Şimdi Ara

Galaxy Tab 7' P1000 / P1010 Rootlama/ Official / Custom ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
30.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha önce şu romu flashladım :http://hotfile.com/dl/116423906/b7c7cc4/P1010XWKC1_OXXKC1.rar.html password : samfirmware.com ama bunu yapınca cihaz android.process.media error hatası verdi onuda şu şekilde halletim
    bu kerneli indirip cihaza PDA olarak flashladım ;http://narod.ru/disk/20740550001/P1010ZHKF1-kernel.ZIP.html
    Özet olarak bu işte şu şekilde olucak :
    1. istediğiniz ROM'u flashlayın ( KB8, KC1 de(linki üstte ) test edildi ).
    2. android.process.media error hatası alın sonra pda kapatım yükleme modunda açın
    3. bu kernel'i PDA olarak flashlayın , no repartition, no CSC:http://narod.ru/disk...kernel.ZIP.html (flashlamadan unzip yapılsın ) bunlardan sonra kiese bağlanıp en yeni roma upgrade edebilirsiniz AMA TÜM RİSKLER YÜKLEYENEDİR ÇOK DİKKATLİ OLUN

• quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

Orijinalden alıntı: FatihErken

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Nasıl yok. Dün buldum ve yaptım. Gayet memnunum. Performans arttı ve öyle kullanıcının port etmesi değil, orijinal..

dostum link varmı vrsa bizede verirmisin iyi gunler.dostum link varmı vrsa bizede verirmisin iyi gunler.

Keşke konunun ilk mesajına baksan.

Keşke biraz açıklayıcı olsan. Bendeki model P1000 bu arada link varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Nasıl yok. Dün buldum ve yaptım. Gayet memnunum. Performans arttı ve öyle kullanıcının port etmesi değil, orijinal..

dostum link varmı vrsa bizede verirmisin iyi gunler.dostum link varmı vrsa bizede verirmisin iyi gunler.

Keşke konunun ilk mesajına baksan.

Keşke biraz açıklayıcı olsan. Bendeki model P1000 bu arada link varsa alabilirim.

Diyorumki bu konunun ilk mesajına bakarsan yükleyebileceğin rom u görebileceksin. Daha acik ne diyebilirim bilmiyorum.

• Paylasimlar super. Benim sorunumda su turkcell romu. Fakat aklimda cok pis soru isaretleri var. Oncelikle bu romu kaldirip baska rom kursam garanti bozulurmu? Garantiyi bozmayacak orjinal bi rom yokmu? Bide diyelimki orjinal yada degil romu yukledim bugune kadar yaptigim program vsler sifurlanirni yani bilgisayardaki gibi format etkisi varmi bu isin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Paylasimlar super. Benim sorunumda su turkcell romu. Fakat aklimda cok pis soru isaretleri var. Oncelikle bu romu kaldirip baska rom kursam garanti bozulurmu? Garantiyi bozmayacak orjinal bi rom yokmu? Bide diyelimki orjinal yada degil romu yukledim bugune kadar yaptigim program vsler sifurlanirni yani bilgisayardaki gibi format etkisi varmi bu isin?

Samsungun kendi orijinal romları var onlarla garanti bozulmaz evet diğer programlar gider netten p 1010 orjinal rom diye arat çıkar ama dikkatli ol yanlış rom yükleme yoksa yakarsınana kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Paylasimlar super. Benim sorunumda su turkcell romu. Fakat aklimda cok pis soru isaretleri var. Oncelikle bu romu kaldirip baska rom kursam garanti bozulurmu? Garantiyi bozmayacak orjinal bi rom yokmu? Bide diyelimki orjinal yada degil romu yukledim bugune kadar yaptigim program vsler sifurlanirni yani bilgisayardaki gibi format etkisi varmi bu isin?

Samsungun kendi orijinal romları var onlarla garanti bozulmaz evet diğer programlar gider netten p 1010 orjinal rom diye arat çıkar ama dikkatli ol yanlış rom yükleme yoksa yakarsınana kartı.

Cevap için teşekkürler yalnız benim cihaz p1000? Ya uuffff nefret ediyorum bu zorlama işlerdenn mecbur silemiycem yani ben bu turkcelliii. Yüklediğim kitaplar felan varr bi çare yok muuu?

