Şimdi Ara

Galaxy Tab 7' P1000 / P1010 Rootlama/ Official / Custom ROM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
30.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6.cadde

cihaz brick olmuş. Kurtarma kombinasyonu olması lazım. araştır istersen.

valla denemediğim şey kalmadı, Androidi iyi bilmem ama, denemediğim kombinasyon, aramştırmadığım forum kalmadı
    bu ilk değil, daha önce de olmuştu ve cihazı takas ettiler, yenisini verdiler yani
    tekrar servise verdim, bakalım bu sefer ne olacak bende çok merak ediyorum
    ya bunu tehlikesiz bir şekilde yapmanın bir yolu yokmudur???
    bu ikinci

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: touareg7000

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

cihaz brick olmuş. Kurtarma kombinasyonu olması lazım. araştır istersen.

valla denemediğim şey kalmadı, Androidi iyi bilmem ama, denemediğim kombinasyon, aramştırmadığım forum kalmadı
    bu ilk değil, daha önce de olmuştu ve cihazı takas ettiler, yenisini verdiler yani
    tekrar servise verdim, bakalım bu sefer ne olacak bende çok merak ediyorum
    ya bunu tehlikesiz bir şekilde yapmanın bir yolu yokmudur???
    bu ikinci

selamlar

%100 güvenli bir yöntem yok. önemli olan kuracağın romun uyumlu olması ve rom yüklerken kullanacağın programların güncel olması. öncelik ROOT işlemi daha sonra ROM kurulumu.

Sanırsam böyle bişey. Ben de Android işletim sistemini ilk defa kullanıyorum.

• Arkadaşlar daha 5 dakika önce geldi tabletim p1010 wifi aldım daha açmadım bile ben sadece bunu bir pdf doc vs ders notları için kullanacağım + film vs izleyeceğim en fazla.. oyun filan işim yok.. Anlamadığım nokta yok 2.2 2.3 3. 0 4.0 felan diyorsunuz sürüme, benim böyle birşeylerle uğramama gerek var mı ? Hani bir şekilde etkilemeyecekse dursun içindeki versiyon birde anlamıyorum anlattıklarınız legal ve hani direk otomatik update gibi birşey mi değil mi. Ben tablette birşeye basayım o kendi kendine indirsin netten update etsin kendini 2.3 e felan :D yok mu öyle şeyler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NnapolyonN -- 24 Aralık 2011; 18:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NnapolyonN

Arkadaşlar daha 5 dakika önce geldi tabletim p1000 wifi aldım daha açmadım bile ben sadece bunu bir pdf doc vs ders notları için kullanacağım + film vs izleyeceğim en fazla.. oyun filan işim yok.. Anlamadığım nokta yok 2.2 2.3 3. 0 4.0 felan diyorsunuz sürüme, benim böyle birşeylerle uğramama gerek var mı ? Hani bir şekilde etkilemeyecekse dursun içindeki versiyon birde anlamıyorum anlattıklarınız legal ve hani direk otomatik update gibi birşey mi değil mi. Ben tablette birşeye basayım o kendi kendine indirsin netten update etsin kendini 2.3 e felan :D yok mu öyle şeyler :D

direkt otomatik güncelleme sadece samsung kies yazılımı üstünden uyarı geldiginde yapabilirsiniz. ancak şuan için güncelleme p1010 için bulunmamaktadır. dolayısıyla bizim gibi illegal yollardan başkalarının hazırlamış oldugu yazılımları çeşitli programlar vasıtasıyla yükleyerek yapabilirsiniz.

• Herkese merhaba,

p1010 kullanıyorum. Orijinal 2.2 froya yüklü. Kies ile bilgisayara bağladığımda "cihazınız güncellemeyi desteklemiyor" diyor. Bu normal mi?

İkinci husus ise bakıyorum herkes 2.3.6'yı yüklemek için uğraşıyor. Ben cep telefonu olarak i9003 kullanıyorum. Önceden 2.2 froya vardı. Samsung Türkiye 2.3.6 için Kore'den onay bekliyoruz diye hiç ilgilenmedi ve neredeyse imkansız dedi. Ancak bu (donanimhaber) sitedeki arkadaşlar organize olarak samsung'u mail yağmuruna tuttu. Onlar her seferinde olumsuz cevap vererek türkiyeye yönlendirseler de en sonunda geçen hafta 2.3.6'yı açtılar. Bu ingilizce mail'i örnek olarak kullanabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangunes

Herkese merhaba,

p1010 kullanıyorum. Orijinal 2.2 froya yüklü. Kies ile bilgisayara bağladığımda "cihazınız güncellemeyi desteklemiyor" diyor. Bu normal mi?

İkinci husus ise bakıyorum herkes 2.3.6'yı yüklemek için uğraşıyor. Ben cep telefonu olarak i9003 kullanıyorum. Önceden 2.2 froya vardı. Samsung Türkiye 2.3.6 için Kore'den onay bekliyoruz diye hiç ilgilenmedi ve neredeyse imkansız dedi. Ancak bu (donanimhaber) sitedeki arkadaşlar organize olarak samsung'u mail yağmuruna tuttu. Onlar her seferinde olumsuz cevap vererek türkiyeye yönlendirseler de en sonunda geçen hafta 2.3.6'yı açtılar. Bu ingilizce mail'i örnek olarak kullanabiliriz.

Kies yazılımınızın güncel olduğundan emin olun. Bende şuan için geçerli bir güncelleme yok uyarısı veriyor.

P1010 a sammobile diye bir firma tarafından yayınlanan 2.3.6 sürümü yüklenebilir durumda. bu samsung tarafından yayınlanmadı !. bizim cihazımız için modifiye edilmiş custom ROM dur. Okudugum haberlere göre Galaxy S ve Galaxy tab için value pack diye birşey çıkartacaklarmış kimisi bunun android 2.3 olup ek özelliklere sahip olacagını söylüyor kimisi de android 4.0 ın lite yani bazı özellikleri vs. kırpılmış bir şekilde çıkacagını söylüyor.

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi GTAB'imi sattım.
    Ama elimde aksesuarları kaldı.

1- Orjinal Deri Kılıf - 25 TL
    2- RCA (TV'ye bağlamak için ) Kablo - 20TL
    3- Data/Şarj Kablosu - 10 TL
    4- PC'den "hızlı" şarj edebilmeyi sağlayan ara kablo. (Bir ucunu PC'ye USB'ye takıp diğer ucunu da GTAB'in data kablosuna bağladığınızda şarj cihazına bağlı gibi şarj ediyor) - 25TL
    5- Bir ucu "mini USB dişi" diğer ucu GTAB ile uyumlu Data/Şarj adaptörü. (herhangi bir taşınabilir HDD kablosu kullanarak , PC üzerinden hem şarj hem de data alışverişi yapabiliyorsunuz) - 20 TL

ANKARA içi ELDEN satabilirim.
    İsteyenler PM'den ulaşabilirsiniz.
  • Ben p1010'uma android 2.3.6 yükledim. Cihaz tek kelime ile muhteşem oldu. O eski hantallıktan, kilitlenmelerden şu anda eser yok. Klavye ile yazı yazma performansı bile değişti. Herkese tavsiye ederim.

Benim gördüğüm tek sıkıntı orjinal Video oynatıcısında kasılma ve kapanma sorunu oldu. O da önemli değil. Mobo Player kullanıyorum.
  • p1000 da 2.3.6 çok ii ama wireless kesilme sorunu hala devam ediyor,
    çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Ben p1010'uma android 2.3.6 yükledim. Cihaz tek kelime ile muhteşem oldu. O eski hantallıktan, kilitlenmelerden şu anda eser yok. Klavye ile yazı yazma performansı bile değişti. Herkese tavsiye ederim.

Benim gördüğüm tek sıkıntı orjinal Video oynatıcısında kasılma ve kapanma sorunu oldu. O da önemli değil. Mobo Player kullanıyorum.

Hangi prosedürleri izledin acaba. Stock yani resmi firmware'de sadece m5 uzantılı dosya var. Doğrudan 2.3.6'ya mı güncelledin 2.2'den yoksa önce 2.3.3'ü mü yükledin?
  • isteyen varsa bu konunun yönetimini devredebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN ARIN
    Hangi prosedürleri izledin acaba. Stock yani resmi firmware'de sadece m5 uzantılı dosya var. Doğrudan 2.3.6'ya mı güncelledin 2.2'den yoksa önce 2.3.3'ü mü yükledin?

Önce 2.2'nin son sürümünü. Sonra 2.3.6'yı yükledim.
  • p1010 için kies de 2.3.6 güncellemesi çıkmıştır bilginize.
  • orjinal rom arıyorum froyo 2.2 p1000 için yardım eli uzatan yok mu ?
  • quote:

quote:

performansta bir artış varmı? (ara kasılmalar geçmişmi?)
  • gün boyu ugraştım,son kies romu dahil kurtulamadım kasılmadan.root yapıp yola devam ettim bende

samsung dan igne almam artık,p1010 zede olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

quote:

Performans gözle görülür bir şekilde arttı. Takılmalar yok oldu. Bir aralar cihazı değiştirmeyi düşünmüştüm. Ama 2.3.6 yükledikten sonra tamamen vazgeçtim. Benim üzerimdeki etkisi bu kadar büyük oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Performans gözle görülür bir şekilde arttı. Takılmalar yok oldu. Bir aralar cihazı değiştirmeyi düşünmüştüm. Ama 2.3.6 yükledikten sonra tamamen vazgeçtim. Benim üzerimdeki etkisi bu kadar büyük oldu.

yarın ilk işim güncellemek... (siz kies üzerinden mi yaptınız?)

bilgi için teşekkürler.

• quote:

yarın ilk işim güncellemek... (siz kies üzerinden mi yaptınız?)

bilgi için teşekkürler.

Kies'ten yapmadım. Benim yüklerken Samsung, henüz P1010 için güncelleme yayınlamamıştı.
  • Xda daki clean romu yükledim.kendine geldi alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 22 Şubat 2012; 2:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.