Bildirim
GALAXY S3 - Yurt DIŞI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yanlışlık vardır fiyatta -
quote:
Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ
arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..
Ülke neresi ? Ne zaman gelecek ? Kayit ve pasaport olayini nasil cözeceksiniz?
Suanda 650 dolar olmasi gerek fiyatinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almanya - arkadas 7 sinde gidecek 10 nunda gelecek -- bulgaristan göçmeniyim çifte vatandaşım 1 hafta önce giriş çıkış yaptım pasaportum var.. -
quote:
almanya - arkadas 7 sinde gidecek 10 nunda gelecek -- bulgaristan göçmeniyim çifte vatandaşım 1 hafta önce giriş çıkış yaptım pasaportum var..
genelde ALMANYA dan ABD ye göre yüksek fiyata ürün geliyor . Hatta orada da MEDİA MARKT ta kampanya oluyor ( HTC 3D 650TL idi 2012 başında ) , ne kadar ucuza alırsa alsın ( oprt cihazı hariç ) 500EU vermesi gerek 350EU bedava bir rakam ( TR da kaçaklar 1.150 / 1200tl )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 5 Eylül 2012; 23:03:59 > -
1 Hafta önce 450€ 2 Adet getirtim,
100 TL maliye ye ödüyorsun ondan sonra Türkcel/vodefona gidip açtırıyorsun 10-15 TL ye
Ödeme makbuzlarının fotokopisini al
Önemli olan;
2 yıl cihaz pasaportta kayıt edilmemiş olmalı
30 gün önce giriş yapılmış olmalı (pasaportta giriş kaşesi olmalı) -
Aziz kardes pasaport basina kac telefon alabiliyorsun ,arkadasim 3 den fazla vermiyorlar dedide , ayrica sen nereden aldin site verebilirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..
kardeş 350 euro ya hangi site yada mağaza bu bende alıcamda?? -
arkadaşım getirdi 3 hafta önce 350 euroya cuma günü yeniden gidiyor almanyaya , ama nereden aldıgını bilmiyorum , soracagım -
quote:
arkadaşım getirdi 3 hafta önce 350 euroya cuma günü yeniden gidiyor almanyaya , ama nereden aldıgını bilmiyorum , soracagım
sorunca mesaj atabilir misin ? -
Ben Almanya'da yasiyorum... Gerek Media Markt-Saturn gibi magazalar olsun... Gerekse ebay-amazon gibi internet ortaminda satis yapilan siteler olsun.. Yada telefoncular olsun.. hatta Bakkal, Market Kasap olsun... 350€'ya s3 maalesef yok... Illegal yollardan elde edilmediyse eger... Cunki su anda ebay'de bile kullanilmisi 400€'nun uzerinde..
Iste birde link ekledim... Daha ilanin bitime 14 saat var... 5 gunluk Vodafone'dan alinmis cihaz... Su anda yaklasik 400€ ama ilan bitiminde 430€-450€ civarinda bitebilir..
http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-S3-16-GB-in-Weis-wie-NEU-ohne-Simlock-5-Tage-alt-/221118561242?pt=DE_Handy_s&hash=item337bb17bda#ht_500wt_922
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profondeur -- 5 Eylül 2012; 22:04:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Aziz kardes pasaport basina kac telefon alabiliyorsun ,arkadasim 3 den fazla vermiyorlar dedide , ayrica sen nereden aldin site verebilirmisin
Pasaport ile ile alakası yok. Sizin çok cihaz almanız/ geçirmeniz farklı,
TR da sadece 2 yılda 1 kez telefonu ( +100 tl vergi ödeyip ) yasal şekilde oprt lerin üzerinden + 15/20 TL masraf ile kaydettirebilirsiniz.
1 pasaport = 2 yıl boyunca 1 cihaz demek
Havaalanından üzerinizde + çantanızda en fazla 3 adet geçirmek mümkün gibi geliyor , üstü tamamen risk..... Zaten 2 cihaz FAZLA olarak getirme şansı olursa tane başına size NET 150 TL kalacaktır ( 75 EU ) en düşük kar.
-
turkmenistanda 550 $ s3 fiyati su anda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihazda play protect sertifikası yok
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- premium sms ayarları yok
- konferans yapınca karşı taraf görür mu
- android kilit ekranı kamera kaldırma
- ram plus nedir
- hat takılı ama şebeke yok
- s24 fe işlemci
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung mesaj uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X