Şimdi Ara

Galaxy Tab S7 FE LTE hediyeli satışlarda son günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Tab S7 FE LTE hediyeli satışlarda son günler

Samsung’un Galaxy Tab S8 serisi öncesinde daha düşük maliyetli bir geçiş alternatifi olarak hazırladığı Galaxy Tab S7 FE LTE tablet modeli ülkemizde de satışta. Hediye fırsatı ise bitmek üzere. 

Galaxy Tab S7 FE LTE fiyatı

Galaxy Tab S7 FE tablet modeli 5G ve LTE olarak iki versiyon halinde satışa sunulmuştu ve ülkemizde de LTE versiyonu satılıyordu. Donanım tarafında herhangi bir farklılık olmayan versiyonların kullanım süresi biraz değişiyor. 

Ayrıca Bkz.Sony, oyunları sizin yerinize oynayabilen bir yapay zekanın patentini aldı

Ülkemizde Galaxy Tab S7 FE LTE için 4999TL fiyat etiketi mevcut. Bu fiyat 64GB kapasite için geçerli. Yanında ise kablosuz Smart Trio 500 klavye modeli hediye ediliyor. Birden fazla cihaza bağlanabilen klavye 400TL civarında satılmakta. Kampanya ay sonunda bitiyor. Hem LTE desteği hem de klavye hediyesi oldukça avantajlı. 

Galaxy Tab S7 FE LTE özellikleri:

Ekran: 12.4 inçlik 2560x1600 piksel LCD 

Yonga seti: Snapdragon 750G

Konfigürasyon: 4GB/6GBRAM, 64GB/128GB depolama

Kamera: 8MP arka, 5MP ön

Batarya: 10090mAh, 15W adaptör, 45W destek

Diğer: S Pen, AKG hoparlör, DeX, WiFi 5

Kaynak:https://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-s7-fe-lte/

• Tabletler en birinci ihtiyaç değil genelde. Bir de tablet teknolojisinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

• 5000? Android tablet. Yok anam kalsın. İkinci el ölü ipad alırım, en kötü android tabletten daha çok iş görür :D

• İpad 8. Nesil daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ederi 2499 lira

• Herhangibi tablet o fiyatı haketmiyor bilgisayar muamelesi yapılan ipad fakat reelde bi halta yaramayan ipadler dahil. 4 ram 64 gb olanı bu fiyatta şaka gibi. iPad Pro M1de MacOs çalıştığında işler değişebilir ancak.

• Tablet olduğu için ek vergisi yok. O sebeple fiyatı aşırı pahalı.
    Yurtdışında da Samsung fiyat politikası sebebiyle çok eleştiriliyor. Lenovo aynı işlemci ve belleğe sahip Pad Plus çıkardı, fiyatı 200 euro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

Tablet olduğu için ek vergisi yok. O sebeple fiyatı aşırı pahalı.
    Yurtdışında da Samsung fiyat politikası sebebiyle çok eleştiriliyor. Lenovo aynı işlemci ve belleğe sahip Pad Plus çıkardı, fiyatı 200 euro.

Lenovo'nun yeni tabletleri pek gelmiyor sanırım Türkiye'ye. F/P oranları çok güzel ama niye getirmiyorlar bilmiyorum.

Samsung s7 FE ekran boyu olarak cezbedici ama fiyatı da yüksek. Belki LTE özellikli olduğu için yüksektir. Wifi versiyon çıkarsa daha alınabilir olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt
    Pad serisini yeni duyurdu, Avrupa'da bile yok su an. Umarim gelecek aylarda gelir cunku diger tabletleri baya baya satiyor burada.
    İsin garibi Lenovo'nun lte modelleri de cok pahali degil, 200 lira falan oynuyor.
    Karsilastirma olarak ekledim;
    m.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy Tab S7 FE vs. Lenovo Pad Plus - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10922&idPhone2=10927

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wifi modeli 3-3500 arası eder

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    +500 daha verilir ama 1tl daha fazlası olmaz.

• Tablet olarak android cihaz üreticileri ağır sabıkalı, yazılım desteği'de zayıf oluyor bu cihazların. alırken iyi düşünmek lazım.

Wifi'li 2499TL LTE'li 2999TL eder, daha fazla verilmez.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    bir halta yaramayan? Bilgisayarda yaptığım video editi luma fusion,photospu zaten photoshop,inventorle yaptığım 3d modelleri ise sharp 3d ile çatır çatır yapıyorum. Hemde 5800 tl olan aletle. A14 işlemci ile videolar çok hızlı render oluyor. Ayrıca genshin impact gibi mobilin en ağır oyununu max ayarlarda oynayabiliyorum. Kesmedi mi? Bana kasmadan stabil çalışacak ve render performansı yüksek autodesk inventor gibi baba uygulamayı zorlanmadan açabilecek. hatta ve hatta genshin gibi bi oyunu pcde max ayalarlarda oynatabilecek bütçesi 5800 den fazla olmayan bir laptop önerde görelim bakalım

• 5000 TL olan "LTE" versiyonu.

• sepkov kullanıcısına yanıt
    Bende tab s7 var. Hakikaten kullanımı çok güzel. Yazılım çok güzel... Klavyesiyle birlikte kullanıyorum. İpad alsaydım bu kadar sevemezdim herhalde çok güzel bir hissi var. Ne bileyim öyle geliyor bana 😳

• Tab s7 bundan daha ucuz ve daha güçlü

• Tab S7 bende tavsiye edilir diyorum....

• Sıfır Amerika dan alınma İPad Air 4 4800 TL aldım.bu çöpe 5000 verene üzülürüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.