Klasik Araba: - ABS ESP ASR EBV Acil fren destek sistemi Arka yan hava yastıkları Far yıkama sistemi Alarm Alaşım Jant CD Çalar Deri döşeme Elektrikli camlar Hafızalı koltuklar Elektrikli yan aynalar Hava yastığı sürücü Hava yastığı yolcu Hava yastıkları yan Hava yastığı diz Hidrolik direksiyon Klima Merkezi kilit Park sensorü Radyo teyp Sis farları Telefon ön hazırlığı Çoçuk koltuğu hazırlığı Panoramik cam Yağmur sensorü
Bir de markasını ve modelini bilsek güzel cevaplar geleceğine eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: TripleSix
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alıntıları Göster
ucuz bu kadar donanıma ne marka olursa olsun şu piyasada
quote:
Orijinalden alıntı: drberti
ucuz bu kadar donanıma ne marka olursa olsun şu piyasada
Alıntıları Göster
Özelliklerinden tahmin edebilicek yokmu arabayı hem 2000 model hem ESP var hemde 17000 gibi bi fiyata gidicek ne acaba
quote:
Orijinalden alıntı: K@lken
Özelliklerinden tahmin edebilicek yokmu arabayı hem 2000 model hem ESP var hemde 17000 gibi bi fiyata gidicek ne acaba
Alıntıları Göster
arac ne
quote:
Orijinalden alıntı: K@lken
17 milyar 2000 model sonata için çok güsell bir rakam yani binici fiyatı için iyi ama galeri 17 fiyat verdiğine göre sonata meraklısı ya da daha iyi bir rakam veren birini bulmuş yerinde olsam satardım ve piyasada daha tutulan bir araç alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
17 milyar 2000 model sonata için çok güsell bir rakam yani binici fiyatı için iyi ama galeri 17 fiyat verdiğine göre sonata meraklısı ya da daha iyi bir rakam veren birini bulmuş yerinde olsam satardım ve piyasada daha tutulan bir araç alırdım.
Alıntıları Göster
özellik olarak 2000 model diğer markalar içinde çok üstün... donanımı düşen alıcılar için bulunmaz fırsat. bu kadar ucuz olmasının nedeni 2.0 vede sonata olması galiba. fiyat bence uygun belki 1 milyar aşağı... saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: lmnggen
özellik olarak 2000 model diğer markalar içinde çok üstün... donanımı düşen alıcılar için bulunmaz fırsat. bu kadar ucuz olmasının nedeni 2.0 vede sonata olması galiba. fiyat bence uygun belki 1 milyar aşağı... saygılar...
Alıntıları Göster
mauahah çok komik ya bu arabayı çözebilene aşk olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
mauahah çok komik ya bu arabayı çözebilene aşk olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: azaz06
Alıntıları Göster
17 iyi vermişler kardeşim hiç durma 15 e kadar ver....
quote:
Orijinalden alıntı: eradnan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan
quote:
Orijinalden alıntı: sezerbaris
quote:
Orjinalden alıntı: eradnan