• M@ni@c,
    Bende cihazımı anlatımını yaptığınız şekilde 2.3.3 e yükselteceğim. Ancak aklıma şu takılan birşey var.
    Bu yükseltmeyi yaptıktan sonra rootlama yapmak şartmı ? Cihazı rootsuz kullanmaya devam etsek bir sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 8 Kasım 2011; 9:03:39 >
  • Merhabalar,

Öncelikle paylaşım için teşekkürler...

Ben gerekli dosyaları indirdim ve odin'i çalıştırıp gerekli dosyaları seçip, tikleri ayarladıktan sonra Samsung Galaxy P1000'i download moduna aldım ve bilgisayara bağladım.

Yaklaşık 15 dakika oldu ama Odin'de halen ID.COM sarı olmadı.
    Galaxy ekranında android simgesi, downloading... ve "Do not turn off Target" yazmakta...

Sizce ne kadar daha beklemeliyim?

Bekleme tekrar et derseniz, nerede hata yapmış olabilirim...
  • Bilgisayarda kies yüklü değilmiş, yükleyince çalışıyor... :-))
  • quote:

Bu konu; P1000 ve p1010 için ROOTlama, ROM ve FW güncellemeleri ile ilgili ANLATIM ve SORULAR paylaşımları için açılmıştır.
    ilgili arkadaşların katılımlarını bekliyorum.
    Konu'yla ilgisiz mesaj atılmaması rica olunur.

Bu p1000e root yetkisi almayı unuttum ama firmware yükledim cihaz öyle restart atıp duruyor neyapabiliriz ??
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler yalnız benim cihaz p1000? Ya uuffff nefret ediyorum bu zorlama işlerdenn mecbur silemiycem yani ben bu turkcelliii. Yüklediğim kitaplar felan varr bi çare yok muuu?

Ana konuyu okursan orada birçok P1000 için birçok ROM olduğunu görürsün.
    Açıkçası ben hala 2.2 kullanıyorum.Ama Turkcell olmayan ROM ve ICS'i bekliyorum.
    Eğer 2.3.x illa ihtiyacınız yoksa, 4.0 serisini bekleyebilirsiniz.

Bu arada Cihazınızın backup'ını alıp micro SD kart'ta tutmanız dosyalarınızın kaybolmaması için yeterli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

M@ni@c,
    Bende cihazımı anlatımını yaptığınız şekilde 2.3.3 e yükselteceğim. Ancak aklıma şu takılan birşey var.
    Bu yükseltmeyi yaptıktan sonra rootlama yapmak şartmı ? Cihazı rootsuz kullanmaya devam etsek bir sorun olurmu ?

Tabiki şart değil, ama ODIN'le ROM yüklemen için başlangıçta cihazının ROOTLu olması gerekiyor.
    ROM yükledikten sonra istersen ROOT etmeye bilirsin.

yalnız unutma bazı ROM'lar kendinden ROOT'lu geliyor. Yükleyeceğin ROM'un özelliklerini okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Bu konu; P1000 ve p1010 için ROOTlama, ROM ve FW güncellemeleri ile ilgili ANLATIM ve SORULAR paylaşımları için açılmıştır.
    ilgili arkadaşların katılımlarını bekliyorum.
    Konu'yla ilgisiz mesaj atılmaması rica olunur.

Bu p1000e root yetkisi almayı unuttum ama firmware yükledim cihaz öyle restart atıp duruyor neyapabiliriz ??

Önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar, işlemleri aynen yaptım ve cihazın durumu aynı resimlerde gösterildiği gibiydi ama reboot yapmadı ve şu an açılmıyor, Power düğmesine yaklaşık 5 saniye boyunca basarsam ekranda bir aydınlanma oluyor ama o kadar ve şu an cihaz durduğu yerde 10 saniyede bir flash çakar gibi çok hafif bir aydınlanma oluyor, ne yapabilirim??
    Root olayını hallettim, burda verilen "z4root_v1.3.1" app'si ile sorunsuz oldu, yardımcı olursanız çok sevinirim.

cihaz gt-p1010

selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touareg7000 -- 8 Aralık 2011; 17:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: touareg7000

