Şimdi Ara

Galaxy SIII (i9300) Darbe emici kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin galaxy s3'ü okunmuş mudur nedir , 50 kere yere düştü cihaz halen taş gibi. Lakin son günlerde bu düşürme olayı sıklaştı (9 aylık oğlum oyun zannedip fırlatıyor telefonu), bu sebepten ötürü darbe emici sağlam bir kasa bakıyorum. Türkiye, çin , japonya, endonezya farketmiyor. 60-70 lirayı aşmadan ne alabilirim ? Düştüğü yerler öyle 4. kat falan değil, en fazla masa üstü veya koltuğun kenarı..

tavsiyeleriniz ve kullananlar var ise cihazın fotoğrafını göstermeniz mümkün mü ?

• Benim bir yakınım şöyle yapıyor:Cüzdan Kılıf alıyorlar 20 Tl civarı.Çok iyi koruyor.Resimde bir yakınımın telefonu bebeği var eline alınca atıyor.Şu an sapasağlam ekrandada 2 Tl'lik ekran koruyuculardan var.Sorun yaşamadı tavsiye ederim.
     Galaxy SIII (i9300) Darbe emici kasa tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skiwer -- 20 Mayıs 2014; 13:30:43 >
  • yok, bizimkinde de aynısı var da dün bir facia atlattığımız için daha sağlam birşey gerekiyor bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3rh4tt

yok, bizimkinde de aynısı var da dün bir facia atlattığımız için daha sağlam birşey gerekiyor bize.

Spigen düşünebilirsin.Ön camada buff.
    Mesa.lara benide alıntıla görmüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

quote:

yok, bizimkinde de aynısı var da dün bir facia atlattığımız için daha sağlam birşey gerekiyor bize.

Love mei kılıflar var aklımda ama alıp kullanan var mı merakım bu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

quote:

Love mei kılıflar var aklımda ama alıp kullanan var mı merakım bu...

Forumda araştırdımda kılıf gayet iyi.Cam içinde buff kullanırsan işine yarar.
    Burdaki arkadaşa sorabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_89742746/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.