Şimdi Ara

Galaxy Tab S oyunda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galaxy tab s aldım. play store dan sonic dash adlı oyunu indirdim ve oyun acaip kastı takılmalarla oyunu oynattı. bu neden olmuştur sizce? oldukça iyi yorumlar var oysa tab s için. bütün işlemleri kapamama rağmen yine de takılmalar oldu. acaba ayrı bir ayar mı var?

• Oyun Galaxy Tab S için optimize edilmemiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet olabilir belki dediğiniz gibi. Peki tab s için optimize olduğunu nereden anlayabilirim. Oyunları nereden yüklemem gerekir? Google playdan indiriyorum genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic dash sorunlu oyun hocam. benim LG Optimum G'de de saçma sapan kasıyor.
    real racing 3 tarzı oyunlar deneyin farkı görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sanırım sorunlu dediğiniz gibi. mesela temple run yükledim onda akıyor görüntüler. peki bu cihazla uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz uygulamaların?

bir de şöyle bir sorun oldu geçen mesela temple run yükledim. sonra oyunun simgesi ne ana ekranda ne de menü ekrenında çıkmadı. tableti açtım kapadım menü ekranına simge geldi. bu neden kaynaklanıyor?

son olarak ayarlar/uygulama yöneticisine girdiğimizde birçok uygulamanın çalışır vaziyette olduğunu görüyoruz. bu uygulamalardan bazılarını kapatsak sorun olur mu? tabletin daha verimli çalışması bakımından?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.