Şimdi Ara

Galaxy S4 mini kullananlar, bilgi sahibi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bi zamanda s4 mini almayı düşünüyorum. sizce almaya değer mi?

üni öğrencisiyim telefonla haşır neşir olan biriyim. büyük ebatta olmayıp ihtiyaçlarımı karşılayabilecek telefon olarak bunu buldum.
    sizce nasıldır?

• bir de htc one miniye bakın derim
  • bnede senin gibi uni. öğrencisiyim aynı durum bendede var . s4mini çıktığından beri forum u takip ediyorum kullanıcı yorumlarını okuyup ürün hakkında fikir edinmek için .
    şimdiye kadar okuduklarım filan sana şöyle sıralayım .
    1- ekran qhd olduğundan çok kaliteli değil ama idare eden bi ekranı varmış . s3 minideki gibi pikseller sayılmıyomuş
    2- kamera 8 mp gündüz çekimlerinde yeterli ama karanlık çekimi çok iyi değil .
    3- 1.5 gb ram in 700-800 mb ı kullanılıyomuş . geriye kalan kıssımda ihtiyaçları karşılıyo .
    4-işlemci 1.7 çift çekirdek . bence iyi bi işlemci 2 çekirdekli olduğu içinde fazla zorlanmadığı için ısınma sorunu yok
    5- internet kullanırken çok hızlı olduğunu söylüyolar . veri alımı filan
    6-tasarım olarak hoş , ele oturuyo , tek el kullanım imkanı var. oldukça hafif ve ince (kendim elime alıp inceledim biraz)
    7-oyunlarda ara ara kastığı söyleniyo , s3 minide kasma yapmayan oyun s4 minide yapıyo diyen var . büyük ihtimal yazılımsal prob . var .
    8-kimine göre telefon çaldığında sesi yetrli derece yüksek değil ama konuşurken ses çok kaliteli geliyomuş
    9- 1900 mah batarya var. şarj sık kullanımda 1 günü çıkarıyomuş . internet , konuşma , oyun filan . sadece konuşma mesajlaşma yaparsan min 2 gün gider.

benim okuduklarımdan çıkartığım bunlar . telefonu kullanmışlığım yok . bence biraz bekle hem var olan yazılımsal problemler düzeltilsin . hemde fiyat biraz düşsün . bu fiyata ben almam bu telefonu. 900-950 seviyelerine düşmesi lazım . acelen yoksa kurban bayramına kadar bekle derim . fiyat kesin düşer o zmna kadar hemde problemler çözülür ..

• quote:

Orijinalden alıntı: acAn07

bnede senin gibi uni. öğrencisiyim aynı durum bendede var . s4mini çıktığından beri forum u takip ediyorum kullanıcı yorumlarını okuyup ürün hakkında fikir edinmek için .
    1- ekran qhd olduğundan çok kaliteli değil ama idare eden bi ekranı varmış . s3 minideki gibi pikseller sayılmıyomuş
    3- 1.5 gb ram in 700-800 mb ı kullanılıyomuş . geriye kalan kıssımda ihtiyaçları karşılıyo .
    4-işlemci 1.7 çift çekirdek . bence iyi bi işlemci 2 çekirdekli olduğu içinde fazla zorlanmadığı için ısınma sorunu yok
    6-tasarım olarak hoş , ele oturuyo , tek el kullanım imkanı var. oldukça hafif ve ince (kendim elime alıp inceledim biraz)
    7-oyunlarda ara ara kastığı söyleniyo , s3 minide kasma yapmayan oyun s4 minide yapıyo diyen var . büyük ihtimal yazılımsal prob . var .
    8-kimine göre telefon çaldığında sesi yetrli derece yüksek değil ama konuşurken ses çok kaliteli geliyomuş
    9- 1900 mah batarya var. şarj sık kullanımda 1 günü çıkarıyomuş . internet , konuşma , oyun filan . sadece konuşma mesajlaşma yaparsan min 2 gün gider.

benim okuduklarımdan çıkartığım bunlar . telefonu kullanmışlığım yok . bence biraz bekle hem var olan yazılımsal problemler düzeltilsin . hemde fiyat biraz düşsün . bu fiyata ben almam bu telefonu. 900-950 seviyelerine düşmesi lazım . acelen yoksa kurban bayramına kadar bekle derim . fiyat kesin düşer o zmna kadar hemde problemler çözülür ..

bnde lise 2 ogrencisiyim bnde alcam youtube da gaming videolari var s4 mininin ordaki videolarda hic kasma yapmiyor + benchmark testlerinde s3 den yuksek puanlar aliyor
    batarya konusuna gelirsek sik kullanimda 1 gunu cikarmasi cok iyi zaten bu kotu durum degil android telefonlarinin genel bir sorunu bataryasida gayet iyi
    kamera ise eger fotograf meraklisi degilseniz pek sorun olmaz cok foto cekerim derseniz htc one mini veya sp olabilir
    ekran olarak gayet iyi bence super amolede diyecek laf yok harika adreno 305 540*960 cozunurlukte cok iyi is cikariyor eger hd olsaydi adreno 305 pek performansli olmazdi.
    sonuc olarak alinabilir bir telefon aksini dusunene lafim yok ben kendime gore yorumladim
    2 yil bana yeter guncelleme de sikinti olmaz sanirim (2 3 4 tane guncelleme alir diye dusunuyorum) ama spnin olabilir cunku honami mini cikacak spnin onunu kesebilir bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: acAn07

bnede senin gibi uni. öğrencisiyim aynı durum bendede var . s4mini çıktığından beri forum u takip ediyorum kullanıcı yorumlarını okuyup ürün hakkında fikir edinmek için .

bnde lise 2 ogrencisiyim bnde alcam youtube da gaming videolari var s4 mininin ordaki videolarda hic kasma yapmiyor + benchmark testlerinde s3 den yuksek puanlar aliyor
    batarya konusuna gelirsek sik kullanimda 1 gunu cikarmasi cok iyi zaten bu kotu durum degil android telefonlarinin genel bir sorunu bataryasida gayet iyi
    kamera ise eger fotograf meraklisi degilseniz pek sorun olmaz cok foto cekerim derseniz htc one mini veya sp olabilir
    ekran olarak gayet iyi bence super amolede diyecek laf yok harika adreno 305 540*960 cozunurlukte cok iyi is cikariyor eger hd olsaydi adreno 305 pek performansli olmazdi.
    sonuc olarak alinabilir bir telefon aksini dusunene lafim yok ben kendime gore yorumladim
    2 yil bana yeter guncelleme de sikinti olmaz sanirim (2 3 4 tane guncelleme alir diye dusunuyorum) ama spnin olabilir cunku honami mini cikacak spnin onunu kesebilir bu durum

Beyler ilginiz için teşekkürler. Tek el kullanım açısından çok avantajlı. Htc one mini diyorlar bi de ama henüz çıkmadı o.
    Dediğin gibi kurban bayramına kadar bekleyeyim ikisi arasında bi tercih yaparım fiyatlar da düşmüş olur biraz.
    Eyvallah sağolun :)

• yapmayın ya duyduklarınızla yetinmeyin abilerim,dostlarım.1 gün gitmesi neredeyse olanazksız.androidde arka planda çalışan uygulamalar zaten günde %30-50 sini götürüyor.zaten 1 günü çıkarabilen telefonlarda samsungda pek görmeye alıştığımız bir unsur değil.bence bu kadar güvenmeyin telefona.birde arkadaş güzel demiş telefonun dış görünüşüne.yargılamıyorum ama tavsiyem şu samsung telefonlarda hep aynı görüntü var,hep aynı tasarım.bu yüzdende birkaçay sonra sıkılıyorsunuz görünüşünden.Bunlara dikkat ederek alın derim Saygılar.İYİ FORUMAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

yapmayın ya duyduklarınızla yetinmeyin abilerim,dostlarım.1 gün gitmesi neredeyse olanazksız.androidde arka planda çalışan uygulamalar zaten günde %30-50 sini götürüyor.zaten 1 günü çıkarabilen telefonlarda samsungda pek görmeye alıştığımız bir unsur değil.bence bu kadar güvenmeyin telefona.birde arkadaş güzel demiş telefonun dış görünüşüne.yargılamıyorum ama tavsiyem şu samsung telefonlarda hep aynı görüntü var,hep aynı tasarım.bu yüzdende birkaçay sonra sıkılıyorsunuz görünüşünden.Bunlara dikkat ederek alın derim Saygılar.İYİ FORUMAR...

hocam sen hangi telefonu öneriyorsun peki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc one mininin az sorunları var
    1-kamera o kadar iyi degilmiş beni one daki gibi iyi sanıp yukarda önerdima ama iyi degilmiş o kadar:Karlanma varmış ve piksel sayısı az oldugu için fazla yakınlaştıramıyoruz ve uzaktaki cisimler bulanık olabliyormuş.
    2-microsd kart girişi yok 16 gb'ın 12-10 gbsini kullanabileceksin.
    3-batarya bazı yerlerde kötü bazı yerlerde iyi denilmiş.
    4-birde optik görüntü sabitleme yokmuş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi gidip teknosa vatan gibi büyük marketlerden bi bakmak.hiç uğraşmayın pc başında.vakit öldürmeyin,direkt gidin bakın telefona mağazalardan.
  • ben 15 günden beri s4 mini kullanıyorum we gayet memnunum bataryası yogun kullanımda 1 günü cıkartıyor normal kullanımda 3.5 saat konuşma net we msşlasma ile suanda sarjım %8 we 2 gn 1 saati gecti

ram kullanımı olarak max 800ü gördüm we oyunlardayken ram yeterli fakat yazlımsal olarak anlık donmalar war telefonun hıckırması gibi bisi bence bunun donanımsal oldugunu düşünmüyorum we forumda da bu şeklde bi fikir hakim inş en kısa zamanda bu sorun düzeltilir

biraz daha bekleyebilirisniz fiyatı düşmesi icin ama alına bilir bir telefon diğer markalarıda araştırark en iyi kararı werceğinizi düşünüyorum

saygılar iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

htc one mininin az sorunları var
    1-kamera o kadar iyi degilmiş beni one daki gibi iyi sanıp yukarda önerdima ama iyi degilmiş o kadar:Karlanma varmış ve piksel sayısı az oldugu için fazla yakınlaştıramıyoruz ve uzaktaki cisimler bulanık olabliyormuş.
    2-microsd kart girişi yok 16 gb'ın 12-10 gbsini kullanabileceksin.
    3-batarya bazı yerlerde kötü bazı yerlerde iyi denilmiş.
    4-birde optik görüntü sabitleme yokmuş sanırım.

Kamera aslında iyi ama şöyle eksileri Htc kamera tarafında çok cesur bir güncellemeye gitti Ultra Piksel eğer krop yapılmazsa gaet yeterli zaten 4mp sıradan bir pikseller değil daha büyük piksellerle htc dengelemeye çalışmış
    Ben bir s3 mini kullanıcısıyım ben htc one mini yi bekliyorum eğer alabilirsem bundan sonraki telefonum ya htc one yada htc one mini olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.