Arkadaşlar, işlemleri aynen yaptım ve cihazın durumu aynı resimlerde gösterildiği gibiydi ama reboot yapmadı ve şu an açılmıyor, Power düğmesine yaklaşık 5 saniye boyunca basarsam ekranda bir aydınlanma oluyor ama o kadar ve şu an cihaz durduğu yerde 10 saniyede bir flash çakar gibi çok hafif bir aydınlanma oluyor, ne yapabilirim??
    Root olayını hallettim, burda verilen "z4root_v1.3.1" app'si ile sorunsuz oldu, yardımcı olursanız çok sevinirim.

cihaz gt-p1010

selamlar,

cihaz brick olmuş. Kurtarma kombinasyonu olması lazım. araştır istersen.
  • Arkadaşlar 2.3.6 Gingerbread ROM'un nasıl yükleneceğini anlatan bir site ya da forum bilen var mı? Sadece 2.3.5 ROM'un anlatıldığı bir yer buldum o kadar. XDA'da birkaç şey yazılı ama ingilizcem yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tric

Arkadaşlar 2.3.6 Gingerbread ROM'un nasıl yükleneceğini anlatan bir site ya da forum bilen var mı? Sadece 2.3.5 ROM'un anlatıldığı bir yer buldum o kadar. XDA'da birkaç şey yazılı ama ingilizcem yeterli değil.

Tab ana konuda bulabilirsin.
  • quote:

Ben daha önce şu romu flashladım :http://hotfile.com/dl/116423906/b7c7cc4/P1010XWKC1_OXXKC1.rar.html password : samfirmware.com ama bunu yapınca cihaz android.process.media error hatası verdi onuda şu şekilde halletim
    bu kerneli indirip cihaza PDA olarak flashladım ;http://narod.ru/disk/20740550001/P1010ZHKF1-kernel.ZIP.html
    2. android.process.media error hatası alın sonra pda kapatım yükleme modunda açın
    3. bu kernel'i PDA olarak flashlayın , no repartition, no CSC:http://narod.ru/disk...kernel.ZIP.html (flashlamadan unzip yapılsın ) bunlardan sonra kiese bağlanıp en yeni roma upgrade edebilirsiniz AMA TÜM RİSKLER YÜKLEYENEDİR ÇOK DİKKATLİ OLUN

Yeni surumun bir öncekine göre performans farkı var mı? P1010lar icin neden 2.3 yok? Kitchen mi yok? Toshiba pdalar icin winmo 6.5 kitchenine dosyaları ekleyip dump ettigim zaman portlu winmo 6.5 olusturmak cok kolaydi. Android baya zor. P1010 ile ayni ozellige sahip (a8 ve 530 cipli bir tablet gordum. Onda gingerbread yukluydu. Onun yazilimi ile calisacak mi acaba?

Ayrıca;
    xdaforum sitesinde P1010 için ICS beta çalışması başladı. birkaç beta tester sanırım ICS sürümünü P1010larda çalıştırmak için denemeler yapıyor.
    umarım gerçekleşir de söz verdiğim parayı paypaldan gönderirim. p1000 almak benim için daha çok zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 14 Aralık 2011; 1:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Ben daha önce şu romu flashladım :http://hotfile.com/dl/116423906/b7c7cc4/P1010XWKC1_OXXKC1.rar.html password : samfirmware.com ama bunu yapınca cihaz android.process.media error hatası verdi onuda şu şekilde halletim

Yeni surumun bir öncekine göre performans farkı var mı? P1010lar icin neden 2.3 yok? Kitchen mi yok? Toshiba pdalar icin winmo 6.5 kitchenine dosyaları ekleyip dump ettigim zaman portlu winmo 6.5 olusturmak cok kolaydi. Android baya zor. P1010 ile ayni ozellige sahip (a8 ve 530 cipli bir tablet gordum. Onda gingerbread yukluydu. Onun yazilimi ile calisacak mi acaba?

Evet daha hızlı ve problemsiz .diğer sorularınızla ilgili bilgi sahibi değilim :( yanlız yanlış yazılım yüklerseniz anakart gidiyor bilginiz olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Evet daha hızlı ve problemsiz .diğer sorularınızla ilgili bilgi sahibi değilim :( yanlız yanlış yazılım yüklerseniz anakart gidiyor bilginiz olsun.

Teşekkürler bilgi için. En yakın zamanda yeni sürümü kuracağım. Diğer konu ile ilgili beklemedeyiz. ICS p1010 için çıkarsa P1000 almak için hiçbir sebep olmayacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.