Şimdi Ara

GALAXY S3 - Yurt DIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..

• yanlışlık vardır fiyatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..

Ülke neresi ? Ne zaman gelecek ? Kayit ve pasaport olayini nasil cözeceksiniz?

Suanda 650 dolar olmasi gerek fiyatinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya - arkadas 7 sinde gidecek 10 nunda gelecek -- bulgaristan göçmeniyim çifte vatandaşım 1 hafta önce giriş çıkış yaptım pasaportum var..
  • quote:

almanya - arkadas 7 sinde gidecek 10 nunda gelecek -- bulgaristan göçmeniyim çifte vatandaşım 1 hafta önce giriş çıkış yaptım pasaportum var..

genelde ALMANYA dan ABD ye göre yüksek fiyata ürün geliyor . Hatta orada da MEDİA MARKT ta kampanya oluyor ( HTC 3D 650TL idi 2012 başında ) , ne kadar ucuza alırsa alsın ( oprt cihazı hariç ) 500EU vermesi gerek 350EU bedava bir rakam ( TR da kaçaklar 1.150 / 1200tl )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 5 Eylül 2012; 23:03:59 >
  • 1 Hafta önce 450€ 2 Adet getirtim,

100 TL maliye ye ödüyorsun ondan sonra Türkcel/vodefona gidip açtırıyorsun 10-15 TL ye

Ödeme makbuzlarının fotokopisini al

Önemli olan;
    2 yıl cihaz pasaportta kayıt edilmemiş olmalı
    30 gün önce giriş yapılmış olmalı (pasaportta giriş kaşesi olmalı)
  • Aziz kardes pasaport basina kac telefon alabiliyorsun ,arkadasim 3 den fazla vermiyorlar dedide , ayrica sen nereden aldin site verebilirmisin

• quote:

arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..

kardeş 350 euro ya hangi site yada mağaza bu bende alıcamda??
  • arkadaşım getirdi 3 hafta önce 350 euroya cuma günü yeniden gidiyor almanyaya , ama nereden aldıgını bilmiyorum , soracagım
  • quote:

arkadaşım getirdi 3 hafta önce 350 euroya cuma günü yeniden gidiyor almanyaya , ama nereden aldıgını bilmiyorum , soracagım

sorunca mesaj atabilir misin ?
  • Ben Almanya'da yasiyorum... Gerek Media Markt-Saturn gibi magazalar olsun... Gerekse ebay-amazon gibi internet ortaminda satis yapilan siteler olsun.. Yada telefoncular olsun.. hatta Bakkal, Market Kasap olsun... 350€'ya s3 maalesef yok... Illegal yollardan elde edilmediyse eger... Cunki su anda ebay'de bile kullanilmisi 400€'nun uzerinde..

Iste birde link ekledim... Daha ilanin bitime 14 saat var... 5 gunluk Vodafone'dan alinmis cihaz... Su anda yaklasik 400€ ama ilan bitiminde 430€-450€ civarinda bitebilir..

http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-S3-16-GB-in-Weis-wie-NEU-ohne-Simlock-5-Tage-alt-/221118561242?pt=DE_Handy_s&hash=item337bb17bda#ht_500wt_922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profondeur -- 5 Eylül 2012; 22:04:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aziz kardes pasaport basina kac telefon alabiliyorsun ,arkadasim 3 den fazla vermiyorlar dedide , ayrica sen nereden aldin site verebilirmisin

Pasaport ile ile alakası yok. Sizin çok cihaz almanız/ geçirmeniz farklı,

TR da sadece 2 yılda 1 kez telefonu ( +100 tl vergi ödeyip ) yasal şekilde oprt lerin üzerinden + 15/20 TL masraf ile kaydettirebilirsiniz.

1 pasaport = 2 yıl boyunca 1 cihaz demek

Havaalanından üzerinizde + çantanızda en fazla 3 adet geçirmek mümkün gibi geliyor , üstü tamamen risk..... Zaten 2 cihaz FAZLA olarak getirme şansı olursa tane başına size NET 150 TL kalacaktır ( 75 EU ) en düşük kar.

• turkmenistanda 550 $ s3 fiyati su anda..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.