Bildirim
Galaxy S5 mi 5s mi z3 compakt mı m8 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O içindeki sesin ağzına bir kürekle vuralısın...
Apple samsungun özelliklerini ısıtarak önünüze koyuyor. Örnek verecek olursak son zamanlarda iphone ile çekildi gibi reklamlar var.
Yavaş çekim yapabiliyor gibi vurgulamalar var. Fakat samsung bunu 1bucuk sene once ZATEN YAPTI.
Apple inmeyen fiyatı ve kullananların bir anda Apple muhteşem kalite konuşuyor demesi rahatsız edici... Bunun nedeni 3000tl ye telefon alıp kötü demem yani. Kim ne kullanırsa ona iyi der hesabı.
Bana inanmıyosan tanıdıklarına sor. AMA APPLE KULLANAN Bİ ŞEY BİLMEYEN TEKNOSA ÇALIŞANLARINA SORMA. yanlış yönlendirirler
android özgürlüktür.
Başka soruların varsa pm den iletişime geç. elimde s4 s5 ve s6 var kullanıyorum yani SAMSUNGCUYUM
-
S5 kullanıyorum çok memnunum fakat Z3c al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S5 diyorsunuz hala utanmadan telefonda 4g bile yok biraz geleceği düşünerek telefon alın
S5te 4g yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Lyons.
S5te 4g yok mu
yok maalesef arastirin
quote:
Orijinalden alıntı: BroFenomen
S5 diyorsunuz hala utanmadan telefonda 4g bile yok biraz geleceği düşünerek telefon alın
Türkiye'de satılan modellerde Snapdragon 801 çipseti var, yani 4G mevcut -
G3 32 gb
Yada m8
Yada z3 c
Gerisi ÇÖP
M8 veya z3c güzel tercih.
Snapdragonlu sürümlerde mevcut yani türkiyede satılanlarda. Kendim kullanıyorum cihazı 4g mevcut. Exynos olanlarda 4g yok. -
ben s5 tavsiye ederim ordaki cihazlar arasından ama s5 den sonra z3c olabilir ha bu arada s5 de 4g mevcut zira ben s5 kullanıyorum -
Z3c
Memnunsan neden z3c öneriyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: empirex1504
Bu telefonlardan birini almayı düşünüyorum ama içimdeki ses apple yi diyor siz ne diyorsunuz acaba.
Ben ilk çıktığından bu yana iPhone 5 kullanıyorum son derece memnunum hala stabil bir şekilde çalışıyor ve geçenlerde de ios 8.4 'ü yükledim hiçbir şey kaybetmiyor hızından. Tek sıkıntım batarya ve ekran noktasında. Eğer 4 inç ve batarya sorun olmazsa senin için iPhone 5s seni uzun yıllar götürecektir. Şimdi Samsung Galaxy s5 , s6 devriminden önce kalan bir telefon güzel hoş bir cihaz ancak malzeme kalitesi saydığın telefonların gerisinde. Z3c çok stabil ve hoş bir cihaz onun ekranı asılda ideal tek el kullanım imkanı veriyor. Çünkü iPhone 5s'in ekranı gerçekten çok küçük. M8 ise şahsen HTC firmasına piyasa değerinin 4 milyar $ düşütüğü ve m7'ye Android 5.0'dan sonra destek vermeyeceklerini açıkladıktan sonra en son düşünülecek telefon diyorum zira şirketin akıbeti bulanık. Şimdi madem iPhone 5s falan alacaksın o fiyatahttp://www.teknosa.com/urunler/125071364/samsung-n910-galaxy-note-4-beyaz-akilli-telefon Note 4 var. Note 4 s6 çıkana kadar Android'in en iyi telefonuydu bence çok şık ve kullanışlı bir cihaz. http://www.teknosa.com/urunler/125071133/apple-iphone-5s-16gb-silver-akilli-telefon gördüğün gibi iPhone 5s kesinlikle o batarya ve ekran ile o fiyatı hak etmiyor.http://www.teknosa.com/urunler/125071366/sony-xperia-z3-beyaz-akilli-telefon benim bir diğerim önerim çok şık ve sade arayüzü ile uzun yıllar kullanacağın z3'dür. Bunlarda akılında bulunsun ama şahsen senin sorduğun telefonlar arasından şuan zorunlu tercih yapacak olsaydım s5 alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 2 Temmuz 2015; 17:55:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BroFenomen
quote:
Orijinalden alıntı: Lyons.
S5te 4g yok mu
yok maalesef arastirin
S801 var findik kurdu yani 4g var sallama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani samsung galaxy alpha çöp s6 çöp note 3-4 çöp bidaha düşünün bence yazmadan önce
z3compact tabıkı -
quote:
Orijinalden alıntı: mlhkozmoz
Yani samsung galaxy alpha çöp s6 çöp note 3-4 çöp bidaha düşünün bence yazmadan önce
Adam onlari yazmis mi dikkatli oluyun siz. S5 cop.
Aslinda yazmasina gerek yok touchwiz cop.
Aksini iddia eden de telefondan anlamiyordur. O kadar sacma ozellik fazla uygulama birsuru gereksiz sey rami sisiriyor. Hala nasil bu agirliga ragmen samsung diyorsunuz. S6 yi kullanmadim note 4 u de. Bu dediklerim soylediginiz cihazlar icin gecerli n4 ve s6 haric. Diger samsung cihazlari icin de gecerli ayni zamanda !!! :)
Ben touch wiz i asla savunmuyirum ama donanımi işlemcisi rami herşeyi rahat kurtarıyo ayrıca samsung galaxy alpha kullanıyoruk onun zamanında çıkan daha iyi bir performasa sahip telefon gıster meizu veya zaomi falan hariç ha di bul
Xaomiye zaomi dedim vaaaaaaaa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- yalnızca acil aramalar sorunu
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- a35 mi a55 mi
- a15 vs m34
- kamerası en iyi telefon
- one ui 7 alacak telefonlar
- base apk
- format nasıl atılır
- s24 ultra instagram kalitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X