Şimdi Ara

GALAXY S4 BU NASIL BİR ŞARJ YEMEKTİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşama doğru şarjdan çıkarttım 1.5 bölüm dizi izledim yaklaşık 2 saat daha öncede biraz kullanmıştım şarj %80 den falan %50 küsür e düşmüştü biraz da internete bağlanmaya çalıştım fakat telefon çekmiyordu.Telefonu koydum yattım sabah kalktığımda %1 di pil durumuna baktığımda büyük bir bölümünü şebekenin yediğini gördüm.telefon zar zor çekiyordu bir kopup bir geliyordu normal mi acaba şebeke bulmaya çalışarak bir gecede %50 tüketmesi ?

EDİT:Bu sefer de google play hizmetleri çoştu şuna bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCetintas -- 7 Ağustos 2013; 14:52:35 >

• kesinlikle normal degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcetints

Akşama doğru şarjdan çıkarttım 1.5 bölüm dizi izledim yaklaşık 2 saat daha öncede biraz kullanmıştım şarj %80 den falan %50 küsür e düşmüştü biraz da internete bağlanmaya çalıştım fakat telefon çekmiyordu.Telefonu koydum yattım sabah kalktığımda %1 di pil durumuna baktığımda büyük bir bölümünü şebekenin yediğini gördüm.telefon zar zor çekiyordu bir kopup bir geliyordu normal mi acaba şebeke bulmaya çalışarak bir gecede %50 tüketmesi ?

Hat çekmeyen yerde telefon bağlantı kurmak için daha çok batarya harcar diyorlar.
    Sizin durum bu olabilir

• @saimertug, uçak modunda telefon resimde görüldüğü gibi.

Kardeşim formatlamanı öneririm. Olmadı teknik servise ver çünkü normal değil. Format at çünkü zararlı bir çok yazılım mevcut Google Playde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 30 Temmuz 2013; 0:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

@saimertug, uçak modunda telefon resimde görüldüğü gibi.

Kardeşim formatlamanı öneririm. Olmadı teknik servise ver çünkü normal değil. Format at çünkü zararlı bir çok yazılım mevcut Google Playde.

Gece uçak modunda değildi sabah kalkınca birden şaşırarak direk uçak moduna aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: sametcetints

Akşama doğru şarjdan çıkarttım 1.5 bölüm dizi izledim yaklaşık 2 saat daha öncede biraz kullanmıştım şarj %80 den falan %50 küsür e düşmüştü biraz da internete bağlanmaya çalıştım fakat telefon çekmiyordu.Telefonu koydum yattım sabah kalktığımda %1 di pil durumuna baktığımda büyük bir bölümünü şebekenin yediğini gördüm.telefon zar zor çekiyordu bir kopup bir geliyordu normal mi acaba şebeke bulmaya çalışarak bir gecede %50 tüketmesi ?

Hat çekmeyen yerde telefon bağlantı kurmak için daha çok batarya harcar diyorlar.
    Sizin durum bu olabilir

İnşallah öyledir bu gece koycam telefonu bakalım ne olcak yine aynı durum olursa formatlarım

• Yav inşallah öyledir diyorsunda tel. uçak modunda? Şarja koyman birşey değiştirmeyecek. Asıl uçak modunda o kadar harcamaması gerekiyor. Zararlı bir yazılım yüklemişsindir kesin. Format şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran süresi kac saat?

• Hattın vodafone mu? Beklemede çok şarj yiyor forumda konusu vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Hattın vodafone mu? Beklemede çok şarj yiyor forumda konusu vardı

Yok avea hocam

• ben de sarj sorunu Yaşıyorum ya bir gün bile dayanmıyor diyebilirim iyice kafamı bozmaya başladı bu durum alalı bir hafta falan oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.