Şimdi Ara

Galaxy Tab 7' P1000 / P1010 Rootlama/ Official / Custom ROM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
30.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://petiksmode.com/2012/03/11/how-to-update-samsung-galaxy-tab-wifi-p1010-to-gingerbread/
    daki anlatıma göre android 2.3.6 yükledim cihaz samsung yazısında takıldı kaldı
    ne şekilde kurtarabilirim.
    yükledigim
    Odin3+v1.61
    ile
    rom
    P1010XXKPI_P1010XEUKPI_XEU
    pit
    p1wifi_20110128_r10_00
    kernel
    P1010ZHKF1-KERNEL-eng
    cihaz download moduna geçiyor ve recovery modda açılıyor
    normal başlatmada samsung yazısında takılıp kalıyor
    nasıl bi yol izlemeliyim
    recovery modda
    E:failed to mount /dbdata(no souchfile or directory)
    diye bi satır var
    wipe cache partition ve wipe data/factory reset seçeneklerini uyguladım bi işe yaramadı
    yardım edecek arkadaş varsa teamwiever üzerinden de yardım alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonex78 -- 26 Mart 2012; 17:43:01 >

• gene başımızı belaya soktuk herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonex78 -- 26 Mart 2012; 17:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yonex78

bugün itibarı ile
    http://petiksmode.com/2012/03/11/how-to-update-samsung-galaxy-tab-wifi-p1010-to-gingerbread/
    daki anlatıma göre android 2.3.6 yükledim cihaz samsung yazısında takıldı kaldı
    ne şekilde kurtarabilirim.
    yükledigim
    Odin3+v1.61
    ile
    rom
    P1010XXKPI_P1010XEUKPI_XEU
    pit
    p1wifi_20110128_r10_00
    kernel
    P1010ZHKF1-KERNEL-eng
    cihaz download moduna geçiyor ve recovery modda açılıyor
    normal başlatmada samsung yazısında takılıp kalıyor
    nasıl bi yol izlemeliyim
    recovery modda
    E:failed to mount /dbdata(no souchfile or directory)
    diye bi satır var
    wipe cache partition ve wipe data/factory reset seçeneklerini uyguladım bi işe yaramadı
    yardım edecek arkadaş varsa teamwiever üzerinden de yardım alabilirim

verdiginiz sitede video ile göstermiş adımları atlamış olabilir misiniz ? özellikle odin deki re-partition vs. yerlerinin konumları gibi ! Birde mümkünse odin 1.85 ve üstü ile yapmayı deneyin ayrıca samsung kies yazılımı muhakkak yüklü olsun. fakat çalıştırmadan yapın.

• odin 1.85 le tekkrar başladım
    su an samsung logosu da çıkmıyor sadece arka aydınlatma
    ama cihaz download moduna geçiyor aşamaları takip ediyorum açıldı açıldı açılmadı işimiz zor:(
  • cihaz brick oldu
    android 2.2 son sürümü önce pda(re partition açık) sonra pda ve csc olarka yükledim su an açıldı:(

bidaha update yapmaya cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
    su an yükledigim rom avrupa rom
    kiesi güncelliyorum insallah kies üstündne update eder de beni ugrastırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonex78 -- 26 Mart 2012; 21:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Ben p1010'uma android 2.3.6 yükledim. Cihaz tek kelime ile muhteşem oldu. O eski hantallıktan, kilitlenmelerden şu anda eser yok. Klavye ile yazı yazma performansı bile değişti. Herkese tavsiye ederim.

Benim gördüğüm tek sıkıntı orjinal Video oynatıcısında kasılma ve kapanma sorunu oldu. O da önemli değil. Mobo Player kullanıyorum.

p1010 dediğiniz cihaz, GT-P1010/W16 mı oluyor, yani GSM(telefon) özelliği yok, 7' tablet. Bir arkadaşa rom yükleyeceğimde, öyleyse bu formun ilk sayfasındaki romları yükleyebilirim galiba? Ona da 2.3.6 yüklemek istiyoruz. Arkadaşın tableti olduğu için biraz tedirginimde, kendi wifi5 tabletime yükleme yapmıştım halbuki..

• tablete ics kuran varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcioglu
    p1010 dediğiniz cihaz, GT-P1010/W16 mı oluyor, yani GSM(telefon) özelliği yok, 7' tablet. Bir arkadaşa rom yükleyeceğimde, öyleyse bu formun ilk sayfasındaki romları yükleyebilirim galiba? Ona da 2.3.6 yüklemek istiyoruz. Arkadaşın tableti olduğu için biraz tedirginimde, kendi wifi5 tabletime yükleme yapmıştım halbuki..

Evet benimki 3G'siz olanlardan.

Forumun ilk sayfasındakiler için bir şey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

tablete ics kuran varmı?

yükledim çok güzel ama kaldırdım 1-2 yerde hata veriyor onlar da düzeltilirse tekrar yüklerim
    (tabletin ana konusunda da yükelyenler var)

bu arada benim ki p1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula01 -- 9 Mayıs 2012; 15:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Orijinalden alıntı: amon35

tablete ics kuran varmı?

yükledim çok güzel ama kaldırdım 1-2 yerde hata veriyor onlar da düzeltilirse tekrar yüklerim
    (tabletin ana konusunda da yükelyenler var)

bu arada benim ki p1000

tşkr ederim ben geçenlerde yükledim sorun çıkmadı...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_67584139/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67584139 Konusunda sorundan bahsettim arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz çok kötü durumdayım
  • Arkadaşlar, ben 2.2.1 sürümlü p1010 tabletimi 2.3.6'ya yükseltmek istiyorum, yukarıda verilen şu linktehttp://droidangel.blogspot.com/2011/12/odin-guide-how-to-updateupgrade-samsung.html cwm içinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386643 linkine yönlendirmiş, brick riskini yok ettiğini söylemiş. Ama verdiği linkte çok detaylı işlemi anlatmamış repartition falan işaretleyecek miyim odinde, yani tam olarak ne yapmam gerektiğini yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlarım selamlar herkese...

Bana biraz acilen p1000 orjinal rom verebilirmisiniz. Garantiye göndermem gerekli ama cwm ve ics kurulu bunları ivedi kaldırmam gerekli birisi yardimci olabilirse minnettar olurum. Galiba cwm var iken garanti iptal oluyormuş cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşağıdaki adresteki işlemleri yaparak tam 6 dakikada 2.3.6 orijinal romu kurdum süper seri oldu alet yazıyı yazan arkadaşa da teşekkür ediyorum..

Model P1000 (GSM olan)

http://www.elmadoktoru.com/android/hatasiz-samsung-p1000-gingerbread-233-yukleme.html
  • arkadaşlar bende şu samsung galaxy tab gtp1010(only wi-fi) modeli var. cihazın sürümü felan sanırım eski.

ben diyorum ki en son sürüme güncelleyip bir de jb çakayım.(kusura bakmayın ben hep ios kullandığım için androidi nerdeyse hiç bilmiyorum. jb ye karşılık gelen android de de var sanırım)

neyse bunu nasıl yapabilirim?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abjkli -- 7 Nisan 2013; 12:21:36 >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2088427
    Arkadaşlar bu p1010 için son çıkan rom mu bundan sonra rom çıktı mı?
  • master pc kullanıcısına yanıt
    mağlesef yok hocam bütün sitelere baktım resmen 1 günümü buna ayırdım bu romdan başka yok ıcs bu romun yüklenişini türkçeye çevirebilecek bi arşadaşımız varmı acaba ben tam anlayamadım normal rom kurar gibi kurmuyoruz bu romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolu07

mağlesef yok hocam bütün sitelere baktım resmen 1 günümü buna ayırdım bu romdan başka yok ıcs bu romun yüklenişini türkçeye çevirebilecek bi arşadaşımız varmı acaba ben tam anlayamadım normal rom kurar gibi kurmuyoruz bu romu

Ben bu romu yükledim kasma sorununu çok yaşadım çalışıyordu tam olarak ama kasıyordu bende alternatif bi rom buldum kmicic rom 6 internete yaz çıkar verdiğim linkteki kadar güzel görsellikleri yok ama cihaz 512 ram 'e göre normal çalışıyor ne çok hızlı ne çok yavaş.
    Kmicic rom 6 yaz çıkar internette.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.