan derken bi ekranda "baslatılıyor lutfen bekleyin yazıyor 10 dk geciyor baglantini kontrol edin diyor whatsappi kullanamiyorum deli olucam arkadaslar yardim edermisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hayatim boyunca whatsappa baglanamadim. benim cihaz samsung wave

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şimdi kurulum yaptım senin dediğin gibi bir problem var sanırım whatsapp da.
    WhatsApp Status ‏@wa_status
    WhatsApp messaging service should be fully restored now. You might have to reboot your phone. We still working on fixing "last seen"
    Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
    4 Ekim WhatsApp Status ‏@wa_status
    System currently having problems. Will update you as we learn more. Sorry for the downtime.
  • Aynı sorun bende de var.Yeniden kurmak istedim Lütfen biraz bekleyin diyor.Mesaj bile geliyor ama açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerecc

bende şimdi kurulum yaptım senin dediğin gibi bir problem var sanırım whatsapp da.
    WhatsApp Status ‏@wa_status
    WhatsApp messaging service should be fully restored now. You might have to reboot your phone. We still working on fixing "last seen"
    Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
    4 Ekim WhatsApp Status ‏@wa_status
    System currently having problems. Will update you as we learn more. Sorry for the downtime.

yani yurtdışı cihazı olmasıyla alakalı degil anladıgım kadarıyla genel bi sorunmu şimdilik ??
  • sanırım whatsapp ın sisteminde değişimle ilgilide olabilir. Ben iki kere yazılım değiştirdim. aynı numara ile olmuyor sanırım.
  • beyler ben bugün s3 aldım önceki telefonda da whatsapp vardı ama buna kuramadım.eskiden kullandığım için mi acaba?sanırım genel sorun var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z3 Root yardım
    8 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bende s3 aldım vatan bilgisayardan akşam saat 8 gibi whatsapp kurdum fakat kurulumda bağlanıyor yazısında kalıyor ilerleme yok 2 arkadaşımda da samsung'un farklı modelleri var onlardada mesaj atamama problemleri oldu. Büyük olasılıkla hatta garanti diyebiliriz cihazlarımızda değil whatsapp'ın kendisinde bir sorun var telaş etmeye gerek yok yani.
  • Sikinti var whatsapp da ..

• Arkadaslar bnde duzeldi dun aksam

• Duzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.