Şimdi Ara

Galaxy S5 roottan sonra açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Galaxy S5 G900FQ root yaptım. Telefondan programları kaldırmak için bir program indirdim ve istemediklerimi kaldırdım fakat arada yanlıs birşey kaldırmışım sanırım hata verip duruyordu. İnternetten FonePaw Android diye bir program bulup sistem dosyalarını recover edeyim dedim. İşlem sırasında telefon takıldı ve bende bir hata ile çıkardım USBden. Şimdi telefon açılmıyor. Recover modeda açmaya çalışıyorum. Samsung yazısı geliyor, ve volume up/down ekranı gelmeden 1 saniye falan ekranda bir yazı çıkıyor ve okuyamadan kapanıyor telefon. Şuan ne telefon acılıyor ne de usb ile bağlayınca PC algılıyor. Video çekerek ne yazdıgını görmeye çalıştım. Şu ekran çıkıyor :

Okuyabildiğim kadarıyla şu yazıyor ekranda : Your device will be in the recovery mode all though the recovery process.
    Tip: If the data recovery is completed but your device keeps in frozen stat. Please restart our product and connect your deice, the program will prompt you to exist recovery mode"

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Telefonsuz kaldım.

• Hocam peki cihaz Download moda geçiyor mu?
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Yok geçmiyor. Volume up/down diye sorduğu yere gelirken yazdığım hatayı veriyor 1 saniye bile kalmıyor ekranda görünüp kapanıyor hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caghazz -- 2 Mayıs 2019; 22:55:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.