Şimdi Ara

Galaxy s4 i9500 yerine i9515 vermişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
19.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir mağazadan ilanına bakarak galaxy s4 aldım. Fakat bunun galaxy s4 i9515 olduğunu sonradan öğrendim. Araştırma sonuçlarına göre belirgin farkları aşağıda belirtiyorum. Performans açısndan çok fark var mıdır?

Not: lütfen sadece performans ile ilgili görüşlerinizi belirtebilir misiniz.

İ9500 işlemci 1.6 dört + 1.2 dört çekirdek powervr sgx544- i9515 1.9 dört çekirdek snapdragon 600 adreno 320
    İ9500 3g hsdpa 42 mbps - i9515 4g 100 mbps 3g 21 mbps
    Arttırılabilir hafıza i9500 64 gb - i9515 32 gb

İ9515 3g 21 mbps olmasına rağmen avea ile iki gündür yaptığım ölçümler sonucunda 14 ile 12 m mbps değer alıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• i9515, i9500'den daha iyi bir cihazdır. aldığınız hız değerleriyse türkiye operatörlerine göre gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

i9515, i9500'den daha iyi bir cihazdır. aldığınız hız değerleriyse türkiye operatörlerine göre gayet normal.

Sanırım sorunlu s4 bataryaları da değişmiş. Pil konusunda sıkıntı yaşamadım. Adreno 320 gpu da daha iyi imiş. İade etmeyi düşündüm sırf kandırıldım diye neyse kullanayım telefonu yorum için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbozanceo

Selam herkese,

Bir mağazadan ilanına bakarak galaxy s4 aldım. Fakat bunun galaxy s4 i9515 olduğunu sonradan öğrendim. Araştırma sonuçlarına göre belirgin farkları aşağıda belirtiyorum. Performans açısndan çok fark var mıdır?

Not: lütfen sadece performans ile ilgili görüşlerinizi belirtebilir misiniz.

İ9500 işlemci 1.6 dört + 1.2 dört çekirdek powervr sgx544- i9515 1.9 dört çekirdek snapdragon 600 adreno 320
    İ9500 3g hsdpa 42 mbps - i9515 4g 100 mbps 3g 21 mbps
    Arttırılabilir hafıza i9500 64 gb - i9515 32 gb

İ9515 3g 21 mbps olmasına rağmen avea ile iki gündür yaptığım ölçümler sonucunda 14 ile 12 m mbps değer alıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Satilik mi tel... cok nadir teller onlar bende i9505 var ozellikle yurt disi islemcili tel alirim kullanirim. Sation mu kardes teli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9515 i ilk defa duyuyorum 9505 değil dimi? Ayrıca bence Snapdragon versiyon S4 daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

9515 i ilk defa duyuyorum 9505 değil dimi? Ayrıca bence Snapdragon versiyon S4 daha iyi.

Evet i9515 fakat paralel ithalat şok ve ucz markette satılıyor ucz marketten 999 tlye alabilirsiniz marketten sakız alır gibi telefon aldım

• quote:

quote:

9515 i ilk defa duyuyorum 9505 değil dimi? Ayrıca bence Snapdragon versiyon S4 daha iyi.

Evet i9515 fakat paralel ithalat şok ve ucz markette satılıyor ucz marketten 999 tlye alabilirsiniz marketten sakız alır gibi telefon aldım

Bu telefon kliksada satılıyor birde kardeş fm radyosu varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

quote:

Fm radyo yok galiba göremedim

• Anlamadığım nokta önceki telefonum lg g2 ile cam kenarında aynı yerde avea hattım ile ölçüm yaptığımda 5 yada 6 mbps download hızı alıyordum. S4 ile 14,25 mbps download hızı aldım. Bugün yine ölçtüm 13 mbps küsür çıktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

quote:

quote:

Fm radyo yok galiba göremedim

Bazı sitelerde fm radyo var diye yazıyorda bir sorayım dedim

• Sevinecek yada uzulecek bi fark yok hocam.ulkede ne 4g var ne duzgun 3g hizmeti.snapdragon 600 fln oyun aciliminda milisaniye kazandirirmi o bile muamma.tek soyleyebilecegim madem paralel aldiniz keske n11 gbi sitelerden 700 800 lere maletseydiniz.ozellikle gecen ay cogu insan bu fiyatlara aldi cunku

• Benim s4 de i9515 modelidir. Bence bunlar diğer s4lerden daha iyi telefonumda ne ısınma ne de donma sorunu var tek sorun cm veya diğer custom romlari yükleyememe. Şimdiden hayırlı olsun

• Aynı konuyu bende acacaktım ama 9500 den daha iyi diyolar , neyse kandırıldım felan sandım ilk

• quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

Aynı konuyu bende acacaktım ama 9500 den daha iyi diyolar , neyse kandırıldım felan sandım ilk

hayırlı olsun güle güle kullanın. i9500 den görüntü ve malzeme kalitesi olarak bir farklılık varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalb

quote:

Orijinalden alıntı: VodkalıVısne

Aynı konuyu bende acacaktım ama 9500 den daha iyi diyolar , neyse kandırıldım felan sandım ilk

hayırlı olsun güle güle kullanın. i9500 den görüntü ve malzeme kalitesi olarak bir farklılık varmı.

Yok hocam malzeme ve görüntü olarak aynı sadece Arka kısımda 4G Yazıyor ( 4G Yi destekliyorda Türkiyede ne işe yarıyacaksa ) İşte galiba işlemcisi felan farklıymış pekte kurcalamadım açıkcası

• Bir kaç test sonucunda snapdrogan daha geride kaldı die biliyorum.sadece saatteki çalışma hızına bakmayın.diğer detaylardan bakın.

• Adreno 320 powervr sgx544 mp3 den daha iyi diye biliyorum. Yani oyunlarda o cihaz daha iyi olur ama snapdragon kullanıldığı için güncellemeyi biraz geç alabilir.

• snapdragon LTE Destekliyor Eynox Desteklemiyor o kadar ayrica Eynox 4+4 formatinda olmasi pil acisindan buyuk bir avantaj

• oyunbozanceo O kullanıcısına yanıt
    siz şuan memnun olabilirsiniz ama daha kötü versionunu da verebilirlerdi bu tarz yerlerden ürün almayın aldırtmayın yurtdışından kaçak şekilde ucuza getirip satıyorlar o kadar büyük paralar dönüyor ki artık marketlere kadar bile girmiş devlette uyusun...
  • Neden mali kullanılmadı da PowerCD sgx544 mp3 kullanıldı